Gta serbia

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta koji **** seres ti mate....Pomazes lol dodjes tamo jednom mesecno iskritikujes kako mi nismo sposobni da radimo to kako neznamo i odes...Patch ocekujete krajem januara a ako ovako budete nastavili necu ga ni kaciti na krstaricu jer vam ocito nije stalo do tog patcha!

ja sam ti jos prilikom prvog kontakta napomenuo da imam puno obaveza i da ne mogu da radim radove vec da vam pomazem na drugi nacin . svaku moju dobronamernu kritiku vi ste ispratili burno . koliko znam kod vas u timu niko ne poseduje odredjeno znanje 2d i 3d programa . sto je i osnova da se uradi jedan patch .
pogledaj npr gta : criminal russia ...
toliko ... nemoj da vredjas (psujes bre )

Znam da si reko....Al ako si bas teo pomagati mogo si pomagati a ne mi krenemo da raimo prevod a ti nee neznate vi to niste vi sposobni...Pusti ti nas posto nam tvoje ocito "dobronamerne kritike" neodgovaraju...I video sam crimanal russia nije nista preterano bolje od naseg...Mi jos nismo zavrsili al... sve u svemu videcete ja vam kazem da znamo sta radimo a vi nemorate verovati...Ko nece patch nemora ga ni skidati...Netrebaju mi vase kritike kad da neznamo da radimo il nesto nek pola ljudi koji me kritikuje nije nikad ni bila u folderu gta san andreas osim kad je krekovala igricu!!!Zar nije tako?

Ljudi ce stalno mesati vas mod sa vec uspesnim, postojecim GTA Srbijom. Inace GTA SA je zestoko smorio i izklisheiran je i sve je to vec vidjeno, svi modovi, svi patchevi....sad smo svi okrenuti ka GTA IV i on kad izadje to ce biti BOOOM, prosto, niko nema vise volje za San Andreasom. Tako je, ovo je 2008 godina....

Ljudi ce stalno mesati vas mod sa vec uspesnim, postojecim GTA Srbijom. Inace GTA SA je zestoko smorio i izklisheiran je i sve je to vec vidjeno, svi modovi, svi patchevi....sad smo svi okrenuti ka GTA IV i on kad izadje to ce biti BOOOM, prosto, niko nema vise volje za San Andreasom. Tako je, ovo je 2008 godina....

Tacno tako sada svi ocekujemo GTA IV

ma oni bre .... ja sam im pomgao kad sam mogao a oni ne prihvataju kritike ...
npr oce da prave merdzu ... uzeli neku sliku sa gugla i kraj .. ja im kazem sto ne probate sa bluprintom ... a oni se naljutili ...

kazes 65 % moda ?!
iskreno ... zar mislis da je za patch dovoljno imati 10 - tak majci |? sta je sa zgradama i ostalim ....

Ljudi, ubacite FICKA i po koji opanak ... klinci bi otkinuli na to!!!
:lol:;)

Колико ја знам ГТА4 излази сада само за Плејстејшн и иксбокс. Компјутерску верзију ћемо мало да попричекамо.
Што се тиче постојећег ГТА Србија мода, неке ствари су добро, а неке лоше одрађене. У 2 мисије се због измењених кола багује игра (не могу се прећи). 90% аутомобила је урађено крајње нереално - мафија вози Пежо 1007, постоје све врсте Аудија и Вагена али ниједног Ситроена, Пежоа или Реноа (сем четворке, а ове нове фенсерске не рачунам типа С8, 1007,...), ниједног јапанца... Фића није Фића већ Фиат 500, ентеријер му није урађен како ваља. Кец је одличан, свака част ономе ко га је направио. Иначе, не може да се користи у једној мисији кад треба да буде са хидрауликом, јер су подешавања лоше промењена. Крајње глупаво ми је то што пандурација вози Голфове и то са двоја врата:-?. Колико знам, у Србији су пандурска кола Пежо 307, Фиат Пунто, Флорида и од скоро Гранде Пунто. Банде су добро одрађене. Поред неодговарајућих модела аутомобила, види се да неки нису најбоље урађени и неадекватно су постављени (нпр Голф 5 је неко срање које возе сељаци, што не одговара реалности)... И тако даље, да не пискарам више, све у свему имам доста замерки на тај ГТА. Ја сам направио свој ГТА, скоро сва кола сам изменио да изгледају као у Србији (водио сам рачуна где који ауто иде, да не буде да се председник вози Кецом а банде Мечком). Ја нисам убацио много баш баш нових модела, више има аутомобила старих између 5-30 година. Имам Југо, Кеца, Рено 4, Бубу, Ситроен Спачек и ХМ, Пежо 406, Мерцедес 124, лимузину сам пребацио у ЗИЛ (није баш реално, али ауто је супер одрађен па нисам могао да одолим), убацио сам Пунто, Алфу 75... Да не набрајам даље, али то је све (само кола су измењена, и то не сва, јер за нека нема адекватне замене), зграде и ништа друго нисам мењао (ем не знам, ем игра сецка кад се промене - видео у ГТА Србија). Већину модела сам поскидао са интернета (за неке сам замолио ауторе који су раније успешно правили моделе да ми направе одређени "по жељи", што су неки и пристали), тако да свако може да направи ГТА који му се свиђа, само треба имати времена.

Колико ја знам ГТА4 излази сада само за Плејстејшн и иксбокс. Компјутерску верзију ћемо мало да попричекамо.
Што се тиче постојећег ГТА Србија мода, неке ствари су добро, а неке лоше одрађене. У 2 мисије се због измењених кола багује игра (не могу се прећи). 90% аутомобила је урађено крајње нереално - мафија вози Пежо 1007, постоје све врсте Аудија и Вагена али ниједног Ситроена, Пежоа или Реноа (сем четворке, а ове нове фенсерске не рачунам типа С8, 1007,...), ниједног јапанца... Фића није Фића већ Фиат 500, ентеријер му није урађен како ваља. Кец је одличан, свака част ономе ко га је направио. Иначе, не може да се користи у једној мисији кад треба да буде са хидрауликом, јер су подешавања лоше промењена. Крајње глупаво ми је то што пандурација вози Голфове и то са двоја врата:-?. Колико знам, у Србији су пандурска кола Пежо 307, Фиат Пунто, Флорида и од скоро Гранде Пунто. Банде су добро одрађене. Поред неодговарајућих модела аутомобила, види се да неки нису најбоље урађени и неадекватно су постављени (нпр Голф 5 је неко срање које возе сељаци, што не одговара реалности)... И тако даље, да не пискарам више, све у свему имам доста замерки на тај ГТА. Ја сам направио свој ГТА, скоро сва кола сам изменио да изгледају као у Србији (водио сам рачуна где који ауто иде, да не буде да се председник вози Кецом а банде Мечком). Ја нисам убацио много баш баш нових модела, више има аутомобила старих између 5-30 година. Имам Југо, Кеца, Рено 4, Бубу, Ситроен Спачек и ХМ, Пежо 406, Мерцедес 124, лимузину сам пребацио у ЗИЛ (није баш реално, али ауто је супер одрађен па нисам могао да одолим), убацио сам Пунто, Алфу 75... Да не набрајам даље, али то је све (само кола су измењена, и то не сва, јер за нека нема адекватне замене), зграде и ништа друго нисам мењао (ем не знам, ем игра сецка кад се промене - видео у ГТА Србија). Већину модела сам поскидао са интернета (за неке сам замолио ауторе који су раније успешно правили моделе да ми направе одређени "по жељи", што су неки и пристали), тако да свако може да направи ГТА који му се свиђа, само треба имати времена.

Ne svidja mi se uopste postojeci mod gta srbija.

Necemo okaciti posto niko nece da pomogne tj. da radi ovo a meni nepada napamet da radim sam.Ako bude neko hteo raditi pored mene za gta iv radicemo, ovo da nastavimo i to moze al sam necu da radim.

Ако ти требају савети и идеје ту сам (и ископавање добрих модела по нету), али ништа више, јер не знам да радим са програмима за моделирање.

Ја сам сам изменио неке аутомобиле да изгледа као да се радња догађа у Србији, барем кад се баци поглед на возни парк. Ево шта сам ја изменио, водећи рачуна да измене не угрозе мисије (као што је случај са ГТА Србија:roll:):

БМЊ 7 1995:

gallery197.jpg

Ситроен ХМ:

gallery199.jpg

Полски Фиат (или пезејац, шта год):

gallery200.jpg

Руска лимузина ЗИЛ:

gallery201.jpg

Алфа Ромео 164:

gallery202.jpg

Стари Ауди Кватро:

gallery203.jpg

Ово сви знате шта је(узето из ГТА Србија):

gallery204.jpg

gallery205.jpg

Мерцедес 500СЛ 1985:

gallery206.jpg

БМЊ 5 1991:

gallery207.jpg

Спачек:

gallery208.jpg

Фиат Брава:

gallery209.jpg

Лада Рива:

gallery211.jpg

Хонда ЦРикс, с почетка 90-их:

gallery212.jpg

Хонда Акорд 2003:

gallery213.jpg

Чероки џип:

gallery215.jpg

Стари БМЊ 323:

gallery216.jpg

Лада такси:

gallery217.jpg

Лада Нива:

gallery218.jpg

Лендровер Дискавери:

gallery219.jpg

Ово ни ГТА Србија нема8-):

gallery220.jpg

gallery221.jpg

Лада Жигули караван:

gallery222.jpg

Волво 850:

gallery223.jpg

Мерцедес 124 караван:

gallery224.jpg

Мерцедес 124 (?) седан:

gallery225.jpg

Рено 11:

gallery226.jpg

Пежо 404 пикап:

gallery227.jpg

БМЊ 3 из деведесетих:

gallery228.jpg

Рено Лагуна:

gallery229.jpg

Рено 4:

gallery230.jpg

Трабант 601:

gallery231.jpg

Волксваген транспортер (хипи комби):

gallery232.jpg

Пандурски Кец:

gallery233.jpg

Форд Ескорт:

gallery234.jpg

Волксваген Сантана (пасат Б2) такси:

gallery235.jpg

И на крају убедљиво најбоље урађен модел на нету, Мерцедес 123 звани циганска радост:

gallery236.jpg

gallery237.jpg

Хтео сам још да мењам, али ми је понестало добрих модела на нету. Ако неко има неки модел који је добро урађен (избацио сам 4-5 аутомобила јер су модови били одрађени ужасно), и да не представља неки фенсерски ауто, нека се јави!;)

Не едитујем их, скинем готове са нета и убацим.
А за слике ми није тешко, јер кабловски нет је чудо!8-)

Necemo okaciti posto niko nece da pomogne tj. da radi ovo a meni nepada napamet da radim sam.Ako bude neko hteo raditi pored mene za gta iv radicemo, ovo da nastavimo i to moze al sam necu da radim.

ja hocu da napravimo najbolji gta ja znam da ubacujem aute bicikle kombajne motore razne programe za nabudzivanje u igricama i tako dalje da nenabrajam i da pitam koje si godiste:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back