GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
svaki GTA je odlicna igra , ali GTA 4 mi bas nesto i nije priraso za srce...
Jeste da je grafika ok , mislim grafika je odlicna , ali nekako mi nije zanimljiv kao GTA San Andreas .
+GTA 4 ima mnogoooo manje opcija neg GTA San Andreas.

U pravu si. Mene je San Andreas mnogo duže držao nego GTA 4...

Nego, meni je GTA 4 normalno radio sve dok nisam skinuo patch 1.0.4.0 (hteo sam da modujem igru). Posle toga nisam mogao da startujem igru već bi prijavila problem. Pre toga sam dobio poruku "GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install game". Da li se ovo desilo još nekom?

svaki GTA je odlicna igra , ali GTA 4 mi bas nesto i nije priraso za srce...
Jeste da je grafika ok , mislim grafika je odlicna , ali nekako mi nije zanimljiv kao GTA San Andreas .
+GTA 4 ima mnogoooo manje opcija neg GTA San Andreas.

E lako je od gta3 napraviti gta:san andreas ,ali napraviti od nule Gta4 to je za respect!! Strpi se koju godinu bice nesto na foru San andreas :)

I ovdje ću pitat . KAKO DA INSTALIRAM a da mi ne traži da se ulogujen u social club ili unlock code . Kako se to treba krekovati zapravo ? Sve ljepo instaliram ne mijenjam lokaciju krekujem i onda mi traži da se ulogujen u social club ja idem na skip i onda kad kliknem na PLAY opet mi to traži i neće pokrenut igru, a komp mi ide iznad maximuma konfiguracija znači nije do mog kompa .:eek:
MOLIN VAS AK NETKO ZNA NEK KAŽE ! ! !:worth:
UNAPRIJED VELIKO HVALA !

Back