Grupa QUEEN

Samantha Jouns:
Pretrazivala sam forum i ne mogu da verujem da niko nije postavio temu o ovoj najboljoj grupi XX veka??? :shock:
Uskoro se blizi godisnjica smrti Freddy Mercury-a.......Ja sam ga jako volela i obozavam grupu Queen dok je on bio u njoj....nemogu da verujem da ga nema jer je on bio jedan od retkih izvanrednih muskih vokala.
Da li je moguce da ovde nema obozavaoca Queena i Freddya???:shock:
:-o
Kako nema! ima! ja! ja, ja, ja!!!

Ovde saaaam!!!!

Juuuhuuuu!!!!

O zeno mog zivota, selam selam, ja sam presrecna sto neko toliko voli Fredija i Queen!
She's a killer queen...
Fredi je najveci kralj svih vremena, najkristalniji vokal planete, najtalentovaniji showman koji je ikad igde nastupao. Ako i preterujem imam pravo na to jer grupa Queen sve sto je radila radila je na 1000 nivoa, text, muzika, interpretacija, poruka, smisao...sve.
Ponekad se pitam zasto je morao da umre jer bi do sada verovatno napisao jos bizilion dobrih pesama, ali ovako je legenda koja ce vecno ziveti.

Queen? It's a kind of magic!!!

Savrseni su,po meni nema boljih od njih.
Steta je za Freddie-ja stvarno sto je tako rano zavrsio,mada kakvim je tempom ziveo moze se reci da je proziveo nekoliko prosecnih ljudskih zivota.Rekla bih da je bio homoseksualac,imao je u pocetku devojku(koja mu je uzgred ostala prijateljica do kraja zivota) a onda je otkrio svoje prave teznje :) ,posle je bio samo sa muskarcima,raznim nazalost sto ga je i kostalo zivota.Postoji lepa biografska knjiga o njemu koju je pisao njegov licni asistent,koji je bio s njim do kraja zivota"Freddie Mercury"-Peter Freestone,pa je moja preporuka da to obavezno procitate!

Najbolja grupa svih vremena.
Ne znam da li ste primetili da na kraju Cd-a Made in heaven postoji i 12 i 13 pesma(dvanaesta je samo uzvik YEAH,ali zato trinaesta stvar je ludilo,dvadesetak minuta zvukova koji podsecaju na dozivljaj smrti i sta se sve desava kad covek umre.Ja sam je prvi put slusao u totalno zamracenoj prostoriji i osecaj je bio fenomenalan)

Najbolji i neponovljivi!!! Genijalni i... sta vise da kazem? A, da! Zaboravila sam da kazem da je i Fredy imao glas koji niko nikad nece nadmasiti.
Omiljene pesme su mi sve, ali baaaaas onakoooooo su mi: "Bohemian Rapsody","Somebody to love", "Don't stop me now"...

Freddie-najbolji vokal rock muzike ikada, legende, jedini ***** kojem skidam kapu...Šteta šta je tako brzo otišo, a valjda sad negdje vozi svoj bicikli i pjeva now I ride my bycicle...najbolja stvar I want it all, A kind of magic, Who wants to live forever etc.

Po mom mišljenju najbolji vokal 20.-og veka. Raspon glasa od 3 i po oktave, što nema gotovo niko. Takođe je imao jedinstven i specifičan dodir dirki na klaviru, obratite malo pažnju na to. Takav se više neće roditi; njegova smrt je ogroman gubitak za muzički svet.
Nedavno je Brian May izjavio da se još uvek seća nekih melodija (ili ih je sačuvao) koje je Freddie pevušio dok su imali probe, a koje nisu objavljene i najavio je da će ih uskoro iskoristiti za novi album.
Omiljene pesme: Don't Stop Me Now, I Was Born to Love You, Keep Yourself alive...

Back