GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda da spojiš ovu temu s tom?

Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.

Uzeo sam ponovo da igram igru, pa ću da odaberem drugu varijantu kad stignem dotle.

Ако спојум СВЕ ГТА сериале постови ће се помјешати и из тог разлога то нисам орадио.
Молио бих вас да почнете постовати на ЛЕПЉИВОЈ о ГТА.

Kad sedneš na motor i neko vreme juriš Dimitrija vozeći duž obale, videćeš ispred sebe jednu drvenu skakaonicu (obeležena je žuto). Treba da se zaletiš što jače i da poletiš uvis dovoljno visoko. Pazi na jednu veliku kantu koja se nalazi na putu, ako naletiš na nju Niko će pasti s motora i neće biti vremena da hvataš novi zalet. Ako se dobro zaletiš i izvedeš skok kako treba, Niko će se uhvatiti za helikopter koji leti iznad njega. Posle samo pritiskaj SPACE da bi se popeo u heliš.

Ne, ovo je kada juriš Pegorina, i to je u slučaju revenge, u slučaju deal juriš Dimitrija u zadnjoj misiji
zato što Dimitri ubije Pegorina u zadnjoj misiji
Trebaš da ga pratiš preko krova, požuriš, zakačiš se za helikopter, ti ćeš pasti u vodu, tražiće ti da ideš čamcem dok se Little Jacob ne spusti sa svojim helikopterom i videćeš šta će ti pisati, trebaš da se zakačiš na njegov helikopter, pritiskaš brzo left shift i onda samo pratiš ovaj heli, on ide na "Ostrvo sreće" gde se spuštate i lagano ga ubiješ, deluje komplikovano, ali kad igraš vidiš da je jako lako.

:hvala:

Ako ne shvataš, evo dve verzije:

Revenge -

Poslednja izmena:
ljudi skinuo sam ovu igru!!!!AL NEZNAM KAKO DA UBACIM SERIAL!!!Jel moze neko da mi pomogne?MOLIM VAS;)

Naso sam foru!:):):Dtrebalo ga je samo iskrekovati!!:)nego kad udjem u igru sve je ok!:)
ali kad krenem da igram pocne da secka!u cemu je fora!

Prosle god sam kupio naf komp!!
RAM 4gb
HDD 500 gb....itd!
Ajde ljudi hitno je!:):dontunderstand:

Znam da rizikujem banom, al nek se obrise kad mi neko pomogne :P
Instaliram normalno gta, iskljucim net, k<r..ek pre toga uradim, i kad upalim igru izadje mi RGSC.exe cannot start!Rockstar social club must be present and running for game to run.
Moze na pp da mi odgovori neko ako nije problem.
Hvala unapred :P

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worth::worth::worth:

Izludeh od ove igrice, nemogu da je pokrenem nikako , i registrovao sam se na
rockstaru, i ubacio patch 1004 i probao cr... razor 1911, i onaj drugi fjodor ili
kako se vec zove i probao online i offline ma kaki sad poceo i da mi izbacuje
poruku "gta 4 fatal error:invalid resource detected" pa sam je obrisao pa nanovo
instalirao i opet isto!:dash::dash::dash: Sta raditi???:dontunderstand:

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worth::worth::worth:

Izludeh od ove igrice, nemogu da je pokrenem nikako , i registrovao sam se na
rockstaru, i ubacio patch 1004 i probao cr... razor 1911, i onaj drugi fjodor ili
kako se vec zove i probao online i offline ma kaki sad poceo i da mi izbacuje
poruku "gta 4 fatal error:invalid resource detected" pa sam je obrisao pa nanovo
instalirao i opet isto!:dash::dash::dash: Sta raditi???:dontunderstand:
Instaliraj patch 1.0.0.3 i ja cu ti poslati crack, koji provjereno radi (na pm, ako hoces).
Igrica je punooo zahtjevna odnosno lose optimizovana... A sve ostalo: gameplay, grafika je na zavidnom nivou... :)

Uskoro se sprema novi GTA Tokyo.
Evo jedan dobar domaci sajt za patcheve i ostalo.

Jel zna neko da ubaci save game?
Reci u cemu je problem pa cemo vidjeti... :zimag:

Pozdrav. Instaliram GTA 4,i dosta sam stigao,samo sto postoji mali problem. U dvd-u 3 i 4 Na svakom rar folderu postoji sifra. Pa sam hteo da vas pitam zna li neko tu sufru?
ps: Kupljena je u BG-u,u Knez Mihajlovoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back