GTA IV- Србин главни лик!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma do jaja, znaci glavni lik je srpski ratni zlocinac (Amerima je izgleda potpuno nepoznat koncept Srbina koji nije ucestvovao u nekom masakru), koji se posle rata bavio trafikingom belog roblja, a onda dosao u Ameriku da valja gudrovinu, kolima gazi pandure i povremeno overi pokojeg Sipca.

Ebes me ponosna...

Не, баш је ствар у тома што играч МОРА да буде српски мафијаш и ратни ветеран и мора да убија Албанске мафијаше како би успешно завршио игру.
Данас је "Политика" на насловној страни донела вест о ГТА 4.
Игра је проглашена за најбољу на свету до сада и зарадила је 500,000,000$ (петсто милиона) а још није ни изашла за ПЦ.
Сада ће милиони клинаца и адолесцената УЖИВАТИ да буду српски мафијаши и ратни ветерани.

Ниеј ствар да ли си добар или лош, већ да те сви воле...

965.jpg

963.jpg

953.jpg

945.jpg

939.png

934.jpg

924.jpg

Pogledaj kako sjajna grafika. Mocicemo samo da sanjamo da je igramo cim izadje kako izgleda. Ali jedva cekam novu saradnju sa prljavim policajcima, podmetanje dokaza, ubistva, devojke, zurke... svega je bilo.

Samo, igra uopste ne izaziva agresivnost. To je notorna glupost. I daleko od toga da je najbolje igra ikada. Dobra je, ali ima mnogo boljih.

a ja mislio da si ti srbin :think:
nemoj da misliš ..to ti ne ide videli smo kod teme "oslobođenje Vukovara od ustaške nemani".....igrica je dobra jer je glavni lik Srbin ratni veteran i treba da pobije par hiljada šipaca možda ima i neki nocrijev rođak među njima pa mu frka..a sledeći deo je kada bude izašao verovatno će biti da treba da pobije par hiljada rvata i balija i opet je pozitivac a vi opet negativci:ok:

nadam se da sam bio jasan:rtfm:

nemoj da misliš ..to ti ne ide videli smo kod teme "oslobođenje Vukovara od ustaške nemani".....igrica je dobra jer je glavni lik Srbin ratni veteran i treba da pobije par hiljada šipaca možda ima i neki nocrijev rođak među njima pa mu frka..a sledeći deo je kada bude izašao verovatno će biti da treba da pobije par hiljada rvata i balija i opet je pozitivac a vi opet negativci:ok:

nadam se da sam bio jasan:rtfm:

opšte zlo jasan si ti meni, ne se brigaj :grin:

jel može link na temu "oslobođenje vukovara od ustaške nemani" ?
ako takva postoji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back