- Poruka
- 4.765
I meni je bas zao Fredija, ali kolko znam on je bio *****..pa sta ste ocekivali!
Omiljena pesma mi je Radio gaga
Omiljena pesma mi je Radio gaga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je bio bisex !!!katy:I meni je bas zao Fredija, ali kolko znam on je bio pedera
:-oSamantha Jouns:Pretrazivala sam forum i ne mogu da verujem da niko nije postavio temu o ovoj najboljoj grupi XX veka??? :shock:
Uskoro se blizi godisnjica smrti Freddy Mercury-a.......Ja sam ga jako volela i obozavam grupu Queen dok je on bio u njoj....nemogu da verujem da ga nema jer je on bio jedan od retkih izvanrednih muskih vokala.
Da li je moguce da ovde nema obozavaoca Queena i Freddya???:shock:
bio je bisex!sto posto(ne iz licnog iskustva, hehe, nego sam citala na wikipedii i tak)Billie Jean:Ja mislim da je bio bisex !!!
zato sto je bio biseksualac!mislim da je posle svog raskida za nekom zenskom vise naginjao na homoseksualca!!!!mozda se drogirao, to ne znam ali vjerovatno je ovo razlog...Marge:Meni su carevi bas zato sto su drugaciji od drugih...
Joj, sto Freddy-ja roknu sida???![]()
![]()
![]()
,posle je bio samo sa muskarcima,raznim nazalost sto ga je i kostalo zivota.Postoji lepa biografska knjiga o njemu koju je pisao njegov licni asistent,koji je bio s njim do kraja zivota"Freddie Mercury"-Peter Freestone,pa je moja preporuka da to obavezno procitate!Sta?Pa, nisu svi ****** nosioci HIV-a. 8)katy:I meni je bas zao Fredija, ali kolko znam on je bio *****..pa sta ste ocekivali!

...Bring it back, bring it back,sofffy:Love of my life can't you se....