GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmes omot od diska
Laganim potezom ruke izvadis disk oz omota.....
Onda pritisnes DUGME na kucistu i onda ti izadje ona fioka gde stavljas CD
Zatim polako krenes rukom ka mestu za CD i lagano polozis disk
zatim,sada jos jednom moras da pritisnes dugme za CD
Tezi deo posla si obavila a sad ide malo mozganja
Kad si ubacila disk,onda moras da uzmes misa u ruku i da kliknes na install kada ti se pojavi autoinstalacija,zatim odaberes jezik instalacije i posle toga samo teras next next next ,yes i tako to... :D
Kada se zavrsi instalacija samo krekuj ako je piratski CD i to je to :D

Uzmes omot od diska
Laganim potezom ruke izvadis disk oz omota.....
Onda pritisnes DUGME na kucistu i onda ti izadje ona fioka gde stavljas CD
Zatim polako krenes rukom ka mestu za CD i lagano polozis disk
zatim,sada jos jednom moras da pritisnes dugme za CD
Tezi deo posla si obavila a sad ide malo mozganja
Kad si ubacila disk,onda moras da uzmes misa u ruku i da kliknes na install kada ti se pojavi autoinstalacija,zatim odaberes jezik instalacije i posle toga samo teras next next next ,yes i tako to... :D
Kada se zavrsi instalacija samo krekuj ako je piratski CD i to je to :D

:hahaha::hahaha::hahaha:
Btw,hvala ti na tako detaljnom odgovoru.Vidiš, ja nisam ni znala da se CD ubacuje i da se samo klika na Next.Mislila sam da će se sam ubaciti i instalirati.A krekovanje...šta li je to? I, nisi mi objasnio koje dugme da pritisnem da otvorim to gdje ide CD jer ih imam tri Asusova! Inače se bavim softverom već 10 god. i prvi put čujem riječi- Instalacija, CD, crack itd.!
A sad, šalu na stranu.Poslije instalacije mi izbacuje error a nemam CD Key.Konfiguracija ispunjava sve što igrica traži kao i SP 3.
Ako stvarno neko zna u čemu bi mogao biti problem neka kaže ili zauvijek ćuti.:)

Jesi crackovala igricu?Nabavi Razorov,neki prave problem drunk camera,neki ni ne rade.
Ovde pogledaj listu svih error message u GTA IV,uporedi sa tvojom i vidi sta ti tamo pise kao resenje.
http://ve3d.ign.com/articles/news/4...Offering-Refunds-Multiplayer-Process-Revealed
I kakav je taj komp na kome instaliras?Znaj da bez nekog solidnijeg dual core procesora i minimum 2 gb RAM memorije neces moci ni da pokrenes igru.
A da ne pricam o grafi...

Jesi crackovala igricu?Nabavi Razorov,neki prave problem drunk camera,neki ni ne rade.
Ovde pogledaj listu svih error message u GTA IV,uporedi sa tvojom i vidi sta ti tamo pise kao resenje.
http://ve3d.ign.com/articles/news/4...Offering-Refunds-Multiplayer-Process-Revealed
I kakav je taj komp na kome instaliras?Znaj da bez nekog solidnijeg dual core procesora i minimum 2 gb RAM memorije neces moci ni da pokrenes igru.

Igricu sam crackovala, to obavezno.Citav svoj zivot ih snimam.Znam da je ova bas zahtjevna.
Konfiguracija je slj./ cetverojezgreni procesor,Ram 2 Gb, graficka G Force 512Mb, ma racunar mi je strava sto se toga tice.
Hvala za link.Pogledacu tamo i vidjeti za rjesenje.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Btw,hvala ti na tako detaljnom odgovoru.Vidiš, ja nisam ni znala da se CD ubacuje i da se samo klika na Next.Mislila sam da će se sam ubaciti i instalirati.A krekovanje...šta li je to? I, nisi mi objasnio koje dugme da pritisnem da otvorim to gdje ide CD jer ih imam tri Asusova! Inače se bavim softverom već 10 god. i prvi put čujem riječi- Instalacija, CD, crack itd.!
A sad, šalu na stranu.Poslije instalacije mi izbacuje error a nemam CD Key.Konfiguracija ispunjava sve što igrica traži kao i SP 3.
Ako stvarno neko zna u čemu bi mogao biti problem neka kaže ili zauvijek ćuti.:)

A da.....
to dugmence je malo i nalazi se pored otvora za disk (a disk je ono sto se sija kad ga okrenes :D)
Kad ti se zavrsi instalacija moras da uzmes misa(to je ono belo sa kablom) i da ga pomeras a u isto vreme moras da gledas u monitor (znam da je malo tesko al polako) kad onu strelicu sto je na ekranu usmeris na ikonicu GTA IV ,e tad dvaput brzo pritisnes levi deo misa :D i to je to

Imam 3D Mark 06 ali nisam jos obavio test do kraja.......
E da te epitam....evo igram GTA IV nekih 15 dana i nisam jos provalio,jel moze da se vozi neko drugo vazduhoplovno vozilo sem hilikoptera ???

ODUSEVIO SAM SE KADA SAM VIDEO REALNO PONASANJE VOZILA na drumu,fascinantno!
Grafika je stvarno fenomenalna iako mi radi na low.....

@ jevta.bg
Jel mogu da te zamolim nesto....
Ako mozes da napravis screenshotove u GTA IV
tacnije da napravis uporedni prikaz slike na low i na high....zanima me kakva je razlika

Pa razlika je velika.
Na low je sve onako ruzno, obicno , texture su bezveze.
E vec na high se vidi da lici na neshto.

A kao sto neko rece treba ti bash jaka grafika da bi sve furao na high,
a s obzirom da su dobre grafike mnooogo skupe.
9600GT bi trebalo da zavrsi poso .

I naravno ako je ostatak kompa dobar.
Uradi ti test 3D Mark pa javi rezultata

@TheMilosh23
verovatno ti se pregreje graficka.
Ja imam veliki ventilator 23cm na bocnoj strani kucista i palim ga samo kad igram igrice.
Za 10 - 12 stepeni mi smanjuje temperaturu graficke :) :worth: :super:

Pa razlika je velika.

@TheMilosh23
Ja imam veliki ventilator 23cm na bocnoj strani kucista i palim ga samo kad igram igrice.

Hvala na savetu samo ce mi biti malo teze da nadjem odgovarajuci ventilator treba mi 12ica i to neonski plava....ali dobro procunjacu malo po radnjama...mislim ja vec imam dve 12ice jednu napred tacno ispred hdd i jednu pozadi...ali ni jedna ni duga ne udaraju na graficku :-(

Poslednja izmena:
A shta ako ima crnog misha :)
Onda se nece snaci :rotf: :rotf:

Ne znam ljudi zašto me ovaj miš ne sluša iako ga svaki dan hranim sirom.ma i on se nešto uobrazio.
Moram priznati da nam je ovaj General stvarno pametan.Takvo nešto se ne viđa svaki dan.Eh..da nam je više tako pametnih i obrazovanih ljudi, mi bi živjeli u sreći i blagostanju.Naučih i ja : šta je CD Rom, vrste dugmića , da možeš ubaciti CD jedino ako imaš velike nokte jer je dugme stvarno malo za pritisnuti i, da ne zaboravim, naučih i da miševa ima raznih boja.

Problem riješen zahvaljujući linku što si mi poslao.
Thx

A shta ako ima crnog misha :)
Onda se nece snaci :rotf: :rotf:

Ne znam ljudi zašto me ovaj miš ne sluša iako ga svaki dan hranim sirom.ma i on se nešto uobrazio.
Moram priznati da nam je ovaj General stvarno pametan.Takvo nešto se ne viđa svaki dan.Eh..da nam je više tako pametnih i obrazovanih ljudi, mi bi živjeli u sreći i blagostanju.Naučih i ja : šta je CD Rom, vrste dugmića , da možeš ubaciti CD jedino ako imaš velike nokte jer je dugme stvarno malo za pritisnuti i, da ne zaboravim, naučih i da miševa ima raznih boja.

Drago mi je da sam te nesto naucio.....to ti je neka osnova osnove :D:hvala::klap::bye:

Popravio sma problem bez instalacije novog x86 windowsa,i instalirao igru bez problema tako sto sa na propertis cekirao da je pokrene sa windows xp ...Ali sada kada pokrenem social club i kada kliknem na "play" izbaci mi da moram da skinem Windows Live new version...Skinem ja to i instaliram ali opet isto,nece ni da mrdne a opet mi pokazuje da trebam da skinem isto to sto sam vec skinuo....ludilo :(

Evo i slike kako mi pokazuje kada kliknem na "play",
http://i217.photobucket.com/albums/cc39/zibezibe/Untitled2.jpg

Pa ako je neko imao slican problem neka kaze kako ga je resio...

Hvala :)

Pa razlika je velika.

@TheMilosh23

Rezultat u 3D MARKU MI JE 4951 ,cini mi se,danas sam radio test

A konfa mi je AMD ATHLON 4200+ X2 ,GF 8600GT 256DDR3,2GB RAMA,320 GB HDD.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back