Denca PA
Ističe se
- Poruka
- 2.224
necemo da placamo jebeni rts
Slažem se, nećemo, al moramo, hteli ili ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necemo da placamo jebeni rts
Moze, ako nemas lovu -ides u zatvor. Iz cega da naplate kaznu?ja sam jedan od njih...al advokat kaze za to ne moze...da moze zamisli 100.000 ljudi se prijavi da odlezi...
Mislis zbog neplacanja kazne?.a shta kad ti otmu neku imovinu?..sudski naravno..
ma DOS je obecavao i da ce ukinuti preplatu...a vidi sad..nije to jedina laz...u zakonu o radiodifuzije ako se dobro secam na javnom servisu su zabranjene reklame... ali je to nemoguce...privilegovani prave emisije 48 sati svadba a za uzvrat ima 2 sata reklama dnevno..i neko se usudjuje da pomene preplatu...
treba mi clanovi pomenute grupe da se organizujemo nadjemo nekog jakog advokata i tuzimo EPS i RTS ali i radiodifuznu agenciju....ali kome tuziti kad su sudije ovakve kakve jesu...
Moze, ako nemas lovu -ides u zatvor. Iz cega da naplate kaznu?
E sad,to sto je 100000 mnogo za skromne kapacitete zatvorske- nismo mi krivi.Nek se snadju!![]()
Antisrpski je samo ukoliko ga tako shvatis i protivsrpski primenis.Ako smo mudri, svako tudje 'oruzje', mozemo da preformulisemo u svoje.
![]()
Moze, ako nemas lovu -ides u zatvor. Iz cega da naplate kaznu?
E sad,to sto je 100000 mnogo za skromne kapacitete zatvorske- nismo mi krivi.Nek se snadju!![]()
Tako je.
Recimo Tijaniću da može da bira, ili pretplata ili reklameNe može i jedno i drugo.
Izabrao bi ipak reklame![]()
Nema prinudne naplate koliko znam. Ako ne platis kaznu u roku ona se pretvara u zatvorsku kaznu ili rad u javnom interesu . Mada mislim da je zatvorska kazna bolja -stan, hrana i jos dobijes dnavnicu. Rad u javnom interesu je cisto dirincenje.ako nemas kes...ide se na prinudnu naplatu..
Nema prinudne naplate koliko znam. Ako ne platis kaznu u roku ona se pretvara u zatvorsku kaznu ili rad u javnom interesu . Mada mislim da je zatvorska kazna bolja -stan, hrana i jos dobijes dnavnicu. Rad u javnom interesu je cisto dirincenje.![]()
Уколико суд пресуди да је ртс у праву у вашем спору, могуће је да стави административну забрану на део примања до измирења дуга.Nema prinudne naplate koliko znam. Ako ne platis kaznu u roku ona se pretvara u zatvorsku kaznu ili rad u javnom interesu . Mada mislim da je zatvorska kazna bolja -stan, hrana i jos dobijes dnavnicu. Rad u javnom interesu je cisto dirincenje.![]()
ne verujem da te obmanuo, advokat je advokat. (ovo sto sam napisala sigurno vazi za prekrsaje a za ovo cu ipak da proverim )onda me je advokat obmanuo...
Hvala, nesto sam pobrkala izgleda.Уколико суд пресуди да је ртс у праву у вашем спору, могуће је да стави административну забрану на део примања до измирења дуга.
Када си ти лично носилац обавезе плаћања (по њиховом) вероватно нећеш дати отказ како не би имао примања од којих ће се одбијати за дуг.
Иначе, суд може да врши и пленидбу имовине уколико процени да постоји оправдани разлог (типа, поседовање позлаћеног телевизора површине екрана 5м2...).
После пријема решења о принудној наплати од суда (не упозорење од ртс-а већ решење од суда!), имате три дана законски рок да уложите приговор. Приговор пребацује предмет на приватну тужбу ртс-а према вама, што може да донесе дужи временски период за решавања овог питања. Тек тада се треба позивати на закон о радиодифузији, закон о облигационим односима, решење уставног суда (у којем се одбацује пријава а не одобрава закон о радиодифузији ) и тако даље. При свему томе, морате имати у виду да по закону о облигационим односима, потраживања за претплату застаревају после годину дана. Међутим, уколико се покрене судски спор, време застаре је дуже (мислим три године али то је само моја паушална оцена, кога интересује може да провери).
Пратим ову тему на другом форуму већ дуже време, има и правника па украдем понеки савет.Hvala, nesto sam pobrkala izgleda.![]()
ne verujem da ce biti ukidanja, smislice oni vec nesto da izvrdaju.Иначе, поставља се питање шта ће бити са грађанима који сада плаћају претплату ако се иста у неком наредном периоду укине од стране више инстанце? Треба бити солидаран и у евентуалним захтевима за повраћај новца.
ne verujem da te obmanuo, advokat je advokat. (ovo sto sam napisala sigurno vazi za prekrsaje a za ovo cu ipak da proverim )
Slažem se, nećemo, al moramo, hteli ili ne
Наравно да ће покушати, али...претплата на некакав "јавни сервис" се правда постојањем претплате у целој Европи. Што је потпуно тачно.ne verujem da ce biti ukidanja, smislice oni vec nesto da izvrdaju.