Bllade
Ističe se
- Poruka
- 2.706
moze_bolje:Kako je Guild Wars besplatan, kada meni trazi kljuc... Koji sam qr i skidao igru...
lol covjece, to besplatan znaci da ga kupis pa nema preplate, al ga moras kupiti nije potpuno besplatan lol 2990 din ;D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze_bolje:Kako je Guild Wars besplatan, kada meni trazi kljuc... Koji sam qr i skidao igru...

meni su oba ruznamarkoca:
i ruzni, zli i prljavi...bufla:ehhhhhhhhhh
neki ljudi su tako glupi/neobavesteni i lenji da sami provere![]()
moze_bolje:i ruzni, zli i prljavi...
a neki su tako mudri, pametni, obavesteni, vredni, lepi, dobri i cisti kao ti... :wink:

GW nije obicna igra, a ja pre nego sto krenem nesto da skidam, obavez, pogledam da li su te informacije tacnemoze_bolje:s što bi davao 2000 dinara za običnu igru, ne pada mi na pamet... a zbog tvog posta u temi o Last Chaos sam i skidao GW, misleći da je i to za dž... ma idi bre...
dobro je da ti je ostao .........Goku:Polovan GW sam kupio evo jos malo pre godinu dana za 1000 dinara )
ime bi trebalo da ti bude green 
eee, ajde da nisam proverio...bufla:
moras mi oprostiti ali me je ovaj tvoj post malo ... ahm.....
GW nije obicna igra, a ja pre nego sto krenem nesto da skidam, obavez, pogledam da li su te informacije tacne
pa nije to tako tesko
mada mi je uvek cudno kako to neko ne zna tu cinjenicu
i ja reko aha, gore je lista "Pay-To-Play MMORPGs", a ovo je dole prvo na Free MMORPG listi, verovatno nesto kao fazon linuxa, mozes da kupis cd, ali mozes i da downloadujes za dz... i reko odlicno, odo da spavam... kad ujutru :??Free MMORPGs
1)Guild Wars - Game Lair
Excellent MMORPG that can be bought in stores, but does not have any monthly fees. Will likely be a leader of the Free MMORPG (no subscription fees) genre for years to come.
:grin: )
pa i za to ti treba orginal, a ta podela je radjena na osnovu mesecne preplate
bufla:dobro je da ti je ostao .........
jedan od retkih srecnika kome je ostao nalog
ma ti si Goku specijalanime bi trebalo da ti bude green
![]()
Bllade:ne mogu da vjerujem..... danas sam bio kod choeka i kaze nista do nove godine velika je guzva,
@bufla nasao sam macolu, samo mi nabaci neki dobar enchant i idem da ga razbijem xD

bufla:![]()
![]()
![]()
![]()
uzmi W/Mo
eve ti +5 energije i +1 na smite
now go and smite him![]()

Kad smo vec kod zlata, da li je nekom ispalo nesto korisno iz onih free chestova u Eloni?bufla:smithuju mu zube mozda ispadne nesto zlatno![]()
http://exyu.awardspace.com/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=123markoca:Gde su ti free chestovi? Nisam nasao nijedan.....