GTA IV- Србин главни лик!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ja mislim da igra nece dobro proci.
Da je Niko Rus bio bi extra popularan kod malih americhkih debila jer posle 50 godina drogiranja crvenom napashcu oni su njima i dalje glavna opsesija.
Nije ni chudo shto je jedna krajnje budjava RTS strategija kao Red Alert neshto kao najpopularnija igra ikada...
Srbi su njima nepoznata egzotika nedovoljno satanizovana u americhkoj svesti za neki komercijalan uspeh na duze staze.To se moze videti iz filmova sa Srbima kao bedgajs koji nisu imali neku prodju kod publike.
Arap,Nemac,Rus,Kinez..to moze da prodje kao najveci zlotvor koga syebava dobar i lep amer heroj,ali Srbin...wtf.?

Da je Niko Rus bio bi extra popularan kod malih americhkih debila jer posle 50 godina drogiranja crvenom napashcu oni su njima i dalje glavna opsesija.
Nije ni chudo shto je jedna krajnje budjava RTS strategija kao Red Alert neshto kao najpopularnija igra ikada...
Srbi su njima nepoznata egzotika nedovoljno satanizovana u americhkoj svesti za neki komercijalan uspeh na duze staze.To se moze videti iz filmova sa Srbima kao bedgajs koji nisu imali neku prodju kod publike.
Arap,Nemac,Rus,Kinez..to moze da prodje kao najveci zlotvor koga syebava dobar i lep amer heroj,ali Srbin...wtf.?

Nas nisu satanizovali :dontunderstand:

O cemu pricas ?? Kako nece imati prodju???
Inace igrica je u prvoj nedelji prodaje zaradila vise od pola milijarde dolara a samo prvog dana je zaradila preko 300 miliona dolara cime je potukla sve rekorde.
Inace zajebala je i trenutno najveci bioskopski hit u svetu neki film Gvozdeni Covek koji je u prvoj nedelji emitovanja u svetu zaradio samo 200 miliona dolara.

Игра је проглашена за најбољом до сада, зарадила је 500,000,000$ и то без верзије за ПЦ.
Продато 6,000,000 копија игре.

"ГТА 4 пробила рекорд у продаји"
http://www.cinemablend.com/games/GTA-IV-Breaks-Entertainment-Sales-Records-10317.html

Poslednja izmena:
O cemu pricas ?? Kako nece imati prodju???
Inace igrica je u prvoj nedelji prodaje zaradila vise od pola milijarde dolara a samo prvog dana je zaradila preko 300 miliona dolara cime je potukla sve rekorde.
Inace zajebala je i trenutno najveci bioskopski hit u svetu neki film Gvozdeni Covek koji je u prvoj nedelji emitovanja u svetu zaradio samo 200 miliona dolara.

Игра је проглашена за најбољом до сада, зарадила је 500,000,000$ и то без верзије за ПЦ.
Продато 6,000,000 копија игре.

"ГТА 4 пробила рекорд у продаји"
http://www.cinemablend.com/games/GTA-IV-Breaks-Entertainment-Sales-Records-10317.html

Ne znam kakva je,nisam igrao.
Moguce da ima neke originalne ideje..chak i za GTA serijal,ali da je samo do zapleta pukla bi.Srbi Amerikancima nisu interesantni negativci jer prosechan Amerikanac teshko zna da nadje Evropu na globusu a kamoli Srbiju..moz mislit tek onda klinci kakvi su koji se najvishe pale na te igrice.
Ako je ovo tachno oko uspeha prodaje mozda im upadnemo u mejnstrim zlotvora od kojih ce moci dalje da eksplatishu u drugim igrama/filmovima/serijama...ali ja ipak mislim da je to samo zasluga kvaliteta igre koja nece povuci i nas.

Nego mogli su bar imena da potrefe glupi ameri. Ne znam bas nesto Srba koji se zovu Nikolaj i Roman.Inace glavni lik je Nikolaj tj Niko

Pa mogli su da pre pushtanja u prodaju uzmu beta testere iz Srbije i lako bi te sitnice mogli da dovedu do savrshenstva,samo izmenish malo neke skriptovane stvari dodash neke prave oznake na animacije(tipa umesto ruske zastave nasha,nashe grafite i tako to ili umesto ruskog repa koji sam recimo chuo u nekom filmu o" zlim Srbima" uzmesh nashe repere)....ali boli ih...mrzi ih time da se bakcu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back