Grupa QUEEN

Jbg. narode, glavne face vise nema. Da se ne lazemo i ne zivimo u iluzijama vise, Queen je umro onog trenutka kada i Freddie. Da li bi' taj bend postigao i postao to sto jeste da nije bilo njega? Zato je iluzorna dalja prica o novim albumima, turnejama. John Deacon je uradio pravu stvar, a ova dvojica, tip ljudi kojima je muzika vise od nacina zivota, koji ne mogu bez nje i to razumem, do neke granice. U godinama su kada se ne pravi solo karijera a i da li im je potrebna? Queen je njihov trademark, bio i bice. Queen + Rodgers, hmm......Interesantno nekima. Meni bas i ne. Veliki pozdrav svim ljubiteljima Queen-a!

Polako ljudi, sto svi napadoste coveka. We are the champions mene podseca na detinjstvo (keva otkida na nju) pa je i ja volim. Sad, nije neka pesma, da se ne lazemo, ali ipak.

Inace, Queen je bio prvi bend koji sam pocela aktivno da slusam. Sto se tice Fredija, zaista mislim da je bio najbolji vokal koji je popularna muzika ikada imala. Fredi ne moze da se ponovi, ne moze da se imitira, ne moze da se zaboravi. Aj rest maj kejs.

Pomagajte ljudi....mnogo mi se svidja pesma!!!! Ujedno ovo moze biti i TEMA ZA GRUPU QUEEN!!!!!
ZASTO IH VOLITE/MRZITE I ZBOG CEGA??????? Da li imaju satanisticke textove??? Odakle da se skine njihova ,muzika....??? SVE O QUEENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi, na danasnji dan je umro Freddie :cry:
The show must go on
The show must go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show

Back