Grupa QUEEN

@ Broken Brain
Organizuje Lupa promotion. Te od 3500 ja ne bih uzimao, prvo zbog cene, jelte :lol:, druga stvar, parter je parter, meni su tribine sr*nje jer je mnogo daleko, jedino ako ubodeš da budeš skroz blizu, ali onda problem što budeš nekako u uglu... :lol:

Što se mene tiče, samo parter, što bliže bini, dolazi u obzir! :)

chekchekchek...da li su 3500 one "najblizhe bini"
j*g ja sam vec uzeo tu...tamo pishe vip parter....qq ako sam se zahebo...morao bih onda da menjam kartu...jaoooooooo...ali ipak mislim da se nisam z...btw. pogledaj na sajtu ticketlinea

@ Broken Brain
Organizuje Lupa promotion. Te od 3500 ja ne bih uzimao, prvo zbog cene, jelte :lol:, druga stvar, parter je parter, meni su tribine sr*nje jer je mnogo daleko, jedino ako ubodeš da budeš skroz blizu, ali onda problem što budeš nekako u uglu... :lol:

Što se mene tiče, samo parter, što bliže bini, dolazi u obzir! :)

j*g ja sam vec uzeo tu...tamo pishe vip parter....qq ako sam se zahebo...morao bih onda da menjam kartu...jaoooooooo...ali ipak mislim da se nisam z...btw. pogledaj na sajtu ticketlinea...ali to nisu one vip lozha!

j*g ja sam vec uzeo tu...tamo pishe vip parter....qq ako sam se zahebo...morao bih onda da menjam kartu...jaoooooooo...ali ipak mislim da se nisam z...btw. pogledaj na sajtu ticketlinea...ali to nisu one vip lozha!

Je*em li ga, ja gledam po onoj mapi na Tiket servisu Arene... Tamo stoji da su te od 3500 za one najbliže tribine...

http://www.tickets.co.yu/Default.as...3AB4012287}&ActionID=10&StepID=1&ConcertID=31

Poslednja izmena:
To 'do bola' se odnosilo na iskomercijalizovanost... I jeste činjenica, nijedan sportski događaj ne može da prođe bez pesama ''We Will Rock You'' i ''We are the Champions''...
Prvo we are the champions nije napisana sa ciljem da je koriste tako vec su motivisani necim svojim sastavili pesmu.a we will rock you je jedna pesma koja je sastavljena samo od lupanja u nogu i patos i pevanja a ima smisla.publika je prezvakala i eksploatisala ali queen nije iskomercijalizovan.iskomercijalizvana je usrana metalika sto svako drugo dete nosi majicu sa njihovim likom.sto su napravili od sebe figure medijske i kulturne vise nego muzicke tokom godina pa se ne zna sta ide uz sta- da li imidz uz stil ili imidz uz muziku
.to queen nikad nije zahvatilo.cisto muzicka pojava.karakteristicna po zvuku i nastupu ali nikako i nikad iskomercijalizovana i uzdizana u bogove na svoje zadovoljstvo i uzivanje i korist

Prvo we are the champions nije napisana sa ciljem da je koriste tako vec su motivisani necim svojim sastavili pesmu.a we will rock you je jedna pesma koja je sastavljena samo od lupanja u nogu i patos i pevanja a ima smisla.publika je prezvakala i eksploatisala ali queen nije iskomercijalizovan.iskomercijalizvana je usrana metalika sto svako drugo dete nosi majicu sa njihovim likom.sto su napravili od sebe figure medijske i kulturne vise nego muzicke tokom godina pa se ne zna sta ide uz sta- da li imidz uz stil ili imidz uz muziku
.to queen nikad nije zahvatilo.cisto muzicka pojava.karakteristicna po zvuku i nastupu ali nikako i nikad iskomercijalizovana i uzdizana u bogove na svoje zadovoljstvo i uzivanje i korist

lepo recheno!
jaooooooo neeeeee.......videcu shta cu sada...jao...ne....pa shta da radim...kako da menjam...nemam nikakvog iskustva u tome...zasr8o sam...

Evo blizi nam se koncert u Areni pa me interesuje sta vi mislite o ovom novom Queenu?

Moj stav je, da je Pol Rogers odlican pevac ali da nikada nece moci da zameni Fredija....
On pesme peva na svoj nacin i kod mnogih izaziva averziju. Gledao sam neke njihove koncerte i oslanjaju se 90% na stare pesme Queena i svako ko je gledao bilo koji koncert sa Fredijem nece biti ni malo odusevljen....

Logicno, ali ovo s Paulom je nova grupe i on ove nove pesme peva fantasticno... Najveci problem je to sto on nije isti tip pevaca kao Freddie, i nikada nece moci da peva pesme tipa Killer Queen, Good Old Fashioned Lover Boy, Who Wants To Live Forever... Naravno, ja ne znam nijednog pevaca osim Freddieja koji je mogao da peva toliko razlicitih zanrova...

odlicno si to rekao. kada je uradjen jedan intervju sa njim (rodzersom) on je rekao da on i fredi imaju skroz druge korene sto se tice zanrova i skroz druge stilove.
da. ali queen je bio queen. sad vise nije queen.
sad je the remains of queen+paul rodgers

Back