GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoce mi raditi na:
Intel Core 2 Extreme QX9650 3.0GHz 1333MHz 12MB
Kingston 8GB 1375MHz DDR3
Gigabyte V-R487X2-2GH-B 2048MB GDDR5
Valjda cu izvuci na low ali ko zna...:rotf:
PS imate system requirements link pa proverite,ako ne imate napisane system requirements u ovoj temi pa proverite tako da nemojte postavljati pitanja ovakvog tipa.:super:

Poslednja izmena:
3762_gta_iv.jpg

Pa po meni grafika i nije nesto narocito. Moze to i bolje ipakce assassin's creed bitimnogo bolji bar po grafici.:lol:

pa mislim da nije tu bitna grafika kolko je bitan onaj osecaj toplog oko srca :)

Hmm, da sam kupio konzolu i krshinu neku od pc ja sa integrisanom grafom, mogao bi da skidam gusarske diskove sa torenta i rezem na krshu i igram ko gospodin tecno plug and play u konzoli, ovako drhtim poslednjih mesec dana i cekam gta4 da bi mi isao... i ma ne verujem da cu kupiti ikad vise pc...

Pricekacemo mi jos malo da igramo ovu igru,sinoc sam se ponadao da su najzad odradili crack kako valja kad ono :( odigras prvu misiju (odvezes neka kola) i onda krece ludilo kamera pocinje sama da seta toliko da je ne moguce gledati a kamoli igrati :( ceka se crack koji ce to da ispravi tako da .....

Meni je skinuo tek 2 %
taman dok se skine uzimam
AMD Phenom 9950 BE
2 X 2 GB ram 800 Mhz
Gigabyte 790X DS4
Ma ima da radi ko ludo :)

Gigabyte 9600GT

Dok to sve odradim i instaliram SP3 taman ce i resiti sve bugove :)

Ljudi jer ima neko celu igricu?
Mene lokalni pirat zaje$ao ja uzeo od njega "GTA 4" a dobio GTA SA sa nekim dodatcima (naravno nisam mogao da proverim diskove dok nisam dosao kuci).:sad2::sad2:

Ljudi ja sam poceo da trazim original da kupim, kad sam mogao da dam 50 eura za ps3 original, mogu i za PC

DancingAlienColour-1.gif
Prvo uzmi od gusara pa vidi da li sve radi kako treba na tvojoj konfi i da li je stvarno ok igra pa tek onda kupi.Vidis koliko imaju ljudi problema sa igricom (pogledaj strane forume)...
Ja planiram tako da uradim i preporucujem tebi tako da ne bi bacio 50 eura a da imas problema sa njom.:super::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back