GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sacekacemo jos dan, dva.
Pa necemo umreti ako odma ne skinemo.
Prvo da sacekamo pravu stvar pa onda polako down.
I jos ako neko izbaci nepotrebne jezike , da samo ostane engleski ,
bice sigurno mnogo manje za down.

evo jedan dobar comm

Maikkan at 2008-12-02 14:02 CET:
For the last time.. Dvd2 isnt fake.. The files on the image that boots the disc isnt ready downloaded.. on disc 1 it was

LOL

Jos cu ostati upamcen sto sam nasao link :rotf:

btw Onom liku na the pirate bay, sto je okacio GTA , stavili su ono roze cudo pored nicka sto znaci da mu se moze verovati ;)
Ma neka mu stave 20 tih roze cuda pored nicka samo da igra funkcionise.
Evo trenutnog stanja:

Uploaded:2008-11-30 23:07:55
Seeders:77
Leechers:54120
Comments2311

Poslednja izmena:
Aj mi molim vas kazite kako da podesim bittorrent, uopste nece da mi skida nikakvom brzinom ni meni ni mom drugu, posto jedan skida cd1, a drugi cd2 ...
Imam adsl 768 ... On hoce da mi ucita peers, ali seeds nece uopste !!! :udriglavu: :udriglavu: :udriglavu:

Ovde uveliko o pirateriji huh. Kad bude izasla sigurna verzija za nas "dole", bice je i na warezu sa pekmezom, dzaba skidate otuda ako vec mislite da skidate full il sta ja znam.

Pogledajte komentare:

razor179 at 2008-12-02 19:36 CET:
Its REAL, wow i thank you Hellvamp!!! Now installing and testing offline activation!!!

Mickey2Much at 2008-12-02 19:34 CET:
Hellvamp, you have written history! I will name my first child to you. Thank you so much! :-)

keksulya at 2008-12-02 19:35 CET:
IT IS WORKING!!!!!!!!!!!!!!!!

HELLVAMP THX YOU VERY MATCH!!!!

HAPPY NEW GTA4))))))))))))))))))

Kryndon at 2008-12-02 19:40 CET:
Hellvamp rules :> we just had to be patient and dont swear at him(i personally didnt post any comment about insulting him for whatsoever) ... So i think we should ALL give him a BIG thanks

RealGenius at 2008-12-02 19:41 CET:
Hellvamp, you are to be congratulated! THANK YOU SIR! I just want to say one thing to those ******* idiots who posted shit about this being fake or that it should come with a crack, you are all idiots. It took me 19 hours and 20 minutes, but we made it, everything checks out! Just waiting for the crack, and hopefully that's all! Will seed this for a while!

Trenutno stanje

Seeders:7817
Leechers:65963
Comments3696

Znaci da nije fake 100%!!!!!
Samo jos crack i to je to!

Poslednja izmena:
OVA TEMA CE EKSPLODIRATI !!!Ja ne skidam kupujem kod gusara:)

takodje...... bolje da dam 500din i da mi net bude slobodan za neke druge stwari.............

I ja takođe... ali moj problem je što moram da menjam grafičku; ova moja Radeon 9200SE nema šanse da će da potera četvorku... Pa bih hteo da vas pitam ljudi: da li da tražim neku grafu za AGP koja bi poterala GTA 4 ili da menjam celu matičnu (sa PCI-e slotom, podrazumeva se)?

I ja takođe... ali moj problem je što moram da menjam grafičku; ova moja Radeon 9200SE nema šanse da će da potera četvorku... Pa bih hteo da vas pitam ljudi: da li da tražim neku grafu za AGP koja bi poterala GTA 4 ili da menjam celu matičnu (sa PCI-e slotom, podrazumeva se)?

Menjaj matichnu....PCI ftw!

Vreme je za PCI...
Uzmes novu MB i neku solidnu grafu i ima da letis!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back