GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li ima nekakve sanse da mogu da instaliram i pokrenem GTA IV na mom PC-u:
RAM:2GB
GRAFICKA:ATI RADEON HD 4650
PROCESOR:2GHz ali nije DUAL CORE i moje pitanje je da li bi mi prekinulo instalaciju GTA IV zbog brzine procesora.Hvala unapred!!! ;)

Tako je. Moj ortak je imao SP2 i nije mogao da instalira igru, već je morao prvo da uzme SP3.

Takođe, on je imao 2GB RAM-a i istu grafičku kao ti, i malo mu je seckala igra, čak i na low podešavanjima, mada smo se složili da je možda do njegovog kompa; ne znači da će seckati i tebi.

Inače, procesori sa jednim jezgrom nisu baš pogodni za GTA IV, tako da ćeš verovatno morati da smanjiš detalje da bi ti glatko išlo. A da li će ti prekinuti instalaciju za vreme procesora, stvarno ne znam... Najbolje da odeš na neki od onih sajtova koji ti analiziraju komp i ispišu ti da li imaš dovoljno jak komp da poteraš određenu igru.

Da saznaš koji SP imaš, samo klikni desnim klikom na My Computer pa na Properties.

Ako ga nemaš naći ćeš ga na netu, samo ukucaj na Guglu, imaš SP3 i na Microsoft-ovom sajtu.

i ja se u zadnje vreme razmisljam da probam GTAIV....al aj prvo da pitam vas dal ce da radi kako treba,da ne trosim dzabe vreme ako nece...

Ljudi,jel mi valja komp!? :confused:

Sistem : Windows XP SP2
Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.01GHz
Graficka : NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 MB
RAM : 2.0GB Kingston
Hard Disk : oko 230 GB

a za zvucnu imam neko sraaanje koje ne radi kako treba.... u nekim igrama nema zvuk. :S

dakle? :think:

Siso jedna, sto se hvalis :D Moci ce opusteno da ti pogura GTA4. Samo SP3 uzmi.

Ahahahahaha. :lol::lol::lol: i to sam kupio pre dve godine,tek sto izaslo.... udjoh u prodavnicu rekoh : napravi mi konfiguraciju da mi Crysis radi ko podmazan.... on napravio,ebo te bog,sesto evra ispade. :hahaha: krvnicki sam to otplatio,al barem mi nece trebati novi kop narednih 3-4 godina. :cool: ....nadam se. :sad2:

a jel mora bas SP3? posto ja bas ne znam oko instalacija tih ozbiljnih dzidzabidza za pc.... skoro sam cackao nesto,pokvario se komp. :lol::rumenko::dash: nije hteo da se ukljuci.... samo se cuje ono start i odma pi pi pi piiiiiijuuuu....nakon pola sata i lupanja tri cetri puta o haubu,proradio je....jedva. :neutral::lol:

Da li je obavezna instalacija nekog patcha pre pokretanja igrice?

U principu nije, ali mislim da ćeš morati da napraviš nalog na Microsoft Games for Windows. Ali to samo jednom uradiš i posle si zauvek miran, čak i kad igraš neke druge igre koje zahtevaju taj nalog.

Možda treba da spomenem da sam ja imao jedan problemčić kad sam išao na kuglanje (a ima jedna misija, još pri početku, gde kuglaš s jednom devojkom); nikako nisam mogao da bacim kuglu (treba da cimaš miša da to uradiš), a i kad bih bacio, otišla bi u žljeb sa strane. Onda sam instalirao neki patch sa neta (na žalost ne sećam se koji, davno je to bilo) i išlo je kako treba.

a jel mora bas SP3?

Mora, j6g :neutral: Ako se bojiš da nešto ne zaj...eš, pitaj nekog ko se u to razume da ti instalira SP3.

cao jel neko moze da mi pomogne imam gta iv i instalirao sam ga ali se koci nakon nekog vremena igre i kupi cu novu graficku ali moze pomoc koju da uzmem?(ako vam treba neka informacija o mom kompjuteru recite)

Da li ima nekakve sanse da mogu da instaliram i pokrenem GTA IV na mom PC-u:
RAM:2GB
GRAFICKA:ATI RADEON HD 4650
PROCESOR:2GHz ali nije DUAL CORE i moje pitanje je da li bi mi prekinulo instalaciju GTA IV zbog brzine procesora.Hvala unapred!!! ;)

Ne pokusavaj. Taj procesor nema sanse da pokrene GTA4 bez seckanja. Bice skoro nemoguce igrati. Treba ti nov procesor. Dual core 2,7 je minimum da bi ova igra radila normalno.

Da li mi neko moze pomoci da namestim telekinesis mod ja sam ga skinuo ali ima dosta da se namesta gledao sam na youtube i svugde samo prikazuju kako izgleda a nigde nema install da li bi mi neko pomogao :)

Back