Harambasa
Primećen član
- Poruka
- 619
Fora je sto nece da se popne,kao krene nesto i nece![]()
Hoce, moras brzo da pritiskas Space
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fora je sto nece da se popne,kao krene nesto i nece![]()
Možda da spojiš ovu temu s tom?
Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.
Uzeo sam ponovo da igram igru, pa ću da odaberem drugu varijantu kad stignem dotle.
Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.
ljudi skinuo sam ovu igru!!!!AL NEZNAM KAKO DA UBACIM SERIAL!!!Jel moze neko da mi pomogne?MOLIM VAS![]()
mislim da moye na 7900gt
jel zna neko konfiguracije za gta4
mislim da moye na 7900gt
jel zna neko konfiguracije za gta4
Neko samo da mi napise ako moze zasto mi trazi neki windows Live kad hocu da sacuvam poziciju u kuci, jel ima nesto protiv toga?![]()
Instaliraj patch 1.0.0.3 i ja cu ti poslati crack, koji provjereno radi (na pm, ako hoces).HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izludeh od ove igrice, nemogu da je pokrenem nikako , i registrovao sam se na
rockstaru, i ubacio patch 1004 i probao cr... razor 1911, i onaj drugi fjodor ili
kako se vec zove i probao online i offline ma kaki sad poceo i da mi izbacuje
poruku "gta 4 fatal error:invalid resource detected" pa sam je obrisao pa nanovo
instalirao i opet isto!Sta raditi???
![]()
Reci u cemu je problem pa cemo vidjeti...Jel zna neko da ubaci save game?