Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam najzad zaigrao igru. Morao sam prvo da kupim nov komp, jer bi stari eksplodirao kad bi probao da je pokrene.
Nov komp me je koštao đavo i po, ali na njemu igra i na high detaljima i rezoluciji 1680x1050 leti ko zmaj (samo je kvalitet tekstura na medium, sve ostalo je high). I mogu vam reći da grafika zaista izgleda raskošno na high.
Nego, imam nešto da pitam: grafička podešavanja mi se uvek restartuju kad ponovo startujem igru, pa svaki put moram iznova da ih podešavam. Kako da ih snimim da ostanu podešena?
Ako misliš na ono gde moram da ostavim mejl, to nisam uradio. Samo sam uradio ono što je zahtevao da bih pokrenuo igru, ono gde ostavljam samo svoje ime i biram avatar. Znači, moram da kreiram nalog na Windows Live da bi mi podešavanja ostala snimljena?!
Ja stigoh do jedne misije gde moram da obučem odelo doktora, a da bi to uradio treba da pritisnem LT dugme. Pretpostavljam da to znači "left trigger" na kontroleru, ali ja igram sa tastaturom i mišem. Koje dugme na tastaturi je pandan tom dugmetu? Nemojte mi samo reći da moram da kupujem kontroler da bih mogao da pređem misiju.
to bi trebalo da bude F taster
Ja stigoh do jedne misije gde moram da obučem odelo doktora, a da bi to uradio treba da pritisnem LT dugme. Pretpostavljam da to znači "left trigger" na kontroleru, ali ja igram sa tastaturom i mišem. Koje dugme na tastaturi je pandan tom dugmetu? Nemojte mi samo reći da moram da kupujem kontroler da bih mogao da pređem misiju.
Pritisneš E dugme, ionako se u igri najviše koristi dugme E
inače igra na prvi pogled je odlična, prvo to što je glavni lik Srbin i priča na srpskom jeziku, što u misijama, što izvan njih dok lutate Liberti Sitijem.
A što se tiče igre, 92 misije, prelake, prešao sam igru dva puta, za drugi put mi je trebalo 13 sati igre, scenariji su dobri, mada malo mrače misije gde ne možeš da ubiješ nekoga odmah, nego posle pet minuta pratnje kad on izađe iz auta i popne se na vrh zgrade![]()
To me i najviše nervira ovde, ali ok, a ono deal or revenge je odlično, i u jednoj i u drugoj situaciji su odlične misije.
A još aktivnosti izvan misija su odlične gde srećeš "random" ljude i radiš za njih, ono ful.
Sad, treba se načekati do sledećeg u nizu, valjda neće biti previše zahtevan, pre dve nedelje sam kupovao novi komp, ne za GTA 4, ali na kraju je ispalo da jedino to i igram od kada sam igru kupio.
A one sprdnje na improvizovani "kip slobode" su dobre, čak možete naći i "Srce Liberti Sitija" unutar statue, ima na jutjubu video o tome.
.Ja sam odabrao "Revenge". Nema šanse da bih pristao da opet poslujem sa onim gadom Dimitrijem.
Ali iako sam završio poslednju misiju, u statistikama piše da sam prešao tek 70% igre. Šta još treba da radim da bude 100%? Da zakazujem sastanke sa ribama preko neta? Da izvodim vratolomije s autom? Da kokam golubove širom grada? Ili nešto četvrto?
Alo genije,jer ti vidis datum tog posta? 22 JANUAR!Jao kako ti samo nagovaras da ljudi kupe prokleti Xbox 360 od tebe. Zvucis jadno moram ti reci.
Imam Dual Core 2.2 Ghz
2 GB RAM
nVidia GeForce 8600gt 512 MB ddr2
Igram na medium bez problema vecih.
Ja sam stigao do neke misije kad treba da ubijem dimitria ali ne mogu da se popnem u helikopter.![]()
Preporučujem ti, ako si u mogućnosti da probaš sa deal, probaj, zanimljivo je.
Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.