GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...

MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...

AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompa:sad2::sad2::sad2::sad2: nece da pokrene GTA...UBICU SE...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

@tema

Sto vise igram ovu igru ona je sve bolja i bolja xD
Narocito mi se svidja kako na automobilu moze da se unisti skoro svaki deo :D

kiks huh ? :)

Gta4 je dobra igra, ima najbolju i najkompleksniju pricu (mislim u uporedjivanju sa dosadasnjim serijalima gta igara), a pored toga je kolko tolko realnija gotovo u svakom pogledu...To sto su iz rockstara malo preterali sa hardverom je druga prica.

A u picku materinu nabavio igru i ne mogu da je igram jer IMAM JE6ENO G.OVNO OD KOMPA...EBEM TI KRVAVI KOMP...POPIZDEO SAM....UBICU NEKOG...

MORAM PODHITNO NABAVITI NOV KOMP...AL PODHITNO...

AMD ATHLON 5000+ X2(prodati ciganima mozda budu pretopili u nesto korisno...),GEFORCE 8600gt 256 vram(dacu ciganima da naprave neko kuvalo za kafu..barem necemu ce da sluzi..) 1.50 gb ram(cu baciti u kantu...) koje ja ***** imam od kompa:sad2::sad2::sad2::sad2: nece da pokrene GTA...UBICU SE...

Ajde bre ne lupaj više gluposti:dash:Zameni grafičku recimo makar Force 9600gt i 3 gb rama i ima da gura igricu fino.Znači ne mora nov racunar sem ako nisi fanatični gejmer.
Znači ulaganje od 130 evra i uživanje.

Skonto sam zasto nece da mi pokrene GTA IV :D

nije do kompa...drug ima gori komp od mene pa mu radi igra :D na medium,nesto na high...

do windowsa je...pun je virusa i ostalih sranja...tako da Reinstalacija windowsa :D...

al ako ni to ne uspe...bacam komp u Dunav....

Skonto sam zasto nece da mi pokrene GTA IV :D

nije do kompa...drug ima gori komp od mene pa mu radi igra :D na medium,nesto na high...

do windowsa je...pun je virusa i ostalih sranja...tako da Reinstalacija windowsa :D...

al ako ni to ne uspe...bacam komp u Dunav....

Uf.... Imao sam windows xp sp3 tek instaliran sa svim potrebnim za gta pa mi opet sve blokiralo... Al eto juche sam instalirao Vistu i ide glatko.... :super: :super:

Ja sam kupio igru na 3 DVD...Sutra dobijam komp,prekosutra instaliram xp,izmedju petka i subote javljam vam kako je na mom kompu prosao gta...
Ati Radeon 3650 512 MB VRAM
AMD ATHLON X2 Dual Core 5000+(2.6GHz)
2GB DDR2 667 MHz...
Valjda cu moci da pokrenem....

Ova igrica je neverovatno zahtevna!
Imam pitanje: Presao sam memoriju grafe za 55 mb.Hocu ja nesto sje$ati ako ostavim tako ili da smanjim podesavanja?

Nije previse. Sa patch-em ce biti verovatno malo bolje.

q6600 je sranje, ukoliko ga uporedjujes sa e8400 da ne govorim o e8500 (core2duo). Ako hoces quad i da se kurchish posle sa njim, kupi qx9xxx seriju pa pricaj o quad procesoru i kako imas mocan procesor, jer u suprotnom jedva da ces da osetis razliku u performansama sto se tice igara, u renderovanju i aplikacijama verovatno ima prednost quad (ali opet samo malo veca u praksi).

Ali bas zato sto je jeftin zato je i sranje, ja sam ga uzeo i razocarao se, onda sam otisao i vratio ga i uzeo E8400, i radi mnogo bolje iako je core 2 duo... :super:
*cough*

_GTA4PC_CPU_Benches_1280.PNG

Izvor : http://www.pcgameshardware.com/aid,...U_benchmark_review_with_13_processors/?page=2

Q6600 se 'ladno klokuje na 3,4 GHz, znaci overklokovanom Q6600 je ovde rezervisano trece mesto, iako ga nema(OC) na listi...

da li je za svaku verziju *instalaciju* je potreban internet??
ili bi to odgovarajuci Crack resio,jer mi je bitno da instalacija ne zahteva koriscenje interneta
celu instalaciju sam zavrsio ali da bi pokrenuo igru, jos taj deo kod Serial Numbera mi je ostao

http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4 na ovoj stranici se moze dobiti codei serial
Unlock Request Code se ukuca tamo i dobije se:
Unlock Code
Serial Number (tacan link je https://support.securom.com/rockstarunlock/index.php?lang=en&c=unlock#info)

zato mi treba neki provereni CRACK,ili ako je izasao onaj SERIAL GENERATE

moguce da su ga malo ovi iz RockStara zastitili i da bi manje ljudi preuzimalo
ko zna sta se tu sve desava

Poslednja izmena:
Evo nekih zanimljivosti:

Cluck Norris
In Cluckin' Bell stores, near the back of the store, there's a action figure of a man in a martial art postion and has a chicken head mask on, printed on the glass is 'Cluck Norris', which is a parody of Chuck Norris who is a expert in martial arts and has invented his own martial art and the roundhouse kick.

Fruit PC
Nothing escapes Rockstar Games not even Apple, that's right, if you type in to a address bar in any computer 'fruitcomputers.com', you will see a parody of Apple's products including IPhone which is called the IFruit Phone.

Ove sajtove mozete posetiti na virtuelnom internetu xD :

www.bigdog.blogsnobs.org
www.darksoullock.blogsnobs.org
www.eddielowfilthslayer.blogsnobs.org
www.fefighter2008.blogsnobs.org
www.inyapuper.blogsnobs.org
www.liberatedwoman.blogsnobs.org
www.limevenus.blogsnobs.org
www.mail.eyefind.info
www.pychakilla.blogsnobs.org
www.a-thousand-words.net
www.americantravelguide.net
www.antfarmcam.net
www.area53site.com
www.artthrob.org
www.autoeroticar.com
www.babiesovernight.com
www.beanmachinecoffee.com
www.blogsnobs.org
www.bruciesexecutivelifestyleautos.com
www.burgershot.net
www.chiropracticovernight.com
www.craplist.net
www.designerslave.com
www.domestobotlovers.com
www.dragonbrainthemovie.com
www.easterislandcoverup.com
www.eatbiglogs.com
www.elchamucoroboto.com
www.electrictit.com
www.electronicwritingtablet.com
www.erisfootware.com
www.eugenicsincorporated.com
www.eunux.net
www.eyefind.info
www.fantasyleaguebatswingers.com
www.fistfans.com
www.flyhighpizzapie.com
www.freejames.org
www.friendswithoutfaces.net
www.fruitcomputers.com
www.gloryholethemepark.com
www.goldberglignerandshyster.com
www.golfloversonline.net
www.grype.org
www.hand-jobs-online.com
www.happyfarmersupplies.com
www.heritagenothate.org
www.homecremation.com
www.homeworkfriend.org
www.hornyhighschoolreunions.com
www.huganimals.com
www.ilovetoblow.org

www.krapea.com
If you read on the site you see they make fun of the fact that you have to assemble the furnitures yourself, just like with most furnitures from IKEA, and that they have strange names, just like alot of the IKEA furniture. (thanks the_regular_guy)

www.leftover-vacations.com
www.libertycitypolice.com
www.libertycityrealestate.net
www.libertytreeonline.com
www.liesdamnlies.net
www.lipurgex.com
www.littlelacysurprisepageant.com (four star wanted level)
www.lootandwank.com
www.love-meet.net
www.loveyourmeat.com
www.money2makemoney.com
www.modderstotallyrule.com
www.myonlineme.com
www.myroomonline.net
www.onlineradiorevolution.com
www.our-own-reality.com
www.outdatedtastes.com
www.outsourceforamerica.com
www.peepthatsh*t.com