GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Mracni koncept i zavera iz centara moci u cilju ostvarivanja globalizacije ka konacnom uspostavljanju novog svetskog poretka.:think:

Ne znam koliko je uspostavljanje novog svetskog poretka mrachna zavera,
i da li je uopshte zavera.
Prirodno, shto veqa sila, to vishe nameqe svoj korozivni uticaj na okolinu.
Da mi imamo moq Amerikanaca da li bi smo bili ishta drugachiji od njih?
Sumnjam.

Nego, u Subotu naveche pada ljuti roshtilj sa Sux-huk, kajmak i zelene feferonke otrovnice, izmedju ostalih milih nam gurmanskih artikala.
Ima da se pocepam od zhdranja.
U procesu qu josh malo porazmisliti o svetskoj zaveri Masona i slichnih uticajnih supertajnih organizacija.

Nego, u Subotu naveche pada ljuti roshtilj sa Sux-huk, kajmak i zelene feferonke otrovnice, izmedju ostalih milih nam gurmanskih artikala.
Ima da se pocepam od zhdranja.
U procesu qu josh malo porazmisliti o svetskoj zaveri Masona i slichnih uticajnih supertajnih organizacija.

Provokacije tipa... mi qe jedemo suxhu a vi gledajte... nisu primerene...
Znash gde da me udarish...gde najvishe boli...
Sada kada organizujem mimohod i mirne prosvijede ispred rushevina "starog mosta"... jedinog mesta koje je imalo onaj smrdljivi suxhuk, koji golica nepca... Ne mogu da kucam... vifdsghl;hgljlhskj;tywk;l, pardon, cure mi bale...
A, jel qe da bude krupno tucana ljuta???

Shto se zavera tiche...
Svaka koja udara na stomak, je globalnih razmera...
Lako je ZigZagu i PG i Ahileasu kada su na sourceu... A oni koji su na margini gastronomskih dogadjanja...
Ne mogu da pratim ni nova dostigniqa u proizvodnji Suxhuh-a, zato chekam da mili nam Grunf izumije novo rachunalo koje che mochi da prenese miris, omiljene nam tvari... A, do tada
SF-SN

... Predug boravak u ratovima opustoshenim podruchjima napravio je choveka od tebe...
Sav sam se najezhio od pritajene sreche shto chu upoznati nekoga iz Pr... Ako je poslastichar mozhda organizujemo degustaciju nechega... U poslas... u B&R imali su akullore i shampite... do j***...

Dok si bio na ovim podrucjima bio si kud i kamo vispreniji, veze koje zig ima sa poslasticarom iz BR se ne odnose na tullumbe,bakllave i sl vec so nesto vtoro:dash:

Poslednja izmena:
Sada kada organizujem mimohod i mirne prosvijede ispred rushevina "starog mosta"... jedinog mesta koje je imalo onaj smrdljivi suxhuk, koji golica nepca... Ne mogu da kucam... vifdsghl;hgljlhskj;tywk;l, pardon, cure mi bale...

Ma idi begaj bre, engleski suxhuk, sudjuk se jede ovde kod nas, kod Fane, cevapi kod Tare sa tucanom parikom i ovcijim kiselim mlekom. A nije sve ni u mesu, treba imati i pravi qumur za to.

E ovako DrLaziqu, na kraju odluchih da je najbolji Sux-huk svih vremena 'Kelmendi' domaqi recept
(ima da se kupi ovde)
zhongama ni traga, masnoqa minimalna, zachinjen do savrshenstva, tekstura ubitachna ..
Da sam BOG 'Kelmendi' Sux-huk bi mi bio stalni artikal u frizhideru i na skari!
Kad budem doshao u BG krajem meseca donequ jedno 2 metra
(ako mi zlotvori ne uzmu na granici)

Shpanci imaju slichnu poslasticu - zove se Chorizo.
Nije loshe, ama nije to to.
Imam ovde neke shpanske drugare koji se slazhu da chak i najkvaliteniji Chorizo nikad ne izadje Kelmendiju.

Za kajmak sam nashao savrshenu zamenu - ovde to zovu sour cream.
Rade vishe razlichitih vrsta: slan, kiseo, polusladak i sladak.
Smatram da je poluslatki u najboljem skladu sa ljutim suxhukom i taze ispechenom ciabatom.
RAJSKA KOMBINACIJA.
Prihvatam primedbe.

P.S.
Nishta nemoj da se sekirash, ljuto zhdranje nas cheka!
Kaske qe najverovatnije da nam sepridruzhi.

Ma idi begaj bre, engleski suxhuk, sudjuk se jede ovde kod nas, kod Fane, cevapi kod Tare sa tucanom parikom i ovcijim kiselim mlekom. A nije sve ni u mesu, treba imati i pravi qumur za to.

Sevand, da te korigujem, Englezi ne prave suxhuk. Uvoze ga. Zashto?
Zato shto je takve kvalitete da chak i kao potpuno nepoznati prehrambeni artikal na ovom podneblju mozhe da se uspeshno takmichi na trzhishtu sa mnogo poznatijim mesnim proizvodima
(ako ima vegetarijanaca medju chitaocima unapred se izvinjavam).

Jeste da su u Prishtini svi najprekaljeniji majstori suxhukqke umetnosti,
ama nemoralno samo Prishtina. Ako se trazhi i mudro bira onda se nadje i drugde
(u shta se lichno uverih)

Jeste da su u Prishtini svi najprekaljeniji majstori suxhukqke umetnosti,
ama nemoralno samo Prishtina. Ako se trazhi i mudro bira onda se nadje i drugde
(u shta se lichno uverih)[/QUOTE]

Ili kako bi dzivdzani preveli sa engleskog you ask for it - iskali ste eve vi ga.

Ili "Pchela"... "Pelivan"...
Male sive... gotovo....
Ne mogu da se setim... Samo kad bi' probao dve tri tulumbice, odma' bi se setio, ali ovako, na prazan stomak...Mozhe i baklavice, nije bitno... Nije shto mi se jede, samo da se setim... ochiju mi... zhimi sekretar osnovne organizacije...

Danas je Subota, 16.00. Jos 3 sata do navece. Ja rucam blitvu, kuvani kukuruz, supicu i plavi patlidzan.:headbang::otkacio::cross::tongue::spam:

... Dragi prijatelju... nemam rechi... zgrozio sam se nad sudbinom tebe, mog komshije...
Koja muka, vaseljenskih razmera, mozhe naterati choveka da to jeda, a da mu bude lepo...
Ali, ti to svakako bolje znash od mene, autosugestija je chudo...c, c, c, c c, ne mogu da veujem...
Mozda si se na taj korak odluchio iz ochaja (... daleko bilo...)...ili chisto edukativnih razloga... (.. kao, ajde pojedio ovo srecho, bashhhhhhhhhhhhh je dobro, vidish da i tata jede...)... to mogu da shvatim, ali...
Da si samo malo ranije rekao pa da odemo do Papa Joea...
Uh...Sav sam se najezhio...Chovek koji mi je bio takorechi prvi komshija...
Kazhi, ako ikako mogu da ti pomognem...

:thumbdown:
Pasulj prebranac sa slaninom i paprikom, a salata pecena paprika sa belim lukom.
To je moj definitivan izbor za subotnji rucak :ok:

Nishta od Subotnjeg roshtilja.
Stushtilo se, kisha lije pa ne prestaje. Ona idiotska sipljiva. :(
Sux-huk se ipak na tavu ne przhi. Neqe dusha.
Tuzhan li sam lele :(

Uzeh na kraju pashtetu na leba da umirim glad u nadi da qe da se malo razvedri,
mada ovo sivilo nebesko ne izgleda da qe da se makne u zhurbi.
Pada kisha u Engleskoj? Gle chuda !?!?

Pasulj prebranac nije losha ideja - sa praziluk, dimljenu mesnatu slaninu i sl.
Sux-huk oprema da se ostavi za kad se razvedri

Poslednja izmena:
DrLaziqu, na pozitivnijoj strani,
obzirom da imash reputaciju ljutog degustatora kvalitetnog zvuka,
eto da ti kazhem kupih danas Numark slushalice.
Prichaju kako su dobre, pa rekoh ajde da probamo.
Mislio sam da je Sennheiser zakon nad zakonima po pitanju slushalica,
ali Numark me je rasturio dinamikom i savrshenim zvuchnim detaljem.

Vecehras tuga se kishna ublazhuje - rujno vino, splif i muzika!

Back