ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Meni je ovde nezanimljivo, dok ne dođe Pipi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GRUPNJAK ILI SEX U KOJEM UCESTVUJU VISE OSOBA JE INTRIGANTAN, ZANIMLJIV, STRASVEN, MOZE SVAKO SA SVAKIM... DA LI STE TO NEKAD PROBALI (VEROVATNO JESTE) I DA LI VAM SE SVIDJA???![]()
GRUPNJAK ILI SEX U KOJEM UCESTVUJU VISE OSOBA JE INTRIGANTAN, ZANIMLJIV, STRASVEN, MOZE SVAKO SA SVAKIM... DA LI STE TO NEKAD PROBALI (VEROVATNO JESTE) I DA LI VAM SE SVIDJA???![]()
I sad neko da kaže da sam ja satanista, a nikad ne bih probao grupnjak, niti bih postavio ovakvu temu.
nisam i nikad necu...jedan na jedan i razbijanje od sexa....
olja, ni ti?
ja sam mislila da sam najveća konzerva na forumu![]()
ma nek sam konzerva ali makar znam sta volim....nisam lutalica i izgubljena kao neki....![]()
pa, vidiš da djevojka (?) već misli da smo svi to probali, ne vrijedi se pravdati![]()
nesto i ne volim da delim paznju.......ali zato kad se jednog latim sve mu perje leti
...a i volim da se zna sta je moje...tudje necemo, svoje nedamo, vidis kako sam dobar Titov pionir
.....
ma, ja bih te sad predložila da nosiš štafetu (da je živ drug Stari)![]()
...al vidis tema je skroz ok mozda bi 2*22 cm resilo bar deo muka....
Hm, jos nisam stigla do te faze da me grupnjaci privlace...![]()
Olja brate ne preteruj,....povredices se![]()
Hm, jos nisam stigla do te faze da me grupnjaci privlace...![]()
missis? e kako sam danas raspolozena povredila bih ja njih....nebih salazila par sati dok ne ispucam visak negativne energije
...
Ebga, jos se lozim na trojke...konzervo![]()
Pa onda kreni u akciju,....ja kad sam besna kao ti Uvek znam da sex leci Stres![]()
![]()
kud se nikad ne potrefim kad je samanta pod stresom))