ГУБИТНИЦИ ТРАНЗИЦИЈЕ...

Да ли је у реду да форумаш каже модератору, или било ком другом форумашу "da blejis"?!

nikako nije u redu da forumas kaze moderatoru, ili bilo kom drugom forumasu "da blejis".
osim u slucaju kada moderator ili drugi forumas radi upravo to - bleji!

pogledaj sopstveni post koji sam tada citirala. u njemu si lepo napisala (a niko te nije terao) "beeeee".
svako malo dete predskolskog uzrasta zna da je "beee" onomatopeja blejanja.
e sad, ako tebe nije blam da blejis, a sto bi mene bilo blam da ti to kazem?

:lol:

nikako nije u redu da forumas kaze moderatoru, ili bilo kom drugom forumasu "da blejis".
osim u slucaju kada moderator ili drugi forumas radi upravo to - bleji!

pogledaj sopstveni post koji sam tada citirala. u njemu si lepo napisala (a niko te nije terao) "beeeee".
svako malo dete predskolskog uzrasta zna da je "beee" onomatopeja blejanja.
e sad, ako tebe nije blam da blejis, a sto bi mene bilo blam da ti to kazem?

:lol:

Ем си неваспитана, агресивна и фрустрирана, ем фалсификујеш туђе постове!

Запрепашћена сам! :shock:
БГД синдикат се врти на вашој омиљеној тв (беееее92), а ти тако...:roll:
Па то су ваше "перјанице" културе, демократије и европејства... :mrgreen:

Ем си неваспитана, агресивна и фрустрирана, ем фалсификујеш туђе постове!
gde sam falsifikovala tvoj post? :lol: :lol:

televizija beeeeeee92 NE POSTOJI.
a posto ja hocu da verujem da si ti casna radikalka, koja NIKAD ne bi napisala nesto neistinito, pomislila sam na next best thing - citaj kako je napisano, moje srce, i vidi koje znacenje u srpskom jeziku ta rec moze da ima.

jedino znacenje "beeee" je onomatopeja blejanja.

razumem sto si pobesnela pa me vredjas (i ja bih da sam na tvom mestu bila podjednako ocajna i besna), samo laganini.

p.s. moj prethodni post je bio pokazna nastava na temu moc dobrog humora

Која речитост, елоквенција, култура....
pa vidi, bejbe, ja prvo probala sa humorom, a ti divljas.
onda rekoh da ti kazem jezikom koji ces sigurno da razumes.
treba se prilagoditi publici.

nego, ajde sad da mi odgovris gde sam falsifikovala tvoj post, ili cu da te za pretnje sa ove teme - prijavim. :lol: ne mozes sa mnom da pucas u prazno.
dovedi stvar do kraja, ili ne pocinji. :D

Ма наравно искулираћу је...
Уосталом, пас лаје ветар носи...
a neces, bogami.
nazvala si me raznim pogrdnim imenima bez osnovanog razloga, a pre toga za moj postupak koji nije pogresan pretila da ces se obratiti ostalim moderatorima ili vec kome.
ti si moderator i nemas pravo da vredjas niti da pretis nijednom obicnom forumasu.

ili ces da se izvinis, ili cu da te prijavim.
ti nisi u stanju da budes moderator zbog ocigledne subjektivnosti.

а јомини и ирон лорд су у стању да буду модератори. мало сутра. бановали су ме 50 пута до сад само зато што сам ја радикал а они демократе. ако то није субјективност онда ја не знам шта је.

pero, uz duzno postovanje tebi - ne znam te - ti mozda dozvoljavas da te neko vredja i da ti preti, a bez osnova, ali ja ne dozvoljavam.
ja stojim iza postova koje sam napisala na temi i zahtevam objasnjenje za pretnje i vredjanja.

svakog moderatora koji je u stanju da bez razloga vredja forumasa, a pre toga mu preti, treba smeniti. ende.

@taja - obracam paznju zato sto je nevidjeno ponasanje, i zato sto je ona moderator, a ne obican forumas. na drugim pdf-ovima nisam videla takvo ponasnaje moderatora - nekontrolisano skroz.

moje srce....ti nisi dugo na ovom pdfu pa ne znas...tu osobu sam upamtila po tome sto je vredjala i klela jednog forumasa a onda sam videla da joj je to manir
nisam dugo, u stvari retko svracam ovde i obicno na neke teme o nauci i tehnologijama, kad se pojave. ali jesam duze vreme na krsti i navikla sam da su moderatori ipak cool, odmereni. ovo me sokiralo.

p.s. da je ona obican forumas a da ovako prica, stvarno ne bih reagovala...

а јомини и ирон лорд су у стању да буду модератори. мало сутра. бановали су ме 50 пута до сад само зато што сам ја радикал а они демократе. ако то није субјективност онда ја не знам шта је.

:shock::shock::shock:

:lol::lol::lol:
Skijašice, nemoj da si nervoz-na
icon10.gif

Back