GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, ovoga puta hocu REPUTACIJA da se pusi...Imam resenje vasih snova...

Windows XPower - The Brand New Free Windows XP ?

newxpower.blogspot.com — A freelancer programer fixed up the Windows XP, made it TWO (two) times faster than any other Windows XP, got rid of all the bugs, and preinstalled many useful applications. Then, he made the Windows XPower Free of Charge! Anyone could download and use it!

Skinite XPOWER, instalirajte, lazirajte sp3 (posto je sp2)

I IGRAJTE IGRU DUPLO BOLJE I BRZE...

moja konfa razbija igru sa ovim OS :super::super::super:

sta je ovo!!!ja sam instalirala i novi drajver i patch i lazirala sp3 (sad kaze da platforma nije dobra)i dalje secka,zakucava i sr...e pravi mom sinu.Necu Vistu i necu da menjam masinu koju imam na 3,16 Ghzi 4 rama memorije i diskom sa 500 giga...otisla sam da skidam ovo...pa sta je to,pobogu..preko torrenta kaze nema dovoljno helta i nista ne skida...nema ni komentara...na onoj adresi na blogspotu isto sva uputstva vode u cor-sokak...z:dm2:

Rekao sam ovako:
Cak i da uzmes najbolju konfiguraciju na svetu,za godinu dana ne bi bila toliko dobra.
Nisam rekao da najjaci komp na svetu ne bi mogo da tera igre 1godinu nego da bi se za tih godinu dana pojavila jos jaca konfiguracija.
Lord mi je uzeo rec iz usta :D

Dude, we're talking about Tesla xD

SUPERCOMPUTING PERFORMANCE
– Revolutionary CUDA Architecture
– 960 cores. Massively parallel processing
– 250x the compute performance of a PC

sta je ovo!!!ja sam instalirala i novi drajver i patch i lazirala sp3 (sad kaze da platforma nije dobra)i dalje secka,zakucava i sr...e pravi mom sinu.Necu Vistu i necu da menjam masinu koju imam na 3,16 Ghzi 4 rama memorije i diskom sa 500 giga...otisla sam da skidam ovo...pa sta je to,pobogu..preko torrenta kaze nema dovoljno helta i nista ne skida...nema ni komentara...na onoj adresi na blogspotu isto sva uputstva vode u cor-sokak...z:dm2:

Jel taj procesor sa dva jezgra? I dzabe ti 4GB rama kad imas tu grafu...slaba je ona za GTA 4...z;)

Lord mi je uzeo rec iz usta :D

Dude, we're talking about Tesla xD

SUPERCOMPUTING PERFORMANCE
– Revolutionary CUDA Architecture
– 960 cores. Massively parallel processing
– 250x the compute performance of a PC
Koliko vidim ni ti ne citas kako treba.
Nisam rekao da najjaci komp na svetu ne bi mogo da tera igre 1 godinu nego da bi se za tih godinu dana pojavila jos jaca konfiguracija.
Jesi procitao pazljivo?
Svake godine dolazi neka novija tehnologija i ne bi me cudilo da za godinu dana sklope Teslu 2.
Pre nego sto prokomentarises nesto,procitaj pazljivo.

malo paznje molim!
imam znaci kompjuter i laptop,znaci dve sanse igranja gta iv,ali mozda i nijedna!
Laptop: Toshiba blablabla 2gb rama,250 hdd,256mb intel graficka deljene sistemske memorije,mada meni u laptopu pise 128mb,2 procesor...
moje misljenje je dabi trebalo sa "commandline" da radi na minimum,ali ne radi,imali neko drugo resenje?
a patch kad instaliram,a jos za info Windows Vista sp1 je na laptopu,i znaci kad instaliram patch javlja problem "tex70" i posle toga ne mogu da igram!

Pc: 1,50 gb rama ddr1,22 slobodne memorije speciojalno za gta iv,2,40 procesor,256mb ati graficke,igra radi brze nego na laptopu sa minimum,ali nakon nekog vremena igrica ukoci,ali je naravno win sp3 i instaliran patch,bez commandline,molim za strucno misljenje,ali molim vas jeftino da prodjem,dosad sam i para i muke potrosio dosad!

Ljudi moram nesto da vas pitam.Nabavio sam gta 4 ali mi secka.Posto se ne razumem prekopirao sam vam konfiguraciju sa everesta! Kazite mi zasto secka! Konfiguracije:Raèunalo
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3
Internet Explorer 6.0.2900.5512
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Ime raèunala KOMP
Ime korisnika Korisnik

Matièna ploèa
Procesor Unknown, 3066 MHz (23 x 133)
Naziv matiène ploèe Nepoznato
Chipset na matiènoj ploèi Nepoznato
Sistemska memorija 2048 MB
Tip BIOS-a Award (05/10/06)
Komunikacijski port Communications Port (COM1)
Komunikacijski port Communications Port (COM2)
Komunikacijski port Printer Port (LPT1)

Grafika
Grafièka kartica NVIDIA GeForce 9600 GSO (384 MB)
Monitor Samsung SyncMaster 703(M)s/750(M)s/753(M)s/MagicSyncMaster CM173A(M) [17" CRT] (HSBW604369)

Multimedija
Zvuèna kartica Intel ICH7 - High Definition Audio Controller

Diskovni podsustav
IDE kontroler Intel(R) 82801GB Serial ATA Storage Controllers - 27C0
IDE kontroler Intel(R) 82801GB Ultra ATA Storage Controllers - 27DF
SCSI/RAID kontroler ITE IT8212 ATA RAID Controller
Tvrdi disk WDC WD1600AABS-00PRA0 (149 GB, IDE)
Optièki ureðaj Optiarc DVD RW AD-7173A
SMART status tvrdih diskova OK

Particije
C: (NTFS) 40005 MB (3543 MB slobodno)
D: (NTFS) 112619 MB (105808 MB slobodno)

Ulazni ureðaji
Tastatura Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Miš PS/2 Compatible Mouse

Mreža
Mrežni adapter Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet - Packet Scheduler Miniport (192.168.1.3)
Modem PCI Modem

Periferni ureðaji
Printer Microsoft Office Document Image Writer
USB1 kontroler Intel ICH7 - USB Universal Host Controller
USB2 kontroler Intel ICH7 - Enhanced USB2 Controller
USB ureðaj Unknown Device

(jedino sto znam je da imam 2gb rama i graficku ge force 9600 gso)
Jer ti uopste znas koliko je GTA IV zahtevan?Aj malo pogledaj po netu.
Probaj malo da smanjis podesavanja,sigurno si ih nabio do high.
Nemoj ni razmisljati da igras na high,nema sanse.Za high ti treba cudoviste od kompjutera.
Stavi sve na low pa vidi da li ti i dalje secka,ako ti secka onda se nemoj muciti bezveze jer ti je slaba konfa.
Koji ti je procesor?Dual core?

Jer ti uopste znas koliko je GTA IV zahtevan?Aj malo pogledaj po netu.
Probaj malo da smanjis podesavanja,sigurno si ih nabio do high.
Nemoj ni razmisljati da igras na high,nema sanse.Za high ti treba cudoviste od kompjutera.
Stavi sve na low pa vidi da li ti i dalje secka,ako ti secka onda se nemoj muciti bezveze jer ti je slaba konfa.
Koji ti je procesor?Dual core?

Jeste dual core a na low sam i stavio ali ipak secka...z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back