GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lako se pekmez maze, i radi sto bi se reklo-perfektno. Hvala na razoru :)
Jednino mi smesno ovo kod bencmarka sto kaze da imam Xeon pentium 3 lol kako to? Imam Core2duo e8400 na 3ghz

Statistics
Average FPS: 40.25
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 87%
Video memory usage: 69%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6879
Audio Adapter: IDT Audio1
Intel Pentium III Xeon processor

File ID: Benchmark.cli

Ljudi, ovoga puta hocu REPUTACIJA da se pusi...Imam resenje vasih snova...

Windows XPower - The Brand New Free Windows XP ?

newxpower.blogspot.com — A freelancer programer fixed up the Windows XP, made it TWO (two) times faster than any other Windows XP, got rid of all the bugs, and preinstalled many useful applications. Then, he made the Windows XPower Free of Charge! Anyone could download and use it!

Skinite XPOWER, instalirajte, lazirajte sp3 (posto je sp2)

I IGRAJTE IGRU DUPLO BOLJE I BRZE...

moja konfa razbija igru sa ovim OS :super::super::super:

Evo i Benchmarka...

tatistics
Average FPS: 65.25
Duration: 36.93 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 96%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 50

Hardware
Microsoft Windows Xpower
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium Core 2 Duo E8400 @ 3.0
Intel Pentium Core 2 Duo E8400 @ 3.0

File ID: Benchmark.cli

:klap:

@Kikiriki

1) Ako imas dobar hardver i na xp-u ce ti raditi, igra je donekle optimizovana za sp3 i vistu sp1 tako da ne mozes tek tako o tome.

2) Prvo procitaj prethodne postove gde je rekao da ima Core 2 Duo e8400 3.00ghz pa donosi zakljucke o pentium trojici.

GTA 4 traži windows vistu na XP-u ne radi dobro!

Prijatelju, probao sam GTA IV na svim operativnim sistemima, od XP do VISTE x64, ali veruj mi da najbolje radi sa ovim xpowerom, a i operativni kao operativni je odlican. Sve sto ti treb je vec u njemu, posto je to obradjen xp automatski podrzava sve sto i xp, sve je duplo brze.

Uostalom, ako mi ne verujes, sacekaj malo, videces samo kada neko bude probao, ostali ce ubrzo krenuti za njim...:manikir:

A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...

MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...

AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompa:sad2::sad2::sad2::sad2: nece da pokrene GTA...UBICU SE...

Ja eo igram sa tim drajverima vec 3 sata i radi super... ne znam u cemu je problem...:dontunderstand:

@P.S. - Taj command line prekopiras u folder de si instalirao nema sta da zamenis samo ga tamo stavi...;)

Provalio sam o cemu se radi, nisam imao noviji OSD + Smart Doctor pa nisam mogao da kontrolisem graficku sa novim beta driverima. Samo sam updatovao i ta dva srananja i sada sve radi kao podmazano.. :super:

A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...

MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...

AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompa:sad2::sad2::sad2::sad2: nece da pokrene GTA...UBICU SE...

owned :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back