GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Pa dakle, Dr Lazo, svaka chast, kako si uleteo u forum
on zivnu 2000% !!!
Prvih 20 strana silovao sam se da ubacujem priloge na forum
ne bi li kako- tako bauljao, a sada ne stizhem da iscitam ni
pisanija od pre par sati!!!
Bravo majstore, przhi ga po sudzuku i ostatku Paschadi.
Da vidim kako ce sad da se useru kad postoje realne sanse da
se nesto i uradi!
De ste, Beogradjani?

ALO PASHCHAD!
CHUJEMO LI SE?
Da li razumem gornji citat kako treba?
DrLazic nudi konkretnu pordshku po pitanju snimanja.
Dakle??

Kolega Lazic, hvala na velikodusnoj ponudi. Naravno, treba prvo SKLADATI, zatim i PROBATI i najzad uvezbati. Naravno, ukoliko se ne radi o jednoj od brojnih obrada ranijih pesama (Bozana?), u kom slucaju bi ceo proces bio neuporedivo kraci .

"Kolega" se odnosi na prefix dr, koji oznacava vasu cijenjenu titulu.

Pa dakle, Dr Lazo, svaka chast, kako si uleteo u forum
on zivnu 2000% !!! ...

PG, ne znam koliko bih se slozhi sa tvojom konstatacijom.
Na svoj nachin forum je bio zhivahan od samog pochetka.
Priseqam se brojnih literarnih dragulja od kojih sam proplakao od smeha, u prvom redu Zabrljivkovih.

A shto se tiche ranije pomenute inicijative, polako jednom. Biqe.
Treba malo vremena da se skine dugo godina sakupljana muzichka rdja.
Znam iz sopstvenog iskustva.
Zo to Englezi kazhu:
It's like trying to turn the tanker around in the middle of the stormy ocean.

Poslednja izmena:
Ukoliko niko ovde nema nishta protiv, ja bih pokushao da dobijem Vashe snimke iz Radio Prishtine, imam tamo ljude koji mi mogu to doneti u digi formi, za uspomenu i dugo sechanje... Ne secham se tachno koliko ih je bilo... mislim shest... ZigZag je bio produktivniji... Neshta ke uradime, mislam...

Neverovatna ličnost. Pitao sam se kako uspeva da preživi i nađe smisao života spavajući i krijući se po sobama Granda. Koliko puta smo on, Boban i ja, krišom ulazili u sobe koje je koristio i u kojoj je uvek bila flaša vina.

Kada smo radili intervju sa Bebekom, ispred ulaza u restoran Granda, kaže nam Nikola: pošto znam Bebeka, idem prvo ja do njega a onda ću vas pozvati. Sumnjičavo smo ga gledali kako prilazi stolu gde je Bebek sedeo i, onda, na naše zaprepašćenje, videvši ga, Bebek skoči na noge i skoči mu u zagrljaj: gde si Nidžo, kućo stara.....

Jok, bre, imas materijalnu gresku. Nije bilo vino nego Don Perinjon, sampanjac, poklon od sekretara Roberta Maknamare, koji je tih dana odseo u Grandu.
A sto se Bebeka tice, jedno leto pre mog epohalnog zajeba i odlaska za Pristinu, trebalo je da zajedno otputujemo u Kopenhagen.

Hvala, prijatelju moj dragi, named, Jusufffffffffffff brez prigushilnika, samoto ime kako shto zboruva, imame vrska natamo...
Obaveze zovu... moram malo off line... CU soon...
Crna gorka tekuchina kojom pretim Dziber K K je allw... ready... wth shugarrrrrrrrr....

Neverovatna ličnost. Pitao sam se kako uspeva da preživi i nađe smisao života spavajući i krijući se po sobama Granda. Koliko puta smo on, Boban i ja, krišom ulazili u sobe koje je koristio i u kojoj je uvek bila flaša vina.

Kada smo radili intervju sa Bebekom, ispred ulaza u restoran Granda, kaže nam Nikola: pošto znam Bebeka, idem prvo ja do njega a onda ću vas pozvati. Sumnjičavo smo ga gledali kako prilazi stolu gde je Bebek sedeo i, onda, na naše zaprepašćenje, videvši ga, Bebek skoči na noge i skoči mu u zagrljaj: gde si Nidžo, kućo stara.....

Covece, proslo je cetvrt veka, deca su nam porasla, jel` vi imate neku seansu regresije, sta je ovo ?

Cuvena recenica NV: "Ako me pitate za moje zvanicno misljenje...(tako i tako) ali ako me pitate za moje privatno misljenje, onda ...(valjda, onako i onako)..." ha ha ha ...Od tada kad vidim neku politicarsku njusku na TV uvek se pitam koje li mu je misljenje u opticaju. I znam da je sigurno ono koje ga trenutno manje zulja, ali sa dugorocnom tendencijom ka istom rezultatu.

Gospodo, misljenje je kao dupe: Ima ga svako. Prema tome, ovaj maliciozni citat lako moze biti plod maste (mada ima smisla).:worth:

Nikada i nigde vise onu atmosferu sreo nisam. Bila je cista privilegija ziveti u Pristini koja je bila kao Havana pre dolaska Fidela Kastra. Najbolja muzika, najbolji provod, najbolje drustvo...Kad se samo setim koncerta Match Box.a, onog slavnog britanskog rokabili benda: prepuna hala Boro i Ramiz, rokersko bratstvo i jedinstvo u punom sjaju.

PG, ne znam koliko bih se slozhi sa tvojom konstatacijom.
Na svoj nachin forum je bio zhivahan od samog pochetka.
Da, Prdim kao da je montirajuci filmove prepune brkatih turaka potpuno izgubio osjecaj za estetiku.Verovatno mu Turci Haraclije placaju nadnicu po broju montiranih brkova, tako da kakvochu foruma gleda kroz kvantitet iskucanih a ne kroz kvalitet istih.
No, oprosticemo Prdimu i secati ga se iz mladjih dana kada je znao da napishe sledece stihove(Prepjev od Simona i Gurfankel-a)

Bilo je , bilo je , mora da jebilo
Doba stradanja, vreme nevinosti.
Bilo je, bilo je , sigurno jebilo
Secam se njenog kosmatog dupeta na svome licu....

iliti onu:

Napolju se igra jedan malji deca, ne zna jos da krade, ne zna jos da lazhe.

Prdimove pesme su svi voleli....

Poslednja izmena:
... Ovo sto ovde "premazujete", prvi je ozbiljan simptom starenja. Infantilizam u svom izvornom obliku. Djivdjanizam jedan, onaj izvorni.

Aha, evo ga mudrac koji volonterishe svoje mudrosti na temu 'infantilizma' i 'djivdjanizma' !?
Ajde keveti pusti josh neki 'izam'. Odushevi nas svojom inteligencijom.

Znachi simptomi 'starenja' bi trebali biti caskanje sa starim drugarima rashtrkanim po belom svetu?

Poslednja izmena:

Back