GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao sam GTA IV i kad sam reinstalirao komp on mi se izbrisao zbog virusa sa svim sejvovima . Sad sam kupio novi disk instalirao ga i da bi ga pokrenuo trazi mi " Unlock code " koji ja nemam, pa bih zamolio da mi ga neko napise !
Unapred hvala !

igra je odlicna, odlicna grafika i jos realnija fizika.....
P.S. Jeste li primetili da se u linijama automobila ustvari kriju poznati svetski proizvodjaci kao sto su Peugeot, Chrysler, Dodge i jos mnogi drugi, samo sto nemaju potpuno identican izgled....? :)

I ja sam najzad zaigrao igru. Morao sam prvo da kupim nov komp, jer bi stari eksplodirao kad bi probao da je pokrene. :mrgreen:

Nov komp me je koštao đavo i po, ali na njemu igra i na high detaljima i rezoluciji 1680x1050 leti ko zmaj (samo je kvalitet tekstura na medium, sve ostalo je high). I mogu vam reći da grafika zaista izgleda raskošno na high.

Nego, imam nešto da pitam: grafička podešavanja mi se uvek restartuju kad ponovo startujem igru, pa svaki put moram iznova da ih podešavam. Kako da ih snimim da ostanu podešena?

I ja sam najzad zaigrao igru. Morao sam prvo da kupim nov komp, jer bi stari eksplodirao kad bi probao da je pokrene. :mrgreen:

Nov komp me je koštao đavo i po, ali na njemu igra i na high detaljima i rezoluciji 1680x1050 leti ko zmaj (samo je kvalitet tekstura na medium, sve ostalo je high). I mogu vam reći da grafika zaista izgleda raskošno na high.

Nego, imam nešto da pitam: grafička podešavanja mi se uvek restartuju kad ponovo startujem igru, pa svaki put moram iznova da ih podešavam. Kako da ih snimim da ostanu podešena?

A jesi li napravio account u Windows Live, moguce je da zato nece?. Da bi mogao da snimis igru, neophodno je da imas napravljen nalog, pa samim tim je moguce da ti se i podesavanja na njemu cuvaju...

Ako misliš na ono gde moram da ostavim mejl, to nisam uradio. Samo sam uradio ono što je zahtevao da bih pokrenuo igru, ono gde ostavljam samo svoje ime i biram avatar. Znači, moram da kreiram nalog na Windows Live da bi mi podešavanja ostala snimljena?!

Ako misliš na ono gde moram da ostavim mejl, to nisam uradio. Samo sam uradio ono što je zahtevao da bih pokrenuo igru, ono gde ostavljam samo svoje ime i biram avatar. Znači, moram da kreiram nalog na Windows Live da bi mi podešavanja ostala snimljena?!

Moras, on te pita valjda na pocetku da li hoces da napravis nalog ukoliko nemas.

Ja stigoh do jedne misije gde moram da obučem odelo doktora, a da bi to uradio treba da pritisnem LT dugme. Pretpostavljam da to znači "left trigger" na kontroleru, ali ja igram sa tastaturom i mišem. Koje dugme na tastaturi je pandan tom dugmetu? Nemojte mi samo reći da moram da kupujem kontroler da bih mogao da pređem misiju.

Ja stigoh do jedne misije gde moram da obučem odelo doktora, a da bi to uradio treba da pritisnem LT dugme. Pretpostavljam da to znači "left trigger" na kontroleru, ali ja igram sa tastaturom i mišem. Koje dugme na tastaturi je pandan tom dugmetu? Nemojte mi samo reći da moram da kupujem kontroler da bih mogao da pređem misiju.

to bi trebalo da bude F taster

Pritisneš E dugme, ionako se u igri najviše koristi dugme E, inače igra na prvi pogled je odlična, prvo to što je glavni lik Srbin i priča na Srpskom jeziku, što u misijama, što izvan njih dok lutate Liberti Sitijem. Čitao sam mnoge gluposti gde hrvati i ostali neće da prihvate da je lik srbin, ali neka, nek umru u ljubomori.
A što se tiče igre, 92 misije, prelake, prešao sam igru dva puta, za drugi put mi je trebalo 13 sati igre, scenariji su dobri, mada malo mrače misije gde ne možeš da ubiješ nekoga odmah, nego posle pet minuta pratnje kad on izađe iz auta i popne se na vrh zgrade :dash: To me i najviše nervira ovde, ali ok, a ono deal or revenge je odlično, i u jednoj i u drugoj situaciji su odlične misije. A još aktivnosti izvan misija su odlične gde srećeš "random" ljude i radiš za njih, ono ful. Sad, treba se načekati do sledećeg u nizu, valjda neće biti previše zahtevan, pre dve nedelje sam kupovao novi komp, ne za GTA 4, ali na kraju je ispalo da jedino to i igram od kada sam igru kupio.
A one sprdnje na improvizovani "kip slobode" su dobre, čak možete naći i "Srce Liberti Sitija" unutar statue, ima na jutjubu video o tome.

ljudi skinuo sam je sa neta i instalirao!!!:):):)nego neznam kako da unesem onaj serial key i unlock code!!registrovao sam se na sajtu rockstar gamesa!!!ajde ljudi jel neko igrao?kakva je?i kako mogu da upisem ove sifre?
HVALA UNAPRED:):):)

Pritisneš E dugme, ionako se u igri najviše koristi dugme E

E pa sad sam već prešao i bez toga. :) Ali probaću sledeći put kad budem igrao. Mada se meni čini da sam ispritiskao sve te dugmiće i da ništa nije funkcionisalo.

inače igra na prvi pogled je odlična, prvo to što je glavni lik Srbin i priča na srpskom jeziku, što u misijama, što izvan njih dok lutate Liberti Sitijem.

Onaj deo je dobar kad se Niko i Roman voze autom, i Roman priča kako će ovaj sad da uči nove stvari, da bude jači čovek i tako to, a Niko dodaje na srpskom: "...da budeš seronja". :hahaha1:

A Roman kaže "Čuo sam to! Nisam baš u potpunosti zaboravio naš jezik!" :mrgreen:

A što se tiče igre, 92 misije, prelake, prešao sam igru dva puta, za drugi put mi je trebalo 13 sati igre, scenariji su dobri, mada malo mrače misije gde ne možeš da ubiješ nekoga odmah, nego posle pet minuta pratnje kad on izađe iz auta i popne se na vrh zgrade :dash:

I ja sam završio igru. Složio bih se da nije previše teška, ali meni se više sviđa tako nego da se nerviram oko jedne misije i da je danima igram. U San Andreasu sam zapeo na jednoj misiji koju nikada nisam prešao, pa samim tim nisam video ni kraj igre. :(

Ovde je druga priča: pređem misiju iz prvog, drugog, najviše iz trećeg puta. Nijednu nisam morao da igram više od tri puta.

Ali iako sam završio poslednju misiju, u statistikama piše da sam prešao tek 70% igre. Šta još treba da radim da bude 100%? Da zakazujem sastanke sa ribama preko neta? Da izvodim vratolomije s autom? Da kokam golubove širom grada? Ili nešto četvrto?

To me i najviše nervira ovde, ali ok, a ono deal or revenge je odlično, i u jednoj i u drugoj situaciji su odlične misije.

Ja sam odabrao "Revenge". Nema šanse da bih pristao da opet poslujem sa onim gadom Dimitrijem. Ne posle svega što je uradio Niku i Romanu. :besan2:

Osim toga... (spojler)
...ako odabereš "Deal", Roman će da pogine. A ovako je poginula Kejt. To je ipak manje zlo.

A još aktivnosti izvan misija su odlične gde srećeš "random" ljude i radiš za njih, ono ful.

Misliš na one plave sličice ljudi gde piše "Friend"? Jeste interesantno. Ja sam, recimo, naišao na jednog tipa kome sam najpre morao da slikam ženu dok je sedela u restoranu s nekim tipom, kasnije ju je roknuo pa sam bacao auto s njenim telom u vodu, a na kraju su ga pregazila kola.

Takođe sam u parku sreo jednu narkomanku kojoj sam pomagao, a na kraju sam je otpratio na železničku stanicu i dao joj 500$ da se snađe. Kasnije mi je poslala mejl da je dobro i da se skinula s droga.

Sad, treba se načekati do sledećeg u nizu, valjda neće biti previše zahtevan, pre dve nedelje sam kupovao novi komp, ne za GTA 4, ali na kraju je ispalo da jedino to i igram od kada sam igru kupio.

I ja isto. Skoro sam kupio nov, jak komp, ali od novih igara jedino igram Sims 3 i ovo. Ali biće sad novih igara, ja ću recimo da probam NBA 2K10 (kad neće da objave NBA Live 10 za PC :dash:)

A one sprdnje na improvizovani "kip slobode" su dobre, čak možete naći i "Srce Liberti Sitija" unutar statue, ima na jutjubu video o tome.

Da ostaviš neki link? Ja sam se po prelasku zadnje misije motao oko kipa, ali nisam uspeo da uđem unutar njega.

Uf, dugačak post

Ja sam odabrao "Revenge". Nema šanse da bih pristao da opet poslujem sa onim gadom Dimitrijem.
.

Sve u svemu na kraju njega ubiješ. Pitanje je samo u kojem trenutku, ako izabereš deal, onda u zadnjoj misija, ako revenge, onda već znaš. Samo, da, šteta je ako izabereš Deal, napisao si u spojleru šta se desi. Preporučujem ti, ako si u mogućnosti da probaš sa deal, probaj, zanimljivo je.

Ali iako sam završio poslednju misiju, u statistikama piše da sam prešao tek 70% igre. Šta još treba da radim da bude 100%? Da zakazujem sastanke sa ribama preko neta? Da izvodim vratolomije s autom? Da kokam golubove širom grada? Ili nešto četvrto?

Jao kako ti samo nagovaras da ljudi kupe prokleti Xbox 360 od tebe. Zvucis jadno moram ti reci.
Imam Dual Core 2.2 Ghz
2 GB RAM
nVidia GeForce 8600gt 512 MB ddr2
Igram na medium bez problema vecih.
Alo genije,jer ti vidis datum tog posta? 22 JANUAR!
A pogledaj datum oglasa (btw konzola je bila nova i neotpakovana).
Ubuduce ako hoces da ispadnes faca kako si izvredjao nekog malo iskusnijeg forumasa,onda bar malo bolje obrati paznju.
Skoro ista konfa kao i tvoja (sem to je grafa 256 ddr3) i ide na low,tako da mozes nekog drugog da lazes da ti ide na medium bez problema.
I ti zvucis jadno sa tom tvojom izjavom,pa se ja ne bunim.
Rasprava je zavrsena,ako imas nesto da kazes tu je pp pa mi se obrati.

Poslednja izmena:

Možda da spojiš ovu temu s tom?

Ja sam stigao do neke misije kad treba da ubijem dimitria ali ne mogu da se popnem u helikopter. :(

Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.

Preporučujem ti, ako si u mogućnosti da probaš sa deal, probaj, zanimljivo je.

Uzeo sam ponovo da igram igru, pa ću da odaberem drugu varijantu kad stignem dotle.

Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.

Fora je sto nece da se popne,kao krene nesto i nece :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back