ГУБИТНИЦИ ТРАНЗИЦИЈЕ...

Znam to odavno,ali, on ipak nije od juce, cudi me da nije aktivniji, pogotovu sad kad se SPS vraca na mala, ali sigurna vrata, a on odlicno barata socijalnim i sl. temama.
Mogao je da osnuje svoju stranku, to bi bio neko nov, kako tako, a ne kao neki drugi sto se predstavljaju da su novi, a ustvari ih placa ko zna ko.

Не треба да оснује своју странку.Куд ћеш више странака?:)
И овако их је пуно,нека се мало укрупња политичка сцена.

Мислим да би СПС далеко више имао користи од активног чланства Вулина(јер је харизматичан,интелигентан,паметан),него овако што су га удаљили из партије,па им остаје Дачић,Мркоњић и Ружић који нису у стању(а,искрено ни не желе,колико ми се чини) да нешто мењају уколико би им се указала прилика.Не би имали храбрости...Док за Вулина мислим да он не би презао ни од чега,и да као такав много више улива поверења од поменутих социјалиста.

Не треба да оснује своју странку.Куд ћеш више странака?:)
И овако их је пуно,нека се мало укрупња политичка сцена.

Мислим да би СПС далеко више имао користи од активног чланства Вулина(јер је харизматичан,интелигентан,паметан),него овако што су га удаљили из партије,па им остаје Дачић,Мркоњић и Ружић који нису у стању(а,искрено ни не желе,колико ми се чини) да нешто мењају уколико би им се указала прилика.Не би имали храбрости...Док за Вулина мислим да он не би презао ни од чега,и да као такав много више улива поверења од поменутих социјалиста.

Ma dobro, svejedno, ali on je "pun pogodak" za svaku stranku koja je ulevo orjentisana, a takvih je danas vrlo malo, kao da nemaju sluha za probleme naroda, samo pred izbore pricaju sve i svasta.
SPS bi u zvezde trebao da dize Vulina i da se ponosi njime, a ne da vrse negativnu selekciju.

szwe3.gif

Српкињица једна мала

Српкињица једна мала по Косову цвеће брала
у три боје венац свила па се њиме закитила
Црвена је крвца била по Косову што се лила
зато црвену боју носим и са њом се ја поносим
Плаво небо ко слобода идеал је Српског рода
зато плаву боју носим и са њом се ја поносим

Бело млеко, мајка мила и мене је задојила
зато белу боју носим и са њом се ја поносим
Један венац три су боје тробојница Српска то је
Црвено, Плаво и Бело с њом се дичи Српство цело

isil3.gif

Срећно!

Ником ја не верујем осим својој породици и својим пријатељима!
Жути лопови морају да оду док још имамо гаће, а једини ко сада може да га победи је Тома.
И зато не гласам ја зато што слепо верујем неком, већ зато што се ова банда осилила и мора да се заустави!!!
Да се рецимо кандидовао Вулин и да има неке шансе, најпре бих за њега гласала.
Vulin je odlican! Ne znam zasto ga nema toliko?
Šta reći...Vi sami sebi dajete auto-golove.Konstantno:cool:

Šta reći...Vi sami sebi dajete auto-golove.Konstantno:cool:

Ништа ти не схваташ, као и обично...
Вулин је био на предизборном скупу СРС у Арени и дао своју подршку Томи, као и Вучела,
академик Драган Недељковић, драматург Миодраг Ђукић, председник удружења драмских
писаца Србије, Миодраг Лале Павловић драмски писац (Шовинистичка фарса, Мала,...), Обрен
Јоксимовић, и још многи други значајни људи, који имају иза себе дело.
На том скупу су се појавили и дали подршку Томи озбиљни људи, а не шалабајзери. :wink:

Ништа ти не схваташ, као и обично...
Вулин је био на предизборном скупу СРС у Арени и дао своју подршку Томи, као и Вучела,

академик Драган Недељковић, драматург Миодраг Ђукић, председник удружења драмских
писаца Србије, Миодраг Лале Павловић драмски писац (Шовинистичка фарса, Мала,...), Обрен
Јоксимовић, и још многи други значајни људи, који имају иза себе дело.

На том скупу су се појавили и дали подршку Томи озбиљни људи, а не шалабајзери. :wink:
Skroz je to ok , jer se uklapa u moju tezu da ste prerušeni SKPJ:D:D:D
No comment8-)

ih, nemoj tako prozno da mu objasnjavas... ajde nesto u jeftinom stihu, bolje ti ide na taj nacin...

Свако јутро исти ку*ац, када отворим новине,
Доручак ми преседне ко да хрсам помије,
Од толике бароније, транге-франге економије,
Све те силне промене своде се на обмане,
Узимала-давала, на пљугама спавала,
Због акцизних сличица убиства заташкавала,
И дрипаца навала, на суварак алава
Расподела станова по конгресним салама,
А град мирише на ћевапе и кобасице,
Ауди се купује из касице прасице,
Шта сте ви ласице? А ми сликари наивци?
Опичи се баскет да би испали готивци,,
То је исто маркетинг ко отаџбино волим те
Три секунде у рекету... Министре, молим те!
Знам те још од школице кад купио си форице,
А сада си на коњу. Задужен за плочице,
Најобичнија боранија, што много ме не занима,
Ајмо сада паљба! Да бих бљунуо по главнима,
Што руководе каналима ослобођеним царина,
Фирмама за извоз оружја и малина,
Аферама, скандалима са бившим генералима,
Веселим банкарима с електричним гитарама,
Што ваљају све: ПТТ, цементаре...
А бог те пита где су све те паре нестале!!!
...........................................................

strelo, znala sam da neces da izneveris - cim je jeftino, prostacki i u stihu, ti sigurno umes to da recitujes napamet. :D
amazing...

Запрепашћена сам! :shock:
БГД синдикат се врти на вашој омиљеној тв (беееее92), а ти тако...:roll:
Па то су ваше "перјанице" културе, демократије и европејства... :mrgreen:

Запрепашћена сам! :shock:
БГД синдикат се врти на вашој омиљеној тв (беееее92), а ти тако...:roll:
Па то су ваше "перјанице" културе, демократије и европејства... :mrgreen:
strelo, nema potrebe da mi se obracas u mnozini, niti da blejis.
:D
moje obrazovanje i muzicki ukus se razlikuju od ovog sto ti pevas. :D
sem toga, ja UVEK imam pravo da mislim drugacije.
a ti ne.

p.s. vec sam pisala negde, ali da ponovim. TV ne gledam.

a ti ne.

Видиш, ви форумаши, којих раније није било овде на Политици, сте се сјатили сад пред изборе,
онако чопоративно, да "блејите" овде, по зататку, за хонорар.

Што се образовања и укуса тиче, свакако не певам песме ових ваших режимских "уметника"
БГД синдиката, Бајге и Гоце Тржан... То су само пригодни политчки памфлети, који понекад имају
извесну употребну вредност.

Ако те баш занима шта ја слушам имаш на мом блогу тему – Мој музички кутак, па можеш тамо
да чујеш шта слушам.

Стварно је крајње смешно, да ви који очигледно делујете у крду (чопору), говорите о праву на
другачије мишљење. То му дође оксиморон.

Strela: Видиш, ви форумаши, којих раније није било овде на Политици, сте се сјатили сад пред изборе,

ja sam ponekad dolazila na politiku... uglavnom da ispravljam lupetanja o nekim temama vezanim za tehnologiju... retko doduse - smara me kolicina ludaka ovde.
ne poznajem nikog sa foruma, ali prepoznajem ko je radikal a ko nije (ocigledno je :-D)... nisam clan nijedne stranke, niti bih radila za ma koju stranku...
moze mi se - jako dobro zaradjujem od svoje struke.

elem, drago mi je ako pojacavam tvoju paranoju na temu toga "ko me je ovde poslao" i "u koje svrhe" :D... ovde sam iskljucivo zato da bih se istresala na primitivcima. opet - moze mi se, pluis, prehladjena sam - pa dokona... :D

Strela: Што се образовања и укуса тиче, свакако не певам песме ових ваших режимских "уметника"
БГД синдиката, Бајге и Гоце Тржан...

ja sam vec te zamolila da mi se ne obracas u mnozini. kapiram da si ti radikalka, pa teze pojmis individualnost i autentican pogled na svet, ali napregni se... :D

Strela: Ако те баш занима шта ја слушам имаш на мом блогу тему – Мој музички кутак, па можеш тамо
да чујеш шта слушам.

nisam rekla da me zanima :D

Strela: Стварно је крајње смешно, да ви који очигледно делујете у крду (чопору), говорите о праву на другачије мишљење.

ako citas moje postove, jasno ti je da ja nemam potrebu da potapsem po ledjima sve sto je jedna stranka aminovala. BG sindikat mi je tresh i uopste me ne interesuje ko ga propagira.
znam da ti je tesko da poverujes da ne delujem u krdu i da sam samoinicijativno ovde (da, povod jeste pracenje izbora), odnosno da nemam veze ni sa jednom politickom organizacijom, ali to je vec tvoj problem.

mislim da ljudi kao sto sam ja ima najmanje u javnosti i mislim da oni svoje prave predstavnike nemaju. ali, to je tako po postavci stvari.

Видиш, ви форумаши, којих раније није било овде на Политици, сте се сјатили сад пред изборе,

.

pa jel u redu da moderator na ovakav način optužuje forumaše:roll:
ili je zabranjeno pisati na više podforuma?
ako jeste, molio bih da mi pokažeš to pravilo.
ako nije, izvini se.

Што се образовања и укуса тиче, свакако не певам песме ових ваших режимских "уметника"
БГД синдиката, Бајге и Гоце Тржан... То су само пригодни политчки памфлети, који понекад имају

Ако те баш занима шта ја слушам имаш на мом блогу тему – Мој музички кутак, па можеш тамо
да чујеш шта слушам.

Стварно је крајње смешно, да ви који очигледно делујете у крду (чопору), говорите о праву на

ja sam ponekad dolazila na politiku... uglavnom da ispravljam lupetanja o nekim temama vezanim za tehnologiju... retko doduse - smara me kolicina ludaka ovde.

Јомини, хоћеш ли да јој објасниш да није лепо да се тако изражава?

ne poznajem nikog sa foruma, ali prepoznajem ko je radikal a ko nije (ocigledno je :-D)... nisam clan nijedne stranke, niti bih radila za ma koju stranku...
moze mi se - jako dobro zaradjujem od svoje struke.

Кад у земљи влада беда, онда су углед и богатство срамота.

elem, drago mi je ako pojacavam tvoju paranoju na temu toga "ko me je ovde poslao" i "u koje svrhe" :D... ovde sam iskljucivo zato da bih se istresala na primitivcima. opet - moze mi se, pluis, prehladjena sam - pa dokona... :D

Ово нам је једини заједнички именитељ.

ja sam vec te zamolila da mi se ne obracas u mnozini. kapiram da si ti radikalka, pa teze pojmis individualnost i autentican pogled na svet, ali napregni se... :D

Видиш да ништа не капираш...

nisam rekla da me zanima :D

Баш као ни мене што не занимају појединости о теби.

ako citas moje postove, jasno ti je da ja nemam potrebu da potapsem po ledjima sve sto je jedna stranka aminovala. BG sindikat mi je tresh i uopste me ne interesuje ko ga propagira.
znam da ti je tesko da poverujes da ne delujem u krdu i da sam samoinicijativno ovde (da, povod jeste pracenje izbora), odnosno da nemam veze ni sa jednom politickom organizacijom, ali to je vec tvoj problem.

mislim da ljudi kao sto sam ja ima najmanje u javnosti i mislim da oni svoje prave predstavnike nemaju. ali, to je tako po postavci stvari.

Не читам.
Хистеричне, надобунде, примитивне и агресивне особе су ван моје интересне сфере.

Btw. могла би да научиш барем да QUOTE-ујеш текст.

a ti ne.

да чујеш шта слушам.

pa jel u redu da moderator na ovakav način optužuje forumaše:roll:
ili je zabranjeno pisati na više podforuma?
ako jeste, molio bih da mi pokažeš to pravilo.
ako nije, izvini se.

Да ли је у реду да форумаш каже модератору, или било ком другом форумашу "da blejis"?!
Видиш, добро да си ме подсетио, да се за ово обратим надлежним модераторима.

Дечко, није забрањено писати на више подфорума, ако налетиш на супротно правило, извини се.

Strela: Јомини, хоћеш ли да јој објасниш да није лепо да се тако изражава?

nije lepo, ali je tacno.
a sto ti nisi u stanju da mi objasnis? sprecava te subjektivnost? pa u prethodnim postovima si me proglasila za delatnika neke stranke i izmedju redova rekla da sam ovde nepozeljna?
a obavljas funkciju moderatora?
ne zasmejavaj me... :D

Strela: Кад у земљи влада беда, онда су углед и богатство срамота.

taj kompleks krivice uvaljuj nekom idiotu koji na njega moze da padne. :D
ponosna sam na svoje profesionalno delanje, ono je takvo da podize ugled moje zemlje u inostranstvu, i takvo da uvecava dobra same zemlje u kojoj zivim.

Strela: Хистеричне, надобунде, примитивне и агресивне особе су ван моје интересне сфере.

alisa s one strane ogledala... sjajna knjiga za klince, mogla bi da je procitas...

Strela: Btw. могла би да научиш барем да QUOTE-ујеш текст.

znam da citiram tekst, ali krsta nece uvek takvu poruku da posalje... a ovo UVEK radi.
znaci, cisto prakticni razlozi.
btw, mora da si baaaas popizdela kad me prozivas za kvotovanje teksta... cak i ono sa lepotom i pameti ti je bio veci domet :D

Back