GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

SEVANDE SEVANDOWSKY... Totalno si me razocharao...
Dug boravak u ekoloshki nezdravim sredinama negativno utjeche na moch percepcije...
Zapravo, svari vidimo onakvima kakve nisu... ili ih ne vidimo onakvim kakve jesu...

Poslednja izmena:
I ja bi voleo da cujem za Gaju, bili smo dobar tandem u shkoli.
Kada sam ga upoznao zvali su ga Panker zbog friza i pokvarenih prednjih zuba i mislim da je znao samo za Sex Pistols, mada ni to nisam siguran....
Kada me je jedan od ucenika iz Chaglavice koji me nije gledao na RTP pitao koji instrument sviram i moj odgovor BAS mu nije bio bas jasan Gaja mu je strucno objasnio:
PRATNJA i sve je bilo jasno....

Ima puno anegdota vezanih za gaju. Kasnije je pevao u jednom punk bendu..nisu bili losi, mada ih nikad nisam uzivo gledao.

Muchi se, muchi ovaj forum da odrzhi teme. Ako jos nastavite o sudzuku, biche to dokaz da nam se patka vishe ne dizhe i
da sem pricha o holesterolu i kalorijama nemamo vishe sta da kazemo

Dragi prdim glasno, shta god da se desi... znajte da mi je bilo neopisivo zadovoljstvo da forumishem s'vama... Ovaj forum u *.pdf chuvachu...
Pozdrav...u nadi da chemo se sresti ex temporis... drlazic

Muchi se, muchi ovaj forum da odrzhi teme. Ako jos nastavite o sudzuku, biche to dokaz da nam se patka vishe ne dizhe i
da sem pricha o holesterolu i kalorijama nemamo vishe sta da kazemo

Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:

1.Zhurka na plazi u Splitu kada se drustvo iznapijalo i zajedno sa desetinom naduvanih stranaca trcalo u krug.Bila je to najveca zhurka koja je ikada vidjena u Trsteniku.
2.Nastup u Beogradu u Domu Omladine kada je sala igrala shotu uz ritam Sevdije.
3.Svirka sa Djurmetom u Bora i Ramizu za postradale u nekom zemljotresu, izuzetno primljena od dvojezicne publike.Nikada bolji...
4.Maskenbal u Bozuru sa Violetom Redzepagic i kordonom policije uz zidove i na stepenicama.Gadjanje sudzukom kod Vuksana posle nastupa..
5.Svirka sa Musom u Klubu i Musov vec legendarni scenski nastup.
6.Boom(ili kako se vec zvashe) festival u Bori i Ramizu kada je Sale bljuvao makarone po toaletu dok je 5.000 ljudi razulareno cekalo nastup...
7.Prva gitarijada mladih grupa sa Zigijem i Mikanom i Dejanovim vratom od gitare koji se oprostio od tela.
8.Prva proba i Zharetova izvedba pesme Angie..
9.Nastup sa Okcem i Bajketom u Klubu umetnika.
10.Snimanje u RTP-u po sistemu 3 pesme za tri sata(malo li je).
11.Cevapi kod Hakija Kosove i razgovor sa Hakijem o zenama i buducnosti grupe......

Quftara Sarajevo, jos uvek je tamo, samo veca, cisca i doteranija. Ajd javi se kad si u Mitrovici, da idemo na bombice, ic ne beri gajle za bezbednost. Ja svaki dan jedem u tom kraju, ali idem uglavnom na cevape kod Tare, a na sudzuk kod Fonde, mada ponekad odem i kod Kurte (nekad Jagnje, sad Saban). Dzafce se apet vratio bureku, izgleda da mu nije islo sa grickalicama.

Hic ne berem brige, nego imam kola sa tablama KM.

Bravo ACCORDO... Mislim da je najvisochije na slici basista iz LED iz Kos..Polja Mishic...

Drugi na stubama odozgo je Miladin Sharanovic zvani Kushlja, brat mu Nedja..
Propushio je u prvom osnovne skupljajuci pikavce sa ulice.
U petom osnovne pobegao od kuce usred januara i javio se majci iz Beograda iz telefonske govornice recima: Mama Smrzo sam se...
Dok je radio u EPS-u na normu bilo meseci kada nije zaradio ni jedan dinar jer se verao po skelama i zabavljao radnike.
Gazio barabe koje njegov brat Nedja srushi na zemlju, kretao na reci :KUSHLJA GAZI...
Nezna lirska dusha i moj veliki prijatelj iz detinjstva, majka ga terala da se druzi sa mnom da bi od njega ispao chovek...
Poznato je njegovo merenje kite sa Zlatkom Grobarom, prica se da je izgubio...

Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:QUOTE]

Svaka cast. Nemam sta dodati ni oduzeti, svirku s Okcem bi pomerio 1-2 mesta navise

ISPRAVKA !! GDE JE SNIMANJE ROCK WAGRAMA, HORTENZIJE, ZASTO TE NEMA , ALL ALONG THE WATCHTOWER ?

Poslednja izmena:
Dragiot DzKK... kakoa se vikash... na forumot mislam, samo imeto shto zboruva...
Eden golem baknezh na Mashata...
Go pozheluvafme zdrovlje i sreqa, sega ostalot mozhaf da najdesh na Kineskiot pazar...
Mie sme tuka sekoj den, paseme po forumi i qekame slichki...
Do svidanje...u sreqa ke se najdeme na kafence...

Poslednja izmena:
ovo mora da je neko zensko iz naseg drustva. da nije neka od onih sto si gi bario po Vllaznimiju?

Nadam se da necemo opet grcevito da tragamo za identitetom, kao u slucaju NEUTRALISSIMUSA. Ono sto je bitno jeste da pogodi makar jednu pesmu Pashchadi. U suprotnom, insistiram da se pseudonim promeni u NITKOV, NITKOV, KAO JA:think:

Poslednja izmena:
Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:
2.Nastup u Beogradu u Domu Omladine kada je sala igrala shotu uz ritam Sevdije.

Ovako je izgledao plakat okachen na ulaz u Dom Omladine pred svirku Paschadi, maja 1984.
Slika je ukradena sa albuma TIN DRUM grupe Japan. Mus(dizajner postera) bio je tada u Zen - lopovskoj fazi,
kada mu je geslo bilo: "Prodachu svoj imidz za nove roletne."

Prilozi

• POSTER.jpg
    POSTER.jpg
    97,9 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ALO, PRDJANI!
niko da se javi vech 12 sati.
Onda, da nastavim sa prilozima.
Dejan i Sale su oko 1990te (budzetom od vech pomenutih kiflica)
snimili nekoliko stvari koje nisu ugledale svetlost dana.
Evo semplova za dve koje imam:

"ODAVDE NEMA PUTA" -DEJAN i SALE 1990
stream:
http://www.mydeo.com/videorequest.asp?XID=2634&CID=195782
download:
http://www.mydeo.com/videosavecopy.asp?ZID=772&CID=195782

"TVOJE RECHI" - DEJAN i SALE 1990.
stream:
http://www.mydeo.com/videorequest.asp?XID=1800&CID=195783
download:
http://www.mydeo.com/videosavecopy.asp?ZID=895&CID=195783

napomena: ko zeli da downloaduje nek uchini odmah, linkovi che
"nestati" za 5-6 dana.

Poslednja izmena:
evo vam i Arapske reklame koju sam izmontirao pre 3 nedelje.

Stream za arapsku reklamu ne ti radi, samo download. Odlicno, zanimljiv je i komentar o zabrani smejanja. Eto zasto volim da putujem u inostranstvo. Pokazna vezba iz montaze? Fali treci kadar, vadjenje revolvera. Kad smo vec kod toga, nadam se da ce revizori odrati Zabrljivka, ili ga bar naterati da vise radi.

Poslednja izmena:
Majstor ostaje majstor...
Radi kao shto je nekada basirao: minimalno, precizno i efektno.
In your face , Dziberchino.....

P.S. Mnogo si demode, ko danas pravi refrene....

Ni revizori nisu sto su bili (nekad su se o njima pisali pozorisni komadi). Usput, koja firma ih salje, imam potrebu da im doturim jedan mail - nista veliko, dva - tri citata sa foruma. Ipak, mozda je bolje da sve to posaljem na adresu uprave izvesne kuce koja se bavi kablovskom TV&internetom.
Hvala sto si mi olaksao posao oko refrena, sad je sve cisto.

Back