GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo uzmi od gusara pa vidi da li sve radi kako treba na tvojoj konfi i da li je stvarno ok igra pa tek onda kupi.Vidis koliko imaju ljudi problema sa igricom (pogledaj strane forume)...
Ja planiram tako da uradim i preporucujem tebi tako da ne bi bacio 50 eura a da imas problema sa njom.:super::super:

U pravu si...Svestan sam i ja toga...ali valjda sam iznerviran svim tim sranjima, najmanje sam to ocekivao od Rockstara....:thumbdown:
488677971_aba38f2d7e_o.gif

Poslednja izmena:
Brate ram ti je danas extra jeftin,za to ne moras da brines...
Jedino ako ti se ostale komponente ne uklapaju a ovo mozes za oko 2 soma rsd da uzmes.

brate, pare nisu problem ;)
nego, ja rek'o manje :thumbdown: ;)
nisu normalni ...
ja uzim'o od drugova one stare kutijice ramove, (ja imao samo 1.50) mrzelo me da skoknem do NS-a, i nabijem ga do 2.50, i sad me zayebali ;)

a vidi zahteve, ju, pa ni tu nisam jak, zaista, puci cu dosta para !!!

kupujem konzolu :roll: :roll: :roll: :roll:

skinuo sam igricu, uzas kakvog nema.... Laguje nevidjeno. Imam racunar koji recommended nije presho jedino zbog rama koji je 2gb a treba 2.5

Kod:
CPU
Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz 
You Have: 4 processors running - Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz  PASS   
 CPU Speed
Recommended: 2.4 GHz
You Have: 2.39 GHz  PASS   
 System RAM
Recommended: 2.5 GB
You Have: 2.0 GB  FAIL: Sorry, your computer does not meet this recommended requirement. You may be able to add more RAM which could make your computer more powerful. Click the 'We Recommend' to see how.  
 Operating System
Recommended: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)  PASS   
 Video Card
Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+
You Have: ATI Radeon HD 4800 Series (ATI Radeon Graphics Processor (0x9442))  PASS   
 Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card  Video RAM: Required - 512 MB , You have - 512 MB 
 Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes 
 Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes 
 Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 
 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 

Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.10.6879   FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.  
 Sound Card
Recommended: Yes
You Have: Realtek HD Audio output   PASS   
 Sound Card Driver Version
Your driver version number is: 5.10   FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.   
 Free Disk Space
Recommended: 18 GB
You Have: 294.6 GB  PASS

Vidite da mogu podrzat i opet nece izgleda da ce se morati cekati za patch 1.1 koji ce nadam se popraviti ovo... Pogledao sam i na gtaforums.com ljudi sa originalnim igricama i cak i jacim kompjuterima opet nisu uspjeli pokrenut na zavidan fps... :dontunderstand: shto je problem...

Idesh u ***** chin chin.... XD

nije valjda tolko bagovita da ne moze da se igra??

i jer ti krsa laguje?? ili samo negde zablokochi?

Jer ti sve namesteno na high???

ako jeste..probaj da spustis malo mozda nece tolko da laguje...

Sta igrica nece da se pokrene ... Ako je to u pitanju to vam je do crack-a 100%, a ako imate razor1911 ne bi trebalo oni uvek vrhunski odrade posao ... Jos samo 3 part-a ...

Ljudi jer ima neko celu igricu?
Mene lokalni pirat zaje$ao ja uzeo od njega "GTA 4" a dobio GTA SA sa nekim dodatcima (naravno nisam mogao da proverim diskove dok nisam dosao kuci).:sad2::sad2:

Idi vrati mu... I kod gusara se ne kupuju CD-ovi vec se kradu... Odes brate i samo trpas u dzapove(pozeljno imati vijetnamku ima mnogo velike dzepove), i uzimaj samo CD-ove bez omota. A i da te provali ne moze da te tuzi....;):mrgreen:

Ljudi jer ima neko celu igricu?
Mene lokalni pirat zaje$ao ja uzeo od njega "GTA 4" a dobio GTA SA sa nekim dodatcima (naravno nisam mogao da proverim diskove dok nisam dosao kuci).:sad2::sad2:

A ti si veverica pa nisi pogledao da igra je igra teska 13,85 Gb:klap:
RELOADED nije napravio nikaikav pekmez jos , jedini donekle dobar je ovaj :

GTA.4.REAL.PROPER.Crack.ONLY-FCUKTHESCENE

WELL WELL WELL FIRST WE RELEASE GTA IV EARLY EVERYONE BITCHS ITS FAKE OR NO SEEDS, THEN SCENE GROUPS
PACKS OUR SHIT UP AND RELEASE IT AS THERE OWN NOW WERE BACK AGAIN BITCHZ WITH THE PROPER CRACK
SOME MAY EXPERIENCE PROBLEM WITH WOBBLE CAMERA JUST RESTART GAME
FCUK THE SCENE! P2P4LYFE
oh yeah heres how ya do it
1)Copy All The Files In The "Copy To GTA IV Main Folder" into your GTA IV Installation Main Folder and OVERWRITE.
2)Copy All The Files In The "Copy To OfflineActivation Folder" into OfflineActivation Folder in yout GTA IV Installation Folder and OVERWRITE.
3) Run LaunchGTAIV.exe
Usput neznam sto se ustezete da umesto pekmez napisete CRACK. CRACK nije ilegalan , zabranjen niti je zabranjena njegova upotreba ( moderatori neka provere ako neveruju ) ; zabranjeno je posedovanje i prodaja nelegalnih kopija igre ( cak je dozvoljen i backup legalno kupljenog diska , naravno SAMO za licnu upotrebu )

Poslednja izmena:
A ti si veverica pa nisi pogledao da igra je igra teska 13,85 Gb:klap:
RELOADED nije napravio nikaikav pekmez jos , jedini donekle dobar je ovaj :

GTA.4.REAL.PROPER.Crack.ONLY-FCUKTHESCENE

WELL WELL WELL FIRST WE RELEASE GTA IV EARLY EVERYONE BITCHS ITS FAKE OR NO SEEDS, THEN SCENE GROUPS
PACKS OUR SHIT UP AND RELEASE IT AS THERE OWN NOW WERE BACK AGAIN BITCHZ WITH THE PROPER CRACK
SOME MAY EXPERIENCE PROBLEM WITH WOBBLE CAMERA JUST RESTART GAME
FCUK THE SCENE! P2P4LYFE
oh yeah heres how ya do it
1)Copy All The Files In The "Copy To GTA IV Main Folder" into your GTA IV Installation Main Folder and OVERWRITE.
2)Copy All The Files In The "Copy To OfflineActivation Folder" into OfflineActivation Folder in yout GTA IV Installation Folder and OVERWRITE.
3) Run LaunchGTAIV.exe
Usput neznam sto se ustezete da umesto pekmez napisete CRACK. CRACK nije ilegalan , zabranjen niti je zabranjena njegova upotreba ( moderatori neka provere ako neveruju ) ; zabranjeno je posedovanje i prodaja nelegalnih kopija igre ( cak je dozvoljen i backup legalno kupljenog diska , naravno SAMO za licnu upotrebu )
Jer razumes da nisam mogao gde da proverim,nemam moc da okrenem dvd i da vidim u mb koliko je velik.Ako ti imas blago tebi.
PS sredjeno je sa gusarom vratio mi je kes i jos sam dobio par igrica kao izvinjenje.

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!
...da se ne mucite oko sp...

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!
...da se ne mucite oko sp...

Hvala ti, za ovo dobijas rep... :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back