Колико ја знам ГТА4 излази сада само за Плејстејшн и иксбокс. Компјутерску верзију ћемо мало да попричекамо.
Што се тиче постојећег ГТА Србија мода, неке ствари су добро, а неке лоше одрађене. У 2 мисије се због измењених кола багује игра (не могу се прећи). 90% аутомобила је урађено крајње нереално - мафија вози Пежо 1007, постоје све врсте Аудија и Вагена али ниједног Ситроена, Пежоа или Реноа (сем четворке, а ове нове фенсерске не рачунам типа С8, 1007,...), ниједног јапанца... Фића није Фића већ Фиат 500, ентеријер му није урађен како ваља. Кец је одличан, свака част ономе ко га је направио. Иначе, не може да се користи у једној мисији кад треба да буде са хидрауликом, јер су подешавања лоше промењена. Крајње глупаво ми је то што пандурација вози Голфове и то са двоја врата:-?. Колико знам, у Србији су пандурска кола Пежо 307, Фиат Пунто, Флорида и од скоро Гранде Пунто. Банде су добро одрађене. Поред неодговарајућих модела аутомобила, види се да неки нису најбоље урађени и неадекватно су постављени (нпр Голф 5 је неко срање које возе сељаци, што не одговара реалности)... И тако даље, да не пискарам више, све у свему имам доста замерки на тај ГТА. Ја сам направио свој ГТА, скоро сва кола сам изменио да изгледају као у Србији (водио сам рачуна где који ауто иде, да не буде да се председник вози Кецом а банде Мечком). Ја нисам убацио много баш баш нових модела, више има аутомобила старих између 5-30 година. Имам Југо, Кеца, Рено 4, Бубу, Ситроен Спачек и ХМ, Пежо 406, Мерцедес 124, лимузину сам пребацио у ЗИЛ (није баш реално, али ауто је супер одрађен па нисам могао да одолим), убацио сам Пунто, Алфу 75... Да не набрајам даље, али то је све (само кола су измењена, и то не сва, јер за нека нема адекватне замене), зграде и ништа друго нисам мењао (ем не знам, ем игра сецка кад се промене - видео у ГТА Србија). Већину модела сам поскидао са интернета (за неке сам замолио ауторе који су раније успешно правили моделе да ми направе одређени "по жељи", што су неки и пристали), тако да свако може да направи ГТА који му се свиђа, само треба имати времена.