Broken Brain
Primećen član
- Poruka
- 999
E da, izdace novi album pochetkom 2008, a onda svetska turneja...Valjda ce doci u Srbiju (za koju nisu ni chuli)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kapirate,ja pitam ima li da se kupi,u prodavnici diskova...dvr_liberty:Imaš na www.torrentreactor.net celu diskografiju!
Znam...Arnold_Layne:naporan/na si ko Požeška u najgorem špicu
kada moj brat od strica u osnovnoj slusa mejdene i ima u knjizi o njimaZmajche90:Ma oni su jedna od najjacih grupa...Sto bi moj poznanik rekao:''Oni su KEVAAA!!''
Pretpostavljam da ce se nalaziti u udzbenicima za muzicko za nekih 50 do 100 godina...Mozda i ranije...
Boze,o cemu ja razmisljam....
nije bas najveci al ajde_dylan_dog_:Citao sam nedavno da je nastup Queen-a na Live Aid-u odrzanom 1985. godine na Vembli stadionu proglasen za najbolji live nastup u istoriji rock muzike. Dvadeset i "kusur" minuta neponovljivog scensko instrumentalnog performansa verovatno najveceg benda koji je ikada postojao. Ko je odgledao taj snimak zna o cemu pricam.
sa pravom je proglashen! nastup je n-e-v-j-e-r-o-v-a-t-a-n!!_dylan_dog_:Citao sam nedavno da je nastup Queen-a na Live Aid-u odrzanom 1985. godine na Vembli stadionu proglasen za najbolji live nastup u istoriji rock muzike. Dvadeset i "kusur" minuta neponovljivog scensko instrumentalnog performansa verovatno najveceg benda koji je ikada postojao. Ko je odgledao taj snimak zna o cemu pricam.