GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Cudno, uvek su govorili da ne znam da projektujem. Zato sam i otiso na medicinu, iako sam svim srcem zeleo arhitekturu.

Za razliku od tebe Zabrljivko je trebao da se bavi arhitekturom. Evo jednog svezeg primera njegovog skrivenog umeca. Zove on mene da mu sklopim krevetac jer ne moze nesto da ga "isprojektuje" onako rasklopljenog. Zapravo, sklopio ga on, onako k'o Homer Simpson, a srafovi mu strce na sve strane. Ja dodjem, poneo alata ne zna se, jer kako mi je objasnio telefonom mislio sam da trebaju ozbiljniji radovi. Kad tamo ima sta da vidim. Zabrljivko kopao po srafovima nekim srafcigerom, sve ih iskrivio i prosirio rupe, kaze da mu nesto ne ide. Ja mu rekoh: pa covece za ovo ti treba inbus ne bi li bi zasrafio ovo. Da li si dobio uz krevetac , bla, bla ,bla i ja mu opisem kako to izgleda on me i dalje belo gleda a zena mu se seti da su dobili i inbus . Zabrljivko mi rece da je hteo to da baci jer mu je bio visak. Elem, zavrsismo mi posao za par minuta kad mi se Zabrljivko okrenu i ozbiljno rece: " Dobro, nisam ni znao da ovo postoji, ali daj sad da zapamtim, znaci to je INBOX":rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:.

Mozda ipak ugasimo ovaj forum gde ocigledno nema vise materijala, i otvorimo novi pod nazivom:KLEVETE I ZLOJEDI

Ma zabrljivko forum je super, tako puno mudrih reci i sigurno ga ne treba gasiti.
Pre neku stranu neko je trazio stihove vase izgubjene pesme, ja ih imam nekoliko koje jos niste spomenuli,
mozda je ova u pitanju:

LJUDI KAO JA

Ljudi kao ja vise ne postoje
Ljudi kao ja odavno su umrli
Ljudi kao ja vise nige ne dolaze
Ljudi kao ja sve su odjebali

O, ostao si sam
Ostao si samo ti

Mozda ces sretan biti ti
Mozda ces sretno ziveti
Mozda ces ti uciniti
Uciniti sve sto nisam ja

Jer ljudi kao ja nemaju buducnosti
Ljudi kao ja stvoreni da izgube
Ljudi kao ja nemaju bucnosti

Ljudi kao ja dosli su iz stripova
Ja nisam niciji heroj, ne, nicija budala
Ja sam samo obican mali covek
A ljudi kao ja vise ne postoje

O, ostao si sam
Ostao si samo ti

Mozda ces sretan biti ti
Mozda ces vecno ziveti
Mozda ces ti uciniti
Uciniti sve sto nisam ja

Jer ljudi kao ja nemaju buducnosti
Ljudi kao ja ...

Ako nije ova mozda je imam a mozda i ne. Pozdrav uz kaficu xxx

A sada malo reklama... Mora od nechega da se zhivi... Roditeljima muske dece toplo preporuchujem sledechi proizvod...

Prilozi

• Synet.jpg
    Synet.jpg
    27,6 KB · Pregleda: 19
Ma zabrljivko forum je super, tako puno mudrih reci i sigurno ga ne treba gasiti.
Pre neku stranu neko je trazio stihove vase izgubjene pesme, ja ih imam nekoliko koje jos niste spomenuli.

Pozdrav Niko kao ti...

Stigao si na brod koji tone, kao u jednom naucnofantasticnom serijalu gde se dva tipa iz
buducnosti prebacuju na Titanik, par sati pre udara u ledeni breg i pokusavaju spasiti tragediju.Ne uspevaju, ali se u zadnji cas prebacuju u Alamo pred poslednji napad...

Prva umetnicka tvorevina je negde u magli secanja, mozda ces sa drugom biti bolje srece....

Pa, kaze Gaja Panker, verovatno ono kako ce sunce da pocne da se gasi i da nestaje biljni i zivotinjski svet i svuda led i sneg, to rece i plune na tablu.

Samo ce ostanemo shaka nas cigana, jer malo jedemo i trpimo ladnocu,dobacuje Alijhani

I komplet svi zajedno smo zamislili sliku kako shacica cigana sa malim sankama i zavezljajima se probija kroz sneg i led....

Inace na pitanje kako to da muva koja leti 5 km/h u kolima koja se krecu 100 km/h
ne udari o staklo iznutra najsmisleniji odgovor koji sam dobio je bio:
Neshto vakum !!!!!![/QUOTE]

Nisam siguran, ali cini mi se da je Gaja panker umro u Mitrovici.

Dragi prijatelju moj SEVAND-e...
Tolika koncentracija sete bez odgovarajuche ishrane bogate lojem, ne sluti na dobro... Lako je tebi...Nadam se da si josh uvek tamo gde smo se videli... Chesto mislimo na Vas... Shto sam se raznezhio...Vidimo se ovih dana...

PS Propisi EU ne dozvoljavaju upotrbu qumura, kao kancerogene tvari, (...kakva glupost...)...
Da bi se svim nauchnim sredstvima oduprrli tim nazadnim mishljenjima, ja dajem svoj doprinos, zaveshtavan svoje organe institucijama EU koji che (...chudom ne mogavshi da se nachude...) ustanoviti krajnje blagotvorno dejstvo ranije pominjanih tvari na organizam...

Pa, kaze Gaja Panker, verovatno ono kako ce sunce da pocne da se gasi i da nestaje biljni i zivotinjski svet i svuda led i sneg, to rece i plune na tablu.

Samo ce ostanemo shaka nas cigana, jer malo jedemo i trpimo ladnocu,dobacuje Alijhani

I komplet svi zajedno smo zamislili sliku kako shacica cigana sa malim sankama i zavezljajima se probija kroz sneg i led....

Inace na pitanje kako to da muva koja leti 5 km/h u kolima koja se krecu 100 km/h
ne udari o staklo iznutra najsmisleniji odgovor koji sam dobio je bio:
Neshto vakum !!!!!!

Nisam siguran, ali cini mi se da je Gaja panker umro u Mitrovici.[/QUOTE]

Poz svima, istina da ste pateticne chike :) al nije vas lose chitati.
Moze informacija vishe za gaju?...sta se desilo s njim??

Eto, pokusavao sam da se uzdrzim, ali ne ide. Zabrljivko je , poput krepkoga 70-godisnjaka, ispricao ono sto mu se desavalo pre 40-tak godina, pa, ne mogavsi da smisli nista novo, tezi da zatvorimo forum. Ne samo to, nego pocerava (retka) nova lica koja imaju motiva da se prikljuce.

Tako je Dziberu. Zabrljivko oces ti da sviras jos u Paschadima ili neces?

Pre neku stranu neko je trazio stihove vase izgubjene pesme, ja ih imam nekoliko koje jos niste spomenuli,
mozda je ova u pitanju:

LJUDI KAO JA

Ljudi kao ja vise ne postoje
Ljudi kao ja odavno su umrli
Ljudi kao ja vise nige ne dolaze

!??!!??!! Secam se MRZNJE, SETE, KOKA KOLE, KAD BI ONI ZNALI DA MI JE SVEJEDNO, ali ovu nikad nisam cuo. No znajuci za srednjoskolske pokusaje prethodnika PASHCHADI, sve je moguce, sve je moguce....

!??!!??!! Secam se MRZNJE, SETE, KOKA KOLE, KAD BI ONI ZNALI DA MI JE SVEJEDNO, ali ovu nikad nisam cuo. No znajuci za srednjoskolske pokusaje prethodnika PASHCHADI, sve je moguce, sve je moguce....

Secam se MRZNJE, SETE, KOKA KOLE, KAD BI ONI ZNALI DA MI JE SVEJEDNO, ali ovu nikad nisam cuo. No znajuci za srednjoskolske pokusaje prethodnika PASHCHADI, sve je moguce, sve je moguce....

Pozdrav ACCORDO-u... a poseban pozdrav Dziber (Katilj) Katunaru, nadam se da mid name nije usko vezano za profesionalnu orijentaciju potonje prozvanog... Kaffae che se ohladiti, a i mi... Est... Rekao sam... Lubi bebca... mogao bi da nam poshaljes slike na e-mail...

Moze informacija vishe za gaju?...sta se desilo s njim??

I ja bi voleo da cujem za Gaju, bili smo dobar tandem u shkoli.
Kada sam ga upoznao zvali su ga Panker zbog friza i pokvarenih prednjih zuba i mislim da je znao samo za Sex Pistols, mada ni to nisam siguran....
Kada me je jedan od ucenika iz Chaglavice koji me nije gledao na RTP pitao koji instrument sviram i moj odgovor BAS mu nije bio bas jasan Gaja mu je strucno objasnio:
PRATNJA i sve je bilo jasno....

Back