GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

PG pozdrav od srca... nismo se chitali ot' vreme.. (... time a go...)
Hvala za pp...
Rastuzhio me je deo poruke u kojoj kazhesh da se otkidate od Suxhuka.. Capitall S...
Elem, i mi chemo jednog dana nachi sux... pa che slike da preplave forum...
Moja nova mashina Canon 40D radi 7 frame/sec, a SONYMSstereo mic ovekovechiche maljackanje...

A, ovo je uchesnik foruma obozhavaoca kulta sux... posle jedne prezentacije...
u Bgd...
Autorski rad DrLazic

Prilozi

• Car nad carevima.jpg
    Car nad carevima.jpg
    64,9 KB · Pregleda: 19
А могао би и Забрљивко да нас подсети мало о својим импресијама о филму Годзила.

Dobrodosao Pinot. Imali smo neprijatne upade (videti ranije strane), pa smo oprezni sa pridoslicama, da ne kazem prinovama na forumu. Ocigledno da su tvoja secanja autenticna. I ja bi voleo da cujem nesto o Godzili i Megalonu. U medjuvremenu, Godzila je od japanskog freaka dosla u holivudski mainstream. Slicno se desilo i sa ondasnjim KARATE FILMOVIMA (kung-fu, prim.prev.-videti ranije strane); to ne umanjuje znacaj cinjenice da su Zabrljivko i Prdoslav jos onda imali nos da nanjuse nesto sto ce 30-tak godina kasnije postati svetski hit.

.
А могао би и Забрљивко да нас подсети мало о својим импресијама о филму Годзила.

Pozdrav anonimni shtovaoche i hvala na chestitkama...

Shta reci o Godzili, moj prvi korak kada sam se prijavio na Demonoid je bio da skinem sve epizode tog neprikosnovenog remek dela.Uvek me fascinirala promena velichine Godzile u toku filma, koja se kretala od nekoliko metara do dimenzija nekoliko nebodera, verovatno kako je kadar zahtevao.Da ne pricam o Godzilinom nedefinasanom karakteru koji se kretao od unishtivacha Tokija do zashtitnika planete od Megalona, korishcenjem modernih karate veshtina.Chesto sam se pitao koliko bi vremena trebalo Godzili da unishti Japan onako gazechi zgradu po zgradu, verovatno je da su trebali samo da je puste da se na smrt izmori......

Toliko o Godzili, sada je verovatno vreme da neko opet pocne o sudzuku:dash:

Poslednja izmena:
[Na opshte neprihvatanje tog gnusnog preterivanja((voleo je da preteruje kada je pri konjaku) koje se moglo takmiciti sa onim kada je u Minhenu u prodavnici instrumenata svirao seshn a napolju se okupilo 5000 ljudi ) uzhurbanio je dodao:Ali bio sam mnogo nervozan:rotf:

Kao sto je Zabrljivko naveo i sam u jednom od ranijih postova, pripovedac dozvoljava sebi taj luksuz da pricu prilagodi sebi kako bi ona ispala sto interesantnija publici, a osnova toga lezi u davnim vremenima pripovedanja uz vatru, a kod nas su tu tradiciju prenosili slepi guslari, na osnovu toga da im je neko pricao svoju verziju price, koja ama iq nije odgovarala onome sto se zbilio i akterima dogadjaja.
Da, price imaju neku podlogu, baziraju se na nekim cinjenicama, ali su koncipirane sa namerom da se posetioci foruma smeju na racun nekog od nas, a sve u cilju da bi pripovedac prikupio poene na uzdizanju sebe i stekao podrsku od drugih clanova ka nastavljanju drugih "prica".
Vidim da u zadnje vreme forum obiluje ispraznim temama, pojedini kreatori istog se uopste i ne javljaju, verovatno se javila zasicenost, nemaju sta da kazu, dok drugi pokusavaju da ga odrze po svaku cenu, no da li to odgovara originalnoj svrsi i ideji ovog foruma, a ja licno smatram, osim ako ne gresim, da to sigurno nije podjebavanje drugih na racun svog licnog isticanja. Ispravite me ako gresim, mada cisto sumnjam :?:

Prijatelju Sevand, normalno da greshish..

Vidim da svi sa godinama postaju uvredljive prirode,i ne shvatam zashto svi sebe povezuju sa likovima o kojima se ovde prica.
Vecina likova je bila izmisljena a price o njima stilski ulepsane.....
Vecina likova obitava samo u proslosti i ovim pricama i nestace iz secanja kada ugasi i ovaj forum....

Sto se ovog storyteller-a tice on pozdravlja sve ucesnike(i kibicere), i zeli im puno srece u zhivotu, i td, i td......

Poslednja izmena:
Poshtovani prijatelji...
Ja se najiskrenije nadam da ovaj (...meni vrlo drag... i jedini na kome sam...), forum nije zamishljen kao mesto gbe bi se dovrshavalo nedovrsheno u odnosima izmedju Forumasha, ili josh gore zapochinjalo sa radikalnijom razmenom mishljenja, koja bi vodila u konfrontaciju...
Koristan link:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Форум_(интернет)
U nadi da chemo se druzhiti na sve raspolozhive nachine, pozdravljam Vas univerzalnim pozdravom
Suxhuk olaqak...

Prijatelju Sevand, normalno da greshish..

Sto se ovog storyteller-a tice on pozdravlja sve ucesnike(i kibicere), i zeli im puno srece u zhivotu, i td, i td......

Nemojte se za..bavati i brisati autenticne delove. Zabrljivko je veoma tacno registrovao te izjave. Zao mi je ako se S. oseca uvredjenim, ali cinjenica je da je izjavio upravo te stvari, sto mozemo da posvedocimo svi iz grupe i okoline.

To nema mnogo veze sa sadasnjim Sevandom, koji se vidno razlikuje od nekadasnjeg, barem sudeci prema onome sto pise.

Прдим Гласно!

Можете ли препоручити неке од новијих турских филмова.

Нажалост осим Yoll-a и серијала о Џем Султану (укључујући и Човека који је спасао свет) нисам гледао ништа.

Чуо сам за неколико филмова који су снимљени на тему Ирака са прилично јасно приказаним антиамеричким ставовима. Долина вукова у Ираку, Петорица маскираних у Ираку или тако нешто.

Вреди ли погледати:

- Gegen die Wand (Head on)
- G.O.R.A
- Bulutlari beklerken (Waiting for the clouds),
- Karpuz kabugundan gemiler yapmak (Boats Out of Watermelon Rinds)
- Eskiya (Bandit)

Back