ovo mora da je neko zensko iz naseg drustva. da nije neka od onih sto si gi bario po Vllaznimiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dozvolite mi jednu ispravku... nije klaker nego kraker, moj deda imao u Prishtini "Fabriku Sode i Krakera", named zbog mashne Krack & Krack...
I ja bi voleo da cujem za Gaju, bili smo dobar tandem u shkoli.
Kada sam ga upoznao zvali su ga Panker zbog friza i pokvarenih prednjih zuba i mislim da je znao samo za Sex Pistols, mada ni to nisam siguran....
Kada me je jedan od ucenika iz Chaglavice koji me nije gledao na RTP pitao koji instrument sviram i moj odgovor BAS mu nije bio bas jasan Gaja mu je strucno objasnio:
PRATNJA i sve je bilo jasno....
Muchi se, muchi ovaj forum da odrzhi teme. Ako jos nastavite o sudzuku, biche to dokaz da nam se patka vishe ne dizhe i
da sem pricha o holesterolu i kalorijama nemamo vishe sta da kazemo
Muchi se, muchi ovaj forum da odrzhi teme. Ako jos nastavite o sudzuku, biche to dokaz da nam se patka vishe ne dizhe i
da sem pricha o holesterolu i kalorijama nemamo vishe sta da kazemo
Quftara Sarajevo, jos uvek je tamo, samo veca, cisca i doteranija. Ajd javi se kad si u Mitrovici, da idemo na bombice, ic ne beri gajle za bezbednost. Ja svaki dan jedem u tom kraju, ali idem uglavnom na cevape kod Tare, a na sudzuk kod Fonde, mada ponekad odem i kod Kurte (nekad Jagnje, sad Saban). Dzafce se apet vratio bureku, izgleda da mu nije islo sa grickalicama.
Bravo ACCORDO... Mislim da je najvisochije na slici basista iz LED iz Kos..Polja Mishic...
Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:QUOTE]
Svaka cast. Nemam sta dodati ni oduzeti, svirku s Okcem bi pomerio 1-2 mesta navise
ISPRAVKA !! GDE JE SNIMANJE ROCK WAGRAMA, HORTENZIJE, ZASTO TE NEMA , ALL ALONG THE WATCHTOWER ?
znajte da mi je bilo neopisivo zadovoljstvo da forumishem s'vama...
ovo mora da je neko zensko iz naseg drustva. da nije neka od onih sto si gi bario po Vllaznimiju?

Zamjecujem da nema ZIGZAGa. Da li je u pitanju samo obicna intoksikacija kanabinoidima&alkoholom koja je zavrsila u bolnickoj ustanovi, ili je u pitanju nesto ozbiljnije, poput ljutnje na forumdzije ili davljenje suxhukom ?
Molim Dzibera da ne koristi medicinske izraze kao sto su "sudzuk" i "alkohol"
Posto smo manje-vishe posteno odredili 5 naj pesama grupe Paschad, mogli bi da se malo vratimo na temu i da napravimo listu dogadjaja vezanih za Paschad koji se najvise pamte:
2.Nastup u Beogradu u Domu Omladine kada je sala igrala shotu uz ritam Sevdije.
ALO, PRDJANI!
niko da se javi vech 12 sati.
Onda, da nastavim sa prilozima.
evo vam i Arapske reklame koju sam izmontirao pre 3 nedelje.
Kad smo vec kod toga, nadam se da ce revizori odrati Zabrljivka, ili ga bar naterati da vise radi.
Majstor ostaje majstor...
Radi kao shto je nekada basirao: minimalno, precizno i efektno.
In your face , Dziberchino.....
P.S. Mnogo si demode, ko danas pravi refrene....