GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas uzeo novu maticnu i novi procesor, ASUS P5QL-E i Intel CORE 2 DUO 3.0GHz.

Graficku sam vec imao solidnu, nVidia 8800 GT 512MB DDR3

Sada sao ostaje da cekam download + crack

:dash:

OK hvala.
@Dakyorlando ne znam kakvo ti je trenutno stanje (kakva konfa)?

Procesor je AMD Athlon(tm) XP 1500+, 768 MB RAM-a (mada treba da povećam), a grafička je dakle Radeon 9200SE... ne znam kako da vidim koji mi je model matične... ali jasno je da ovo neće moći da potera GTA 4... :rida: moraću da nadograđujem konfu... :dash:

http://www.gamespot.com/pages/forums...ic_id=26694880
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=344018
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378698
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378823

Eh... predlazhem da obustavljate skidanja... mojih 5 para nece ni dobiti, necu ni da je igram. Svaki GTA je mogao extra da se igra i na 2 godine starim kompovima. A vidi ovo? Pa uzeo sam letos komp i sad da se vracam na 800x600 zbog ovoga? Pali...

Koja ti je specifikacija? :rtfm:

Ljudi, tešite se, ja sam ispao budala svetska....

Naime, ja sam letos kupio Sony Playstation 3 da bih igrao GTA IV, i do jaja je igra, al kad sam cuo da ipak izlazi za PC, batalio sam igranje na Sony-u, i sad jedva cekam da je zaigram na PC, cak sam ga i nabudzio, da budem spreman....A Sony mi sad sluzi za muziku i slike...Ali dobro kad bolje razmislim Sony je ipak bolji za neke drustvene igre, FIFA, PES....Pa kad dodje drustvo.....

Ne bih da zvucim kao oni sto pitaju oce li mi raditi na octa core, 8gb rama itd...
Ali citam da pc verzija nije ni priblizno onako zahtevna kao sto kaze sys requirements, vec da svi nesto imaju po 15-20 frejmova na najmanjem settingsu.

Sta ja da ocekujem na e8400 c2d, ati 4850, 2gb ddr3 1333mhz, xp sp 2?
Ocu moci na haj details na rez monitora od 1200x1024 ili ga duvam i ja?

Ne bih da zvucim kao oni sto pitaju oce li mi raditi na octa core, 8gb rama itd...
Ali citam da pc verzija nije ni priblizno onako zahtevna kao sto kaze sys requirements, vec da svi nesto imaju po 15-20 frejmova na najmanjem settingsu.

Sta ja da ocekujem na e8400 c2d, ati 4850, 2gb ddr3 1333mhz, xp sp 2?
Ocu moci na haj details na rez monitora od 1200x1024 ili ga duvam i ja?

Pazi, proverno ce raditi na manjim spec... jer njima je interes da sad ljudi navale da kupuju quad procesore i ostalo, meni ljudi koji se bave tim sranjima tvrde da sve igre koje budu izasle u narednih godinu dve nece yahtevati quad, znaci racunaj da je to navlakusa, naravno ljudi hoce da prodaju procesore i ostali hardwer, ali garantujem da ce savrseno raditi na solidnom core 2 duo procesoru, naravno uz finu graficku...

Pazi, proverno ce raditi na manjim spec... jer njima je interes da sad ljudi navale da kupuju quad procesore i ostalo, meni ljudi koji se bave tim sranjima tvrde da sve igre koje budu izasle u narednih godinu dve nece yahtevati quad, znaci racunaj da je to navlakusa, naravno ljudi hoce da prodaju procesore i ostali hardwer, ali garantujem da ce savrseno raditi na solidnom core 2 duo procesoru, naravno uz finu graficku...
U pravu si.Uvek se malo "napumpaju" specifikacije.Tako je bilo i sa GTA SA pa na kraju nije bila ni upola zahtevna koliko su naveli.

To ti kazem, pa izvali samo ovo, ja garantujem da je moj komp koji sam sada nadogradio na core 2 duo na 3.0.GHz, sa nVidia 8800GT 512MB DDR3, sada bar duplo jaci od PS3, pa zasto onda ne bih mogao da pikam GTA IV sasvim normalno.

Mozda gresim, ne znam tacnu specifikaciju PS3-a ali ipak mislim da sam upravu..Nego je fora bas u tome da te navuku da nadogradjujes hardware...

Nazalost..prisustvujemo jos jednom usranom trenutku, tachnije igrici, jos zalnije od strane Rockstara. Igra nije optimizovana ni za cist ****, nema sta tu da nadogradjujes, ljudi na maximalnim konfama (gotovo maximalnim u svetu), ne igraju je kako valja, tacnije na nekoj granici izmedju loseg i potpuno igrivog, jedino sto nam ostaje jeste da cekamo patch pa sta bog da.

Meni sve proslo na System requirements labu i na kraju mi Fail bio zato sto sam imao na C 9 gb free space a treba 16 gb xD :D

a za video karticu,ram,procesor je pass...tako da ce mi valjda poterati igru na mediumu...:D

nego...

jer skino ko igru??? i jer nasao neki crek koji valja i da je isprobao sve...?

Nazalost..prisustvujemo jos jednom usranom trenutku, tachnije igrici, jos zalnije od strane Rockstara. Igra nije optimizovana ni za cist ****, nema sta tu da nadogradjujes, ljudi na maximalnim konfama (gotovo maximalnim u svetu), ne igraju je kako valja, tacnije na nekoj granici izmedju loseg i potpuno igrivog, jedino sto nam ostaje jeste da cekamo patch pa sta bog da.
Bas samo to hteo da kazem (za patch).
Na stranim forumima se ljudi vec zale zbog takvih stvari.Valjda ce biti neki patch ili slicno...:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back