GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja grafa ima 256 DDR III,naravno ona je mnogo brza od DDR II, ja mislim da nece imati problema na medium detaljimaIZVINJAVAM SE HTEO SAM DA NAPISEM GIGABYTEz:mrgreen:
Ja mislim da ces imati problema sa medium detaljima!
Ja imam Nvidia Geforce 8600 GT 256 DDR3 i cupam na low.Nema teoretske sanse da iscupas neki medium.Tu ti je veoma bitan faktor koliko imas memorije na grafi jer bez 512 mb nemoj ni da pomisljas na medium.Probaj da odvrnes sva podesavanja na najvise i vidi koliko ce ti trebati memorije za grafu.
Mozes da stavis medium ali ce ti preci preko te tvoje memorije grafe i nestajace ti teksture i ostalo.
A evo ti minimalna zahtevnost procesora:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Tvoj je 2,2 Ghz.
Budi srecan ako je uopste pokrenes,kakva medium podesavanja.

Neznam nemam igru pa neznam sta da vam napisem,a da te pitam da li cu postici nesto ako dodam 2 GB RAMA i kloknem procesor na 2.6.Ti mislis da je brza 512DDRII od 256DDRIII
Dobices minimalno poboljsanje ali opet neces moci da igras na medium podesavanjima.
Bez 512 mb nemoj ni razmisljati da igras na medium,a i onda bi jedva vukao sa tim procesorom.I ovako ti procesor ne ispunjava minimum zahtevnost tako da je vrlo moguce da ne uspes uopste da instaliras igricu.Nema veze sto je tvoja grafa sa DDR3 memorijom,i moja ima DDR3 memoriju i nema sanse da izvucem medium.Nije pitanje koja grafa je brza nego koja ima vise memorije na raspolaganju.2,4 Ghz ti je minimum koji treba da bude na raspolaganju za najminimalnije igranje a 2,6 Ghz bas i nije neko poboljsanje.RAM pomaze ali bez dobrog procesora i grafe to ti nista ne znaci.
Te pare koje ces uloziti u grafu i ram mozes da ulozis u nesto pametnije.Ili kupis lepo xbox 360 i igraces sve igre na najvecim podesavanjima.Ako te interesuje xbox 360 javi mi se na pp.

Poslednja izmena:
Dobices minimalno poboljsanje ali opet neces moci da igras na medium podesavanjima.
Bez 512 mb nemoj ni razmisljati da igras na medium,a i onda bi jedva vukao sa tim procesorom.I ovako ti procesor ne ispunjava minimum zahtevnost tako da je vrlo moguce da ne uspes uopste da instaliras igricu.Nema veze sto je tvoja grafa sa DDR3 memorijom,i moja ima DDR3 memoriju i nema sanse da izvucem medium.Nije pitanje koja grafa je brza nego koja ima vise memorije na raspolaganju.2,4 Ghz ti je minimum koji treba da bude na raspolaganju za najminimalnije igranje a 2,6 Ghz bas i nije neko poboljsanje.RAM pomaze ali bez dobrog procesora i grafe to ti nista ne znaci.

Sta mislsi dal ce moj procesor podneti klok na 2.6 i da bude stabilan?.****** sad ozbiljno razmisljam da kupim bar AMD 5000+ i 9800GT,ipak je GTA naj od naj i zasluzuje svaku investiciju,jel si ti probao da klokujes tvoju grafu?

Sta mislsi dal ce moj procesor podneti klok na 2.6 i da bude stabilan?.****** sad ozbiljno razmisljam da kupim bar AMD 5000+ i 9800GT,ipak je GTA naj od naj i zasluzuje svaku investiciju,jel si ti probao da klokujes tvoju grafu?
Moj predlog ti je da za taj novac uzmes konzolu.Tu nemas low-medium-high,sve ide na high bez seckanja i slicnog.Uzmes ili PS3 ili XBOX 360 (javi mi se na pp ako te interesuje XBOX 360,nabavljam veoma povoljno).
Taj komp koji imas trenutno mozes koristiti za srednje igrice a konzolu za sve koje ne mozes da pokrenes na kompu.Montiras neko hladjenje,flashujes i miran si.I jos sve hit igrice prvo izlaze za konzole pa tek onda za PC.To ti je moj predlog jer ces i ustedeti novac.

Moj predlog ti je da za taj novac uzmes konzolu.Tu nemas low-medium-high,sve ide na high bez seckanja i slicnog.Uzmes ili PS3 ili XBOX 360 (javi mi se na pp ako te interesuje XBOX 360,nabavljam veoma povoljno).
Taj komp koji imas trenutno mozes koristiti za srednje igrice a konzolu za sve koje ne mozes da pokrenes na kompu.Montiras neko hladjenje,flashujes i miran si.I jos sve hit igrice prvo izlaze za konzole pa tek onda za PC.To ti je moj predlog jer ces i ustedeti novac.

Brate da ti kazem nesto,ja PC vise volim nego sve konzole na svetu,znam ja to da SP3 razvaljuje od lepote u grafici ali nekako mi je mnogo zgodnije da igram na PC-ju.Reci mi kako tebi radi GTA IV,da li ti secka na low,i koji procesor imas?

Brate da ti kazem nesto,ja PC vise volim nego sve konzole na svetu,znam ja to da SP3 razvaljuje od lepote u grafici ali nekako mi je mnogo zgodnije da igram na PC-ju.Reci mi kako tebi radi GTA IV,da li ti secka na low,i koji procesor imas?
Radi mi na low ali ponekad secka.
Dobijam bednih 19 FPS.
Procesor Intel Core 2 Duo 2,2Ghz (clock na 2,7 Ghz).
Po sistem Requirements Intel i AMD nisu isti,AMD ti treba dosta jaci naspram Intela.
2,2Ghz Intel je bolji od 2,2 Ghz AMD-a.
Evo pogledaj

Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Nemoj biti tako siguran za grafu.
Ako sad uzmes 9800GT bices miran mozda pola godine.Dok ne izadje neka nova igrica koja je jos zahtevnija.
Cak i da uzmes najbolju konfiguraciju na svetu,za godinu dana ne bi bila toliko dobra.
Svakog meseca izlazi nesto novo i stalno se mora nesto nadogradjivati.Tako ti je to kod PC gaminga.

Poslednja izmena:
Radi mi na low ali ponekad secka.
Dobijam bednih 19 FPS.
Procesor Intel Core 2 Duo 2,2Ghz (clock na 2,7 Ghz).
Po sistem Requirements Intel i AMD nisu isti,AMD ti treba dosta jaci naspram Intela.
2,2Ghz Intel je bolji od 2,2 Ghz AMD-a.
Evo pogledaj

Minimum System Requirements
* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Nemogu da verujem da samo izvlaci 19fps,dal je moguce da je toliko zahtevan,znam da je Intel u zahtevima bolji od AMD,neznam videcu kako mi bude radio na ovoj masini,pa ako zesce koci do leta cu skupiti kintu za neku zescu masinu

Jel je neophodan Service pack 3?
He he pa ja racunam da sa ovom konfom izguram do Juna sve igre a onda da kupim nesto jace ili zamenim procesor na starom,tacnije uzmem Intel q6600(mislim da se tako zove)quad core i 9800GT do tad mozda i pojeftini malo :-D,neznam jedva cekam da mi drug donese GTA IV da ga sam isprobam i najbolje ocenim moju konfu,ako se nevaram GTA je sad najzahtevnija igra na svetu,****** jaca je cak i od Crysisa ali je mnogo lose optimizovana,evo na primer meni COD4 radi na high bez imalo seckanja a grafika je fenomenalna,a sudeci po klipovima na netu reko bih da GTA IV ima slabiju grafiku od COD4,mnogo je zahtevan ali bas mnogoo

Poslednja izmena:
Nemogu da verujem da samo izvlaci 19fps,dal je moguce da je toliko zahtevan,znam da je Intel u zahtevima bolji od AMD,neznam videcu kako mi bude radio na ovoj masini,pa ako zesce koci do leta cu skupiti kintu za neku zescu masinu
Ima ljudi koji imaju procesore sa 4 jezgra i zale se na grafiku i na FPS.Pogledaj samo strane forume.
Igrica uopste nije optimizovana.
Moras imati XP - Service Pack 3 ili Vista - Service Pack 1.

Ima ljudi koji imaju procesore sa 4 jezgra i zale se na grafiku i na FPS.Pogledaj samo strane forume.
Igrica uopste nije optimizovana.
Moras imati XP - Service Pack 3 ili Vista - Service Pack 1.

Ma lako cu instalirati service pack 3,Vistu vise u zivotu necu da instaliram,kad sam je imao smucila mi se posle 2 dana,solidno mi je radila ali treba covek na ono da se navikne.Ali pre nego sto instaliram GTA IV postavicu temu na krsti,da mi neko objasni kako da bezbedno kloknem procesor,kupicu jos 2GB rama,i mislim da cu tad moci da uzivam u rmrk delu od igre

Ma lako cu instalirati service pack 3,Vistu vise u zivotu necu da instaliram,kad sam je imao smucila mi se posle 2 dana,solidno mi je radila ali treba covek na ono da se navikne.Ali pre nego sto instaliram GTA IV postavicu temu na krsti,da mi neko objasni kako da bezbedno kloknem procesor,kupicu jos 2GB rama,i mislim da cu tad moci da uzivam u rmrk delu od igre
Ali moras nesto preduzeti sa grafom ako hoces da igras na medium podesavanjima.

Nemoj biti tako siguran za grafu.
Ako sad uzmes 9800GT bices miran mozda pola godine.Dok ne izadje neka nova igrica koja je jos zahtevnija.
Cak i da uzmes najbolju konfiguraciju na svetu,za godinu dana ne bi bila toliko dobra.
Svakog meseca izlazi nesto novo i stalno se mora nesto nadogradjivati.Tako ti je to kod PC gaminga.

Kad bi uzeo Teslu bio bi miran jedno 5-10godina...z;)

*** nemamo mi smrtnici para za Teslu.
A i Tesla nije namenjen za igranje igrica.

Cek bre ti si rekao da najjaci komp na svetu ne bi mogo da tera igre 1godinu, a ja kazem da si se malo zezno. To sto neki nemaju para za komp ne znaci da ne postoji masina koja bi mogla da tera sve u full narednih par godina... A kao drugo PC i ovako nije namenjen za igranje igrica (osim Alienwera) pa ga vecina koristi za to...z;)

Cek bre ti si rekao da najjaci komp na svetu ne bi mogo da tera igre 1godinu, a ja kazem da si se malo zezno. To sto neki nemaju para za komp ne znaci da ne postoji masina koja bi mogla da tera sve u full narednih par godina... A kao drugo PC i ovako nije namenjen za igranje igrica (osim Alienwera) pa ga vecina koristi za to...z;)
Rekao sam ovako:
Nisam rekao da najjaci komp na svetu ne bi mogo da tera igre 1godinu nego da bi se za tih godinu dana pojavila jos jaca konfiguracija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back