GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Pozdrav ACCORDO-u... a poseban pozdrav Dziber (Katilj) Katunaru, nadam se da mid name nije usko vezano za profesionalnu orijentaciju potonje prozvanog... Kaffae che se ohladiti, a i mi... Est... Rekao sam... Lubi bebca... mogao bi da nam poshaljes slike na e-mail...

Hvala na pozdravima, isti uzvraceni . Inace, bas sam zeleo da vidim sta ce se desiti kad na Google ukucam katilj i da li ce se pojaviti nesto novo o nasem Dziberu kad lepo iznenadjenje i uveseli mi jutro:rotf::rotf::rotf:
Forum Krstarice - Pogledaj profil: Dziber (Katilj) Katunar
Ukupno poruka: 111; Poruka dnevno: 5,24; Pronađi sve poruke koje je poslao Dziber (Katilj) Katunar · Pronađi sve teme koje je započeo korisnik Dziber ...:rotf:
forum.krstarica.com/member.php?u=134959 - 29k - Cached - Similar pages

GRUPA "PASCHAD" iz PRistine - Strana 50 - Forum Krstarice
Pošaljite privatnu poruku korisniku Dziber (Katilj) Katunar ... Original postavio Dziber (Katilj) Katunar Pogledaj poruku ...

Poslednja izmena:
Nego, da li se secas u prethodno opisanoj epizodi da li si pevao i Endzi? Znam da si pevao sve od Kridensa, njih si obozavao.[/QUOTE]

Legendarna Angie u Zaretovoj izvedbi. Setio sam se kako je to zvucalo te se ubih se od smeha citajuci ovo, :rotf: :rotf: :rotf: doduse sa zakasnjenjem, jerbo sam ovijeh dana dosta radio, a i gledao sam da nadjem preko interneta delove za auto koji mi je vec na servisu mesec i po dana.I sad se secam te snimke propracene nasim davljenjem od smeha, a i Bad Mooon Rissing je takodje otpevao u stilu domacih majstora pjevanja, tako da je u refrenu zvucalo Kuku Rajko bejbi :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:. Milost, ne mogu vise.

Sve je jednostavno -covek sedne i dok sere moze da napravi stvar. Neka vas ovaj kratki i neizmiksovani demo podseti kakvom su se brzinom pisale pesme u doba Paschadi. Hajte momci, to se radi na jednoj sedeljci od 3-4 sata. Ne trebaju vam fruti loopsovi i komplikacije.

Tako je nastao Qenef

Sve je jednostavno -covek sedne i dok sere moze da napravi stvar. Neka vas ovaj kratki i neizmiksovani demo podseti kakvom su se brzinom pisale pesme u doba Paschadi. Hajte momci, to se radi na jednoj sedeljci od 3-4 sata. Ne trebaju vam fruti loopsovi i komplikacije.
[/QUOTE]

Ej bre, Prdime, ovo bese isto kao moj Vala Bravo, imam cak i reci za to na turskom, pogledaj jedan od mojih ranijih postova i videces da to moze da se uklopi.

NISAM BAS SIGURAN, DA JE BILA MERIMA.
Ja sam svirao bas,bas gudalom i akusticnu.
Deki je svirao elektricnu i violinu.
Klavir, mislim da nije svirala Merima......
Ko je jos tamo bio sa nama osim Joke,Edvina i Amera????

Iako nisam bio tamo, em znam da je svirala, a i logicno je da je svirala. Ko je od navedenih pristutnih, imajuci u vidu njihove muzicke sposobnostni i poznavanje klavira, mogao to da uradi????

Poslednja izmena:
Najruzhnija prchvarnica svih vremena. Hakija josh ruzhniji.
nikada prani zubi, ultra-kratki izglodani, dupla usna, kretenski kez ...
Glup ali dobar.
Ali zato njegova skara je bila ZAKONSKA!.

Lazo, seqash li se zh'iti sve najmilije?
Mikanoglu ga uvek sa setom u dushi pominje.[/QUOTE]

E sad mu jeba majku da su mu cufte bile dobre, ne da nisu bile dobre, nego su bile cemer. Mi smo kod njega isli posle pijanke na Hakijin ilaq protiv mamurluka, a to su bile njegove price, posle kojih se ili otreznis, ili odlucis da izvrsis samoutepstvo.

A bombice u quftari ispod stare Poste prema JNA ?

Quftara Sarajevo, jos uvek je tamo, samo veca, cisca i doteranija. Ajd javi se kad si u Mitrovici, da idemo na bombice, ic ne beri gajle za bezbednost. Ja svaki dan jedem u tom kraju, ali idem uglavnom na cevape kod Tare, a na sudzuk kod Fonde, mada ponekad odem i kod Kurte (nekad Jagnje, sad Saban). Dzafce se apet vratio bureku, izgleda da mu nije islo sa grickalicama.

...sve ispod 10 u pola pitaljke, sa paprikom, se jednostavno ne vazhi... To su varijacije za amatere, a mi to gospodo nismo... 5 u qerek je malo za dozhivljaj...
A o tome da neko jede qufte sa tanjira nechu ni da pricham...Anatema...

Vidi se druzja da ste pomalo zaboravili merke cufti. Idealna merka kod Tare je 6-7 i cela pitarka, a kod Kurte (zbog velicine cufti je 4-5), a probajte u Zvecanu da izedete 7 i celu pitarku, tamo je merka 4 komata.

p.s. za sladokusce, kod Tare jos uvek ima ovce kiselo mleko

I jos nesto ,zna li ko gde je Pishta?Taj je covek imao nogu na bas bubnju kao kastanjete.[/QUOTE]

Sa Pistom se vidjam u Soko Banji skoro uvek kad god odem kod majke. Sto se tice noge, on je to odavno za klin zakacio. Skoro je dobio jos jedno dete sa novom mu zenom.

Velika je mudrost tvoja SEVAND-u.

Gde bi da das tvoj doprinos krucijalnoj temi o Hakiju Kosovi, sudzuku i chuftama?

Kad smo vec kod sudzuka i cufti, upravo sam izio 6 i celu, a pride jos i ovce kiselo mleko kod Adnana Becirovskog, naseg skolskog druga, bio je sa Zigijem u razredu. Pisao sam vec sta me je sprecavalo da pratim forum nekoliko dana. Dosta njih su u zabludi sto se tice Haki Kosove i kvaliteta njegovih cufti, a on nije nikakv rodjak sa drugim Kosovom, posto je drugi Turcin, a Haki to nije. Sto se mene licno tice ja najvise volim kad odem u Soko Banju tamo kupim meso i cevape te sam pravim rostilj, od toga nema nista bolje. Videcu da za ovaj vikend odem do Srbije da uzmem auto, pa ako ste za neku semu, ajde da se dogovorimo. Imam Dejanov broj, pa ako nesto iskrsne, da se cunemo i vidimo.

Za sada imam i ritam - tri udarca bas bubnjem + jedan bas bubnjem i dobosom -
dakle
TUP, TUP, TUP, TRAS,
TUP,TUP, TUP, TRAS

DKK, jel to ovo sto sledi, zaista je bilo originalno (izvinjavam se na cekanju jedva sam uspela da nadjem originalni tekst).

Valai, biljai, evljai, za ovu ne znam ni ja.
Eh sevande, sevande zaboravio si, a pevali smo zajedno
Pamtis li ovu:

ZA TEBE

Kad srce radi bim bam bam bam
Sve drugo je manje vazno
Ja zelim pevati, ja zelim plesati

Kad srce radi bim bam bam bam
Sve drugo je manje vazno
Svaka fontana srece je premala za mene

Samo zelim da si sa mnom ti
Svaki dan i svaki tren

Sedim usred naseg bioskopa
Svetlost sja iz malog prozora
Trombociti u zilama
A tebe jos nema - gde si sad?
Znoje mi se dlanovi
Oko mene hrpa Brus Liova
Gledam unaokolo - kakav smrad
Jos te nema - gde si sad

Bim bam bam za tebe
Hej, hej
Bim bam bam za tebe
Hej, hej
Bim bam bam za tebe
Hej, hej
Za tebe - gde si bre sad

Caos, xxx

Hmm. Ovo mi ne lichi na stil Paschadi.
Sem redka "trombociti u venama", ocigledno je vanjsko shtivo.
Sklopovi kao "kakav smrad" i sl su isuvise direktni i neasocijativni
za stil ondasnjih stihoklepaca (Zare, Sale, Joka).

Atmosfera na tren podseca na stih Srdjana Shapera
"Oci su se navikle na filmski mrak".

V.S, jesi li to ti?

Poslednja izmena:

Back