GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam jedan problem,to je da ne znam engleski.Jel mi moze neko reci kako da pokrenem gta4...Instalirao sam sve.Sad kad pokusam da udjem u igricu on mi trazi neki kod da stavim
"Serial" i ispod toga imam unlock request code xxxxxxxxxxxxxx-xxx--x-xx-x-x-x-x
Kad iskopiram da code u serial pise mi "next" e sad kad udjem u to...Pojavi me se
Unlock Requestcode ---pa neka sifra....
Unlock code --- pa prazno
i na kraju serijal pa sifra... e sad sta trebam da radim,pokusao sam da kopiram unlcok reqestcode i paste na unlock code i nece pise mi "Activation process has been terminated. Please make sure the unlock code has been entered correctly.

Press BACK to attempt another activation or press CANCEL to abort. In case the problem still persists please visit our support homepage for possible solutions:

http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4

You can only use an unlock code once. Please generate a new one if attempting a new activation." i kako ja sad taj kod da nadjem??? Undapred hvala

Možda nije stvar u RAM memoriji, možda tvoj procesor i/ili grafička ne mogu da podrže igru. A ako imaš Windows XP SP2, takođe može da bude problema.

Treba mi pomoc oko istalacije GTA 4.Sebi sam instalirala jedva, nemam pojma kako ali sad hocu i jednom djecaku pa ne mogu nikako da se sjetim kako ide.
Ne znam da li je neko vec pisao o ovome ali ako neko nesto zna, neka kaze.
hvala

next next next installz:lol:
Ali prije toga make sure da li su ti instalirani XP SP3,xLive najnovije verzije,NET framework 3.5 i najnoviji drajveri za grafikcu.To cesto pravi probleme kod vecine ljudi

ja skinem service pack 3 ali nece da ga instalira...pise...the core system file used to start this computer is not a microsoft windows file.The service pack will not be instaled...jel moye neko da mi objasni yasto nece da se instalira???:dontunderstand:

*moze,zasto...:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Zamolio bih nekoga ko je upoznat sa zahtevnoscu igre GTA4 da mi pomogne. Posto sam veliki fan GTA igara, kad je izasao cetvrti deo kupio sam original igru (original kupim kada mi se igra BAS svidi), instaliram je i nije htela da se pokrene (videle se samo neke tacke i razmrljana grafika). Otisao sam na sajt can you run it i tamo sam video otprilike da mi graficka karta nije dorasla toj igrici. Igra je pala u zaborav par meseci posto mi nije bilo o glavu da ojacavam PC, ali sad mi je opet crv proradio pa bih ipak voleo da je odigram. mene zanima sada sta bi trebao sve da ojacam na svom PC. U principu sve zadovoljava standarde, samo me interesuje posto tamo pise za minimum da mi treba graficka 256MB NVIDIA 7900+, a ja imam 512MB GeForce 7300 SE koju bi eventualno graficku kartu mogao dokupiti da bude jaca od ove moje i da zadovoljava kriterijum. I posto imam RAM memoriju 1GB (sto zadovoljava minimali standard) da li bi mi mozda bilo bolje pojacati RAM, ili dokupiti oboje (i graficku i RAM)? Ne bi nesto previse ulagao u PC jel ionako ove godine nameravam da kupim novi, posto je ovaj podosta star, ali sad za prvu ruku da se posluzim. Ako neko zna neka mi odgovori. Unapred hvala!

Zamolio bih nekoga ko je upoznat sa zahtevnoscu igre GTA4 da mi pomogne. Posto sam veliki fan GTA igara, kad je izasao cetvrti deo kupio sam original igru (original kupim kada mi se igra BAS svidi), instaliram je i nije htela da se pokrene (videle se samo neke tacke i razmrljana grafika). Otisao sam na sajt can you run it i tamo sam video otprilike da mi graficka karta nije dorasla toj igrici. Igra je pala u zaborav par meseci posto mi nije bilo o glavu da ojacavam PC, ali sad mi je opet crv proradio pa bih ipak voleo da je odigram. mene zanima sada sta bi trebao sve da ojacam na svom PC. U principu sve zadovoljava standarde, samo me interesuje posto tamo pise za minimum da mi treba graficka 256MB NVIDIA 7900+, a ja imam 512MB GeForce 7300 SE koju bi eventualno graficku kartu mogao dokupiti da bude jaca od ove moje i da zadovoljava kriterijum. I posto imam RAM memoriju 1GB (sto zadovoljava minimali standard) da li bi mi mozda bilo bolje pojacati RAM, ili dokupiti oboje (i graficku i RAM)? Ne bi nesto previse ulagao u PC jel ionako ove godine nameravam da kupim novi, posto je ovaj podosta star, ali sad za prvu ruku da se posluzim. Ako neko zna neka mi odgovori. Unapred hvala!

pojacaj RAM a graficku neznam dal da pojacavas ali ako ti se igra BAS svidja i nju poboljsaj za svaki slucaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back