GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E ovako, prvo ne znam da li se već raspravljalo o ovome ali nije zgoreg da mi neko kaže..

Tek sam instalirao ovu igru i koči mi!! imam veoma dobru mašinu, dobre specifikacije i ne znam zašto se događa ovo!

Nije konstantno kočenje ali secka onako.. u pitanju je kopija razor uzeta na ulici...

Znate li kako da rešim ovo, ima li solucije??

ja imam specifican problem,igram crysis na ful,coll of duty 6 i sve ostalo.Imam proc AMD atlon 400+,3gb rama i graficku gygabyte 9400 gt 512ram koja je overena tako da joj proc radi na 750,shejding na 1950,memorija na 1020Mz.Na gta cak i na medium ne mogu da naguram ljudskih 15fps pa czk ni na low podesavanjima.Moze li mi neko pomoci da resim problem???:worth:

Poz svima imam jedan mali problem,neznam kako da predjem misiju u ''GTA Srbija'' koja se zove CESAR VIALPANDO,to je ono kada mi da KECA sa hidraulikom ispred garaze gde se budze kola.Neznam sta trebam da uradim sa tim autom,a non stop mi pokazuje da trebam da udjem u garazu a nece da mi se otvore vrata.Ako znate kako da predjem pomagaj te.HVALA UNAPRED !!!:hvala:

Ne znam šta je. Pa tamo ispred garaže bi trebao da je crveni krug i onda bi trebao automatski da udješ u garažu.
P.S. Ne brini se ti za garažu. Videćeš ostatak misije. ;)

Ne znam šta je. Pa tamo ispred garaže bi trebao da je crveni krug i onda bi trebao automatski da udješ u garažu.
P.S. Ne brini se ti za garažu. Videćeš ostatak misije. ;)

Nema tog crvenog kruga i nema nigde vozila po gradu niti ljudi sve nestane ostanem sam u gradu i pokazuje mi da idem u tu garazu tj. samo da se vratim u rikverc posto na pocetku misije stojim ispred nje ali nemogu da udjem neznam vise sta da radim. Pise mi BACK UP THE LOWRIDER INTO THE MODE GARAGE i ja se vratim ali nece da se otvore vrata od garaze sta da radim???:dontunderstand:

Ljudi, molim vas za pomoc,ova igra mi je do sada popila 2 litara krvi!!
Muci me misija kada treba da ode u garazu, uzme auto, ode sa njim kod zel.stanice i takmici se sa drugim ucesnicima da tamo nesto skace autom u ritmu muzike!! Sta god pritiskao ili radio kada izlaze one strelice u pravcu kruga na sredini ekrana uvek pise da sam promasio, ili zakasnio,ili da je lose!! Ima li neko neki savet!?!?! :-(

Back