Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...
MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...
AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompanece da pokrene GTA...UBICU SE...

GTA 5 je glupost

ali svi ostali delovi su super
A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...
MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...
AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompanece da pokrene GTA...UBICU SE...
 Zameni grafičku recimo makar Force 9600gt i 3 gb rama i ima da gura igricu fino.Znači ne mora nov racunar  sem ako nisi fanatični gejmer.
Zameni grafičku recimo makar Force 9600gt i 3 gb rama i ima da gura igricu fino.Znači ne mora nov racunar  sem ako nisi fanatični gejmer.Skonto sam zasto nece da mi pokrene GTA IV
nije do kompa...drug ima gori komp od mene pa mu radi igrana medium,nesto na high...
do windowsa je...pun je virusa i ostalih sranja...tako da Reinstalacija windowsa...
al ako ni to ne uspe...bacam komp u Dunav....

Ova igra je stvorena za quadZa ovu igru je najvazniji procesor (preporucujem Intel core 2 duo 2,5; 2,6 Ghz), a 2,5GB rama i 8800GT je sasvim dovoljno ...

Ova igra je stvorena za quad
Inace Q6600 je veoma jeftin.....

Ova igrica je neverovatno zahtevna!
Imam pitanje: Presao sam memoriju grafe za 55 mb.Hocu ja nesto sje$ati ako ostavim tako ili da smanjim podesavanja?
*cough*Ali bas zato sto je jeftin zato je i sranje, ja sam ga uzeo i razocarao se, onda sam otisao i vratio ga i uzeo E8400, i radi mnogo bolje iako je core 2 duo...
Kakvi ti sajtovi imaju veze sa GTA IV?