Hmmm. Neutro je 1966.to godiste.
Greska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm. Neutro je 1966.to godiste.
Drino bez filtera, jesi li to studirao sociologiju i knjizevnost u isto vreme ili si zakasnio da pristupis blogu dok ne smislis ovako
suvisle i probrane recenice ne znam, ali u pravu si.
Svaka ti se dala.
.... uz određenu dozu humora, takođe vrlo neuspešnog.Jedino što je bilo dobro u svemu tome je skup emocija (u rasponu od krajnjeg besa i cinizma pa do nedokučive letargije koja se granićila sa zen budizmom) koje su se javljale i kod onih koji su kviz vodili i kod samih tragičara, odnosno učesnika.
Što reče pokojni MINIMAX
Ko se s' nama druži...odmah mu je duži!
Moja namera je da se bavim Neutrom. Meni se cini da je to covek koji se vec prijavio ovde ali pod drugim imenom ali ne zagledajuci previse u pravila foruma okacio sliku velicine fudbalskog terena a zatim odmah, posto je shvatio da je forum "tajan" resio da se registruje jos jednom. Pa se sad malo sigra sa nas. Ako se vratite par strana videcete na koga mislim. Ako sam pogresio izvinjavam se Neutrouou a i Distou.
Koliko znam, oni su svi dole.A znas li sta je sa njim? I sa Medjitom?
A znas li sta je sa njim? I sa Medjitom?
Dzafce vise nema burekdzinicu, vec na istom mestu prodaje semke, kikiriki, bonbone i slicne zajebance, dok je Medjit ostao veran tradiciji i drzi se cufti (komat=30 centi). Bio sam pre neki dan kod njega, posao mu dobro ide, golubi su mu postali opsesija.
U sobi je stajala flaša mastike koja je u sebi imala kristale leda.Ipak, preživesmo noć.

Ne shvatam zashto je neko oladio mastiku do tacke mrznjenja.
......Sve pice i piva je platio nas naivni prijatelj, a za uzvrat dobio jedan prijateljski poljubac ujutru kada je lepojka napustala kamp.

Plava haljina
Remek delo ljubavne poezije,bravo MUS.![]()
Molim ne meshati moju tek rodjenu cherku u moj odavno izgradjen filmski ukus.prdim glasno;6682911 "Kucha letechih bodeza" je smrtno dosadan:Plava Haljina[/B] (pogotovo druga strofa) je najgora pesma koju sam ikad smislio.
Ne odrici se Plave haljine, tako se Stounsi odrekli Angie a to im jedina dobra...
Ne analiziram shavoske partije sa anonimnim kibicerima .Ajdeeee!
Ne analiziram shavoske partije sa anonimnim kibicerima .
Ili se razotkrij ili se povuci( ja te definitivno zamishljam kao dvaput ulogovanu ANU....)
... Nisam ja kriv sto se vi medjusobno raspoznajete prema tome ko prdi glasno, ko je zabrljiv i sl.
, djanam nerazumem o chemu prichash ZigZag :wink:......Eto ga jedan momak na prilozhenoj slici sa kojim prashimo.
Lijep stasit mi mangup od 14 godina, tatina suza radosnica.