accordo
Zainteresovan član
- Poruka
- 326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav ACCORDO-u... a poseban pozdrav Dziber (Katilj) Katunaru, nadam se da mid name nije usko vezano za profesionalnu orijentaciju potonje prozvanog... Kaffae che se ohladiti, a i mi... Est... Rekao sam... Lubi bebca... mogao bi da nam poshaljes slike na e-mail...

doduse sa zakasnjenjem, jerbo sam ovijeh dana dosta radio, a i gledao sam da nadjem preko interneta delove za auto koji mi je vec na servisu mesec i po dana.I sad se secam te snimke propracene nasim davljenjem od smeha, a i Bad Mooon Rissing je takodje otpevao u stilu domacih majstora pjevanja, tako da je u refrenu zvucalo Kuku Rajko bejbi 

. Milost, ne mogu vise.Velika je mudrost tvoja SEVAND-u.Sve je jednostavno -covek sedne i dok sere moze da napravi stvar. Tako je nastao Qenef
NISAM BAS SIGURAN, DA JE BILA MERIMA.
Ja sam svirao bas,bas gudalom i akusticnu.
Deki je svirao elektricnu i violinu.
Klavir, mislim da nije svirala Merima......
Ko je jos tamo bio sa nama osim Joke,Edvina i Amera????
Za sada imam i ritam - tri udarca bas bubnjem + jedan bas bubnjem i dobosom -
dakle
TUP, TUP, TUP, TRAS,
TUP,TUP, TUP, TRAS
Kako sam Vas nashao, a...???????
Nema mjesta gdje nisam jeo qufte... qevape ne, ali qufte...
Tema za vecheras je olichna... Haki Kosova...
Na krivini dijagonalno od kaficha Djani...
A bombice u quftari ispod stare Poste prema JNA ?
Jedna od najposećenijih je bila Skalinada preko puta Aktaša.A tek čuveni "Lezet" preko puta izvršnog veća.I na kraju, Dule ćuftar kod Aca Marović škole.
Chudo kako covek i mushkarac svaki dan sazna nesto novo i poucno.
Jos samo mi reci da se leblebija ne dobija tako sto se kuglica testa rucno obradjuje
izmedju palca i kaziprsta a onda pece u rerni....
...sve ispod 10 u pola pitaljke, sa paprikom, se jednostavno ne vazhi... To su varijacije za amatere, a mi to gospodo nismo... 5 u qerek je malo za dozhivljaj...
A o tome da neko jede qufte sa tanjira nechu ni da pricham...Anatema...
Vi samo tupite.
GLEDAJTE JEDANPUT KAKO SE SPROVODE RJECHI NA DJELA!
!??!!??!! Secam se MRZNJE, SETE, KOKA KOLE, KAD BI ONI ZNALI DA MI JE SVEJEDNO, ali ovu nikad nisam cuo. No znajuci za srednjoskolske pokusaje prethodnika PASHCHADI, sve je moguce, sve je moguce....
Evo jos jedne fotke. Video sam se sa Sajom i on ce malo da pretura po kuci ne bi li pronasao neke na koje smo zaboravili. Ova je nastala posle svirke u Kosovu Polju.
QUOTE]
Izgleda da ima dosta duplih. Ovu sam ja poslao pre jedno 40 strana.
Velika je mudrost tvoja SEVAND-u.
Gde bi da das tvoj doprinos krucijalnoj temi o Hakiju Kosovi, sudzuku i chuftama?
Za sada imam i ritam - tri udarca bas bubnjem + jedan bas bubnjem i dobosom -
dakle
TUP, TUP, TUP, TRAS,
TUP,TUP, TUP, TRAS
Eh sevande, sevande zaboravio si, a pevali smo zajednoValai, biljai, evljai, za ovu ne znam ni ja.