GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi sad sam se cuo sa drugarom koji se dosta razume u sve to,i on mi rece da ta verzija nije dobra,em da ni na jednom dobrom privatnom trackeru nije jos izasla igra,i kaze da to sto se pojavilo,u stvari je neka varijanta koja ne moze da se crackuje,jer u torrentu nije postavljen taj exe. fajl koji treba da se crackuje,em da je to u stvari neka antipiratska organizacija postavila ... Ko ce ga znati .....

Ljudi sad sam se cuo sa drugarom koji se dosta razume u sve to,i on mi rece da ta verzija nije dobra,em da ni na jednom dobrom privatnom trackeru nije jos izasla igra,i kaze da to sto se pojavilo,u stvari je neka varijanta koja ne moze da se crackuje,jer u torrentu nije postavljen taj exe. fajl koji treba da se crackuje,em da je to u stvari neka antipiratska organizacija postavila ... Ko ce ga znati .....
Postavljen je exe
ORIGINAL EXE http://############/torrent/4546189 HELP US TO CRACK IT
Pogledaj malo bolje pa ces videti.
I molim te nemoj da te neko cuje,smejace ti se.Sta mislis da ce Rockstar dozvoliti nekoj antipiratskoj organizaciji da postavlja uopste bilo kakav GTA4 za download?
37000 downloada znaci 37000 ne prodatih originala za Rockstar,samim tim izgubili su taj novac i sta mislis da bi oni to dopustili?

Poslednja izmena:
Ja sam samo preneo sta kazu,iskreno i meni je cudno da nijedan jaci privatni torrent nije izbacio gta IV,a sto se tice tog exe. fajla ne razumem se toliko tako da ...Niti se razumem u te antipiratske organizacije,mada koliko znam nisam pominjao rockstar :D,sto se tice igre kao igre ja bi najvise voleo da to nije fake,ali jos niko nije potvrdio dali je fake ili ne :(.
Meni je svejedno kad ce izaci bitno je da izadje,i da to bude prava stvar sto izadje.:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back