Grupa QUEEN

Ma oni su jedna od najjacih grupa...Sto bi moj poznanik rekao:''Oni su KEVAAA!!''
Pretpostavljam da ce se nalaziti u udzbenicima za muzicko za nekih 50 do 100 godina...Mozda i ranije...

Boze,o cemu ja razmisljam....

Zmajche90:
Ma oni su jedna od najjacih grupa...Sto bi moj poznanik rekao:''Oni su KEVAAA!!''
Pretpostavljam da ce se nalaziti u udzbenicima za muzicko za nekih 50 do 100 godina...Mozda i ranije...

Boze,o cemu ja razmisljam....
kada moj brat od strica u osnovnoj slusa mejdene i ima u knjizi o njima

Pozdrav svim obozavaocima queen-a. Moram reci da sam bio izuzetno srecan kada sam juce na ovom forumu video temu posvecenu pravoj muzici, grupi queen zapravo. Amin za to!! Medjutim jako su me razocarali komentari u kojima se Paul Rodgers pominje u smislu da nema ni 10 deo glasovnih mogucnosti u poredjenju s Fredijem, i da "lik nema pojma" u odnos u na Fredija. Rodgers se ne moze i NE SME uporedjivati sa Fredijem, jer pokusaj kopirati Fredija bio bi ravan katastrofi, i nije u tome poenta, Rodgers covek peva na svoj nacin i to radi odlicno, svakako je mnogo bolji izbor od Robija Vilijamsa i Dzordz Majkla, bivsih pretendenata za Fredijevo mesto. To je covek koji je sa grupama Free i Bad company, stekao jako veliko pevacko iskustvo, uoastalom na listi popularnih je pre pojave grupe Queen, tako da se sigurno ne moze reci da nema pojma. Uostalom Brian i Rodger Taylor su kao izuzetni muzicari, s razlogom izabrali Rodgersa i to se mora postovati. I naravno najvaznije, Paul Rodgers je znao da ce se susreti sa komentarima poput "ne moze biti nikada kao Fredi", i po meni, se u ovoj novoj ulozi sasvim dobro snasao, a pevati u senci jednog neponovljivog Fredija, a pri tom ostati zapazen nije nimalo lako, i predstavlja veliku hrabrost. Za mene, Rodgers je ostavio jako dobar utisak, Queen i Paul Rodgers zvuce odlicno, prkose vremenu, a sa neba sve to prati jedan veliki covek, koji sada moze biti miran jer se njegova zelja konacno obistinila..... Show is still going on!!

Queen Forever!!

Citao sam nedavno da je nastup Queen-a na Live Aid-u odrzanom 1985. godine na Vembli stadionu proglasen za najbolji live nastup u istoriji rock muzike. Dvadeset i "kusur" minuta neponovljivog scensko instrumentalnog performansa verovatno najveceg benda koji je ikada postojao. Ko je odgledao taj snimak zna o cemu pricam.

_dylan_dog_:
Citao sam nedavno da je nastup Queen-a na Live Aid-u odrzanom 1985. godine na Vembli stadionu proglasen za najbolji live nastup u istoriji rock muzike. Dvadeset i "kusur" minuta neponovljivog scensko instrumentalnog performansa verovatno najveceg benda koji je ikada postojao. Ko je odgledao taj snimak zna o cemu pricam.
nije bas najveci al ajde
meni je bolji na wembliju 97

sinocj su mi u diskoteci u koju izlazim drugi put pustili Queen. Malo je recji da sam bila presrecjna.
Prvi put su mi pustili "I want it all",a sinocj 'We will rock you',koje je raja odlichno primila.
Iskreno,smatram da je sramota da ga toliko nagovaram da pusti pravu,normalnu muziku,a pushta svakakve gluposti...(dodushe,nisu to gluposti,i to je dobra muzika - rock,ali se ne moze porediti sa Queen!)

_dylan_dog_:
sa pravom je proglashen! nastup je n-e-v-j-e-r-o-v-a-t-a-n!!:D

Back