- Poruka
- 3.335
Kako li je Niko dobio americku vizu ^^
Pa sredili mu Djelic i Tadic valjda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ja mislim da igra nece dobro proci.
Da je Niko Rus bio bi extra popularan kod malih americhkih debila jer posle 50 godina drogiranja crvenom napashcu oni su njima i dalje glavna opsesija.
Nije ni chudo shto je jedna krajnje budjava RTS strategija kao Red Alert neshto kao najpopularnija igra ikada...
Srbi su njima nepoznata egzotika nedovoljno satanizovana u americhkoj svesti za neki komercijalan uspeh na duze staze.To se moze videti iz filmova sa Srbima kao bedgajs koji nisu imali neku prodju kod publike.
Arap,Nemac,Rus,Kinez..to moze da prodje kao najveci zlotvor koga syebava dobar i lep amer heroj,ali Srbin...wtf.?
Da je Niko Rus bio bi extra popularan kod malih americhkih debila jer posle 50 godina drogiranja crvenom napashcu oni su njima i dalje glavna opsesija.
Nije ni chudo shto je jedna krajnje budjava RTS strategija kao Red Alert neshto kao najpopularnija igra ikada...
Srbi su njima nepoznata egzotika nedovoljno satanizovana u americhkoj svesti za neki komercijalan uspeh na duze staze.To se moze videti iz filmova sa Srbima kao bedgajs koji nisu imali neku prodju kod publike.
Arap,Nemac,Rus,Kinez..to moze da prodje kao najveci zlotvor koga syebava dobar i lep amer heroj,ali Srbin...wtf.?
Nas nisu satanizovali![]()
Jesu nas satanizovali ali ne dovoljno da bi im bili zanimljivi z anegativce u toj proizvodnji smeca na duze staze.
O cemu pricas ?? Kako nece imati prodju???
Inace igrica je u prvoj nedelji prodaje zaradila vise od pola milijarde dolara a samo prvog dana je zaradila preko 300 miliona dolara cime je potukla sve rekorde.
Inace zajebala je i trenutno najveci bioskopski hit u svetu neki film Gvozdeni Covek koji je u prvoj nedelji emitovanja u svetu zaradio samo 200 miliona dolara.
Игра је проглашена за најбољом до сада, зарадила је 500,000,000$ и то без верзије за ПЦ.
Продато 6,000,000 копија игре.
"ГТА 4 пробила рекорд у продаји"
http://www.cinemablend.com/games/GTA-IV-Breaks-Entertainment-Sales-Records-10317.html
Nego mogli su bar imena da potrefe glupi ameri. Ne znam bas nesto Srba koji se zovu Nikolaj i Roman.Inace glavni lik je Nikolaj tj Niko
Nego mogli su bar imena da potrefe glupi ameri. Ne znam bas nesto Srba koji se zovu Nikolaj i Roman.Inace glavni lik je Nikolaj tj Niko