bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
A Sodoma i Gomora?Verovatno je definicija nevinosti ranije imala smisla za normalne ljude jer nije bilo analnog seksa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Sodoma i Gomora?Verovatno je definicija nevinosti ranije imala smisla za normalne ljude jer nije bilo analnog seksa.
Znas, nevinost se detektuje, kako?Nevinost se ne odnosi na fizicki status nego na moralni.
Prema svojim delima.Znas, nevinost se detektuje, kako?
pitanje ti je malo deplasirano.Ok, ok, ok. Seks ko seks. Da li devojka gubi nevinost ako ima analni seks ili ako pruza oralni seks ili prima oralni seks? Da li se nevinost gubi iskljucivo kroz penetraciju vagine ili? Muce me tehnikalije. Ne znam da li je bila tema.
#pitamZaDrugaricu
Ne mislim toliko daleko, između ostalog, to nije SrbijaA Sodoma i Gomora?
Da, to je bilo u vreme kada su zene imale status izdrzavane osobe i posle punoletstva. Neformalno ali su tako stvari bile.
Mislis da danas zeni koja zavrsi skolu, zaposli se, ima svoju platu, placa svoju kiriju itd treba tata da bira decka i kada?
Ako mene pitas, bolje da se sto pre osamostali i u tom smislu i sama odlucuje, uci, pa i pogresi. Inace ce ovako samo biti zbunjena i praviti velike greske i ici u krajnosti. Ne zvuci li to poznato?
Šta je tačno nemoralno u seksu?To je skoro pa 100% tacno. Jedino sto trebas da izbacis jeste rec "laznog". Nisu oslobodjene laznog morala vec morala generalno. Moral vise ne postoji, ubijen je, postoji fino upakovana totalna nekultura. Nekad se vrlo dobro znalo da se mladim devojkama ne sme dozvoliti da same donose odluke po pitanju toga kada ce i s kim ce izgubiti nevinost vec da u tom procesu mora da ucestvuje i neka starija osoba, recimo otac.
Ne razumem. Hoćeš da kažeš da su žene koje nisu nevine nekvalitetne?Moze da izgubi nevinost jer nevinost nije samo je l imas ili nemas gospodara univerzuma. Al' vidi, to ti danas nije na ceni, da devojka cuva nevinost, tako da moze da se je.be kol'ko hoce i s kim hoce. Zapravo, to se gura jer kad ce nego sad ce? Danas niko ne trazi kvalitetne proizvode, ko sto rece Dionys na pdf filozofija, tako da . . . Bitno je samo je l os da das il nes da das.
Nekad se vrlo dobro znalo da se mladim devojkama ne sme dozvoliti da same donose odluke po pitanju toga kada ce i s kim ce izgubiti nevinost vec da u tom procesu mora da ucestvuje i neka starija osoba, recimo otac.
Šta je tačno nemoralno u seksu?
Ne razumem. Hoćeš da kažeš da su žene koje nisu nevine nekvalitetne?
Joj, jel te jako pogađa kad si nesposoban da je dovedeš do vrhunca?Recimo to sto se je.bu od malena, i to ko stuke, i sto se jos uce da trebaju da postavljaju uslove tipa "Prvo moje zadovoljstvo pa njegovo", "Samo kad ja imam zelju", "Moram uvek da svrsim" i tako dalje.
Evo ovde na forumu imamo veliko zadovoljstvo da ugostimo člana koji je reper za ljudski kvalitet.Manje kvalitetne.
Joj, jel te jako pogađa kad si nesposoban da je dovedeš do vrhunca?
Druže, idi leči se.
Mi sto se lečimo smo ok. Problem ste vi nelečeni.Poslusaj svoj savet.
Muči te, muči te, vidi se. Kompleksi. Jadna li je cura koja se sa tobom seksa. Mučenje...Mene ne ali mogu da se kladim da tebe da ( posto ti je ispran mozak zbog cega ne mozes da razlucis bitno od nebitnog. )
Muči te, muči te, vidi se. Kompleksi. Jadna li je cura koja se sa tobom seksa. Mučenje...
Standardno. Na svakoj gde se pomene feminizam izrone "patrijarhat pacijenti".Postaje zanimljivo na temi
NeshStandardno. Na svakoj gde se pomene feminizam izrone "patrijarhat pacijenti".
Hvala bogu da nisam "normalan".Normalni ljudi razgovaraju kao normalne odrasle osobe. Pacijenti se vredjaju, napadaju i projektuju.
Been there, done that.
Mlada devojka nije dete.Pricao sam o mladim devojkama. Mlada devojka je dete. Sta zna dete? Dete zna onoliko koliko je nauceno. Dete moze da zna dosta toga, ali s obzirom da je dete, koliko god da zna, logicno je da roditelji znaju bolje. Koliko god da je dobro odgojena, ako mlada devojka ima dobre roditelje, i ako joj oni kazu da neki muskarac nije dobra prilika za nju, zasto bi ignorisala to? Ako roditelj zna da ce da napravi gresku, zasto bi joj dozvolio da je napravi? Samostalnost se zasluzuje, nije nesto sto se podrazumeva.
Osim toga, koliko god da zene znaju, ocekuje se da muskarci znaju bolje. To ti je isto kao, koliko god da je zena visoka, ocekuje se da muskarac bude visi od nje. Muskarci su ti koji trebaju najbolje da znaju da naprave razliku izmedju dobrih i losih muskarca. Ne zene. Zasto zene ne prefiraju muskarce njihove visine? Zasto ne preferiraju muskarce koji zaradjuju isto koliko i one? Zasto ih pravlace oholi muskarci? Zasto ih ne privlace muskarci koji ne dovode njihovu pamet u pitanje? Zato sto podsvesno znaju da su slabiji pol.
To je recept za propast. To se zove "Nemoj da vaspitavas decu, neko drugi ce da ih vaspita umesto tebe." Tako se stvaraju feministkinje, korisni idiJoti, razmazene devojke, razocarane / depresivne devojke, satanistkinje, hedonistkinje i ostali ne bas kvalitetni primerci zena.