[Na opshte neprihvatanje tog gnusnog preterivanja((voleo je da preteruje kada je pri konjaku) koje se moglo takmiciti sa onim kada je u Minhenu u prodavnici instrumenata svirao seshn a napolju se okupilo 5000 ljudi ) uzhurbanio je dodao:
Ali bio sam mnogo nervozan 
Kao sto je Zabrljivko naveo i sam u jednom od ranijih postova, pripovedac dozvoljava sebi taj luksuz da pricu prilagodi sebi kako bi ona ispala sto interesantnija publici, a osnova toga lezi u davnim vremenima pripovedanja uz vatru, a kod nas su tu tradiciju prenosili  slepi guslari, na osnovu toga da im je neko pricao svoju verziju price, koja ama iq nije odgovarala onome sto se zbilio i akterima dogadjaja. 
Da, price imaju neku podlogu, baziraju se na nekim cinjenicama, ali su koncipirane sa namerom da se posetioci foruma smeju na racun nekog od nas, a sve u cilju da bi pripovedac prikupio poene na uzdizanju sebe i stekao podrsku od drugih clanova ka nastavljanju drugih "prica". 
Vidim da u zadnje vreme forum obiluje ispraznim temama, pojedini kreatori istog se uopste i ne javljaju, verovatno se javila zasicenost, nemaju sta da kazu, dok drugi pokusavaju da ga odrze po svaku cenu, no da li to odgovara originalnoj svrsi i ideji ovog foruma, a ja licno smatram, osim ako ne gresim, da to sigurno nije podjebavanje drugih na racun svog licnog isticanja. Ispravite me ako gresim, mada cisto sumnjam