Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Гоксићу, све је јасно као дан, онима који виде и чују...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је у реду да форумаш каже модератору, или било ком другом форумашу "da blejis"?!

nikako nije u redu da forumas kaze moderatoru, ili bilo kom drugom forumasu "da blejis".
osim u slucaju kada moderator ili drugi forumas radi upravo to - bleji!
pogledaj sopstveni post koji sam tada citirala. u njemu si lepo napisala (a niko te nije terao) "beeeee".
svako malo dete predskolskog uzrasta zna da je "beee" onomatopeja blejanja.
e sad, ako tebe nije blam da blejis, a sto bi mene bilo blam da ti to kazem?
![]()
Запрепашћена сам! :shock:
БГД синдикат се врти на вашој омиљеној тв (беееее92), а ти тако...
Па то су ваше "перјанице" културе, демократије и европејства...![]()
Da, i zato će pobediti kandidat pod rednim brojem 2![]()
Kao i U-92 ,zabranjeno pravilima čika jominije i čika ironaЗапрепашћена сам! :shock:
БГД синдикат се врти на вашој омиљеној тв (беееее92), а ти тако...
Па то су ваше "перјанице" културе, демократије и европејства...![]()

Ем си неваспитана, агресивна и фрустрирана, ем фалсификујеш туђе постове!

gde sam falsifikovala tvoj post?Ем си неваспитана, агресивна и фрустрирана, ем фалсификујеш туђе постове!

btw, mora da si baaaas popizdela kad me prozivas za kvotovanje teksta... cak i ono sa lepotom i pameti ti je bio veci domet![]()
...pa vidis da je pod stresom a pod stresom ljudi postaju detinjasti i primitivni..iskuliraj je![]()
pa vidi, bejbe, ja prvo probala sa humorom, a ti divljas.Која речитост, елоквенција, култура....
ne mozes sa mnom da pucas u prazno.Kao i U-92 ,zabranjeno pravilima čika jominije i čika irona![]()

a neces, bogami.Ма наравно искулираћу је...
Уосталом, пас лаје ветар носи...
nisam dugo, u stvari retko svracam ovde i obicno na neke teme o nauci i tehnologijama, kad se pojave. ali jesam duze vreme na krsti i navikla sam da su moderatori ipak cool, odmereni. ovo me sokiralo.moje srce....ti nisi dugo na ovom pdfu pa ne znas...tu osobu sam upamtila po tome sto je vredjala i klela jednog forumasa a onda sam videla da joj je to manir
Ebiga, nikada nećete biti tako složni kao miВиди мали, надобудни Тренков пандурчић...![]()
а јомини и ирон лорд су у стању да буду модератори. мало сутра. бановали су ме 50 пута до сад само зато што сам ја радикал а они демократе. ако то није субјективност онда ја не знам шта је.
а јомини и ирон лорд су у стању да буду модератори. мало сутра. бановали су ме 50 пута до сад само зато што сам ја радикал а они демократе. ако то није субјективност онда ја не знам шта је.

Hm, Surčin, right?8-)Kod nas su radilkli pobedili u mesnoj zajednici.
Demokrate su sad banovane za naredne 4 godine.