Dziber (Katilj) Katunar
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Bog te tvoj, pa ti imas najcarskiji posao na svetu. Moj radni dan je 12 sati buljenja u ekran
uz punu koncentraciju (koja je sve slabija sa godinama).
Znam neke koji kopaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog te tvoj, pa ti imas najcarskiji posao na svetu. Moj radni dan je 12 sati buljenja u ekran
uz punu koncentraciju (koja je sve slabija sa godinama).

Hm. Gladim bradu gladim, ne znam sta da radim. Ja nemam Internet na poslu, a danas ne radim, tako da... mislim da ti nece biti potrebno mnogo logickih operacija kako bi dosao do pravog resenja.
Za pocetak, poslacu vam jednu harmoniju popodne. Posto svi slusamo jazzot, bilo bi neprimereno da se ne cuje i neki uticaj istog, ali ne previse. Napravicu verziju u Frooty Loops*u. Posle ce Prdisha da harmoniju baci na GarageBand. Accordo daje melodiju, Zabrljivko i Prding tekst. Sta velite?

Za pocetak, poslacu vam jednu harmoniju popodne. Posto svi slusamo jazzot, bilo bi neprimereno da se ne cuje i neki uticaj istog, ali ne previse. Napravicu verziju u Frooty Loops*u. Posle ce Prdisha da harmoniju baci na GarageBand. Accordo daje melodiju, Zabrljivko i Prding tekst. Sta velite?
Pa ja nemam Frooty Loops. Mislim imao nekad, al sad ne. Da se mi nadjemo ( mislim na beogradsku trojku) pa odprzimo nesto na kasetasu, a?

Pa ja nemam Frooty Loops. Mislim imao nekad, al sad ne. Da se mi nadjemo ( mislim na beogradsku trojku) pa odprzimo nesto na kasetasu, a?
Ja nisam u Beogradu. Poslacu ti harmoniju u stilu C7-Am-Ddur, plus MP3 verziju. Posle mozemo da otprzimo 2-3 na kasetasu. Kazi onome da ironiju sacuva za tekst. Zig ce napravi rif.
Rado!
Oduvek sam verovao da bi Pashchadima dobro stojao TVRD zvuk - ne heavy - TVRD!
Green Day ili Sham69 mi padaju na pamet.
...Alexandre je prvom prilikom kidnula sa svojom ljubavi - sa kojom valjda ima i bebu, a nama je ostalo da pravimo Blues za Aleksandru.
Netacno, udata za svoga bivheg profesora inace Zharetovog ponekad poslovnog saradnika i ima dvoje dece.
Pre par godina je izjavila da se Zhareta ne seca, na shta on nije insistirao...
Reagujes poput munje. Izvinjavam se usled netacnosti i korigujem se. A da li je uopste pobegla sa taksistom ili je Mira uspela da je spreci ?
Jok, odselila se u BG i ta avantura iz mladosti je razduvana sa vihorom
Ukratko, otisla je...Vetar je dosao PONJU.
Ja imam celu mashineriju.
Evo shta predlazhem:
Utanachite akorde, naznachite formu, neshto u u stilu: intro/ rif, strofa, rif, strofa, refren itd.
Poshaljite mi nacrt pesme na gitari u MP3 formatu,
ja qu da uradim bubnjeve i rif ili shta veq,
poshaljem vam rad pa vi posle filujte i dogradjujte.
Citiracu Dzibera:
.......Posto svi slusamo jazzot.....
Ili mislish da napravimo zbrcku kao u onoj pesmi Autostoper(Dekijeva majke mi !!!) iz Omladine, kada je na Bad Company zvuk(sa pevanjem izgladnele Sladjane Miloshevic) Mikan ubacio jazz bass i jazz solo na klaviru.
I danas se budim znojav i uplashen.......
A da jednostavno pregledash MP3 snimke koje sam ti dao pre nekoliko godina, i bacish. Bas cu da probam da je se setim danas.
A da jednostavno pregledash MP3 snimke koje sam ti dao pre nekoliko godina, i bacish
na preslush verziju iz Amerove gajbe.Secash li se tog snimanja sa Edvinom Redzepagicem?
Ne znam gde mi je to.
A secam se snimanja. Kako da ne. Narocito se secam da nam je Edvin namontirao kakvu takvu miksetu i pokusao da napravi neki kolko tolko ozbiljan snimak a mi se zajebavali i snimali reklamu za koka kolu.
Nego, da li se secas u prethodno opisanoj epizodi da li si pevao i Endzi?.
Znam neke koji kopaju.![]()