Dziber (Katilj) Katunar
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Želja ako je prava ne otupljuje nikad.
All right !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želja ako je prava ne otupljuje nikad.
Neutro, vidim javljash se da matoranima spushtash k***. Pa dobro de, omatorechesh i ti
(ako vech nisi mator, pa samo seruckash).
Pitanje godina je cista metafizika. Ne znam zasto imas osecaj da matoranima zelim bilo sta da spustim. Mada, kad malo bolje razmislim, u pravu si - ljubav prema zenama je ipak samo najdublji izraz ljubavi prema sebi.
Ova iz Asterixa je jedina o zhenama shto sam upamtio.Ako zelis da postanes suftilan kao Arsen Lupen, pocni da ucis francuske idiome i fraze.

Kad zaseresh nemoj da se izvinjavash, budi dosledan.A ja zbog tvog negativnog stava na forumu vishe necu da te snabdevam jazz-om ...ULIS... Izvinjavam se. Come back, forum je siromasniji bez tebe.
Ova iz Asterixa je jedina o zhenama shto sam upamtio.
Ima josh jedna:Sve su zhene iste, rece djavo i sede u koprive..
Znas sta, ako su ono sve tvoja deca... potpuno razumem i sto ti nije do macho-kazanova avantura i sto zenu zoves "rodjena zena". Mora i da licite,a?
Kad zaseresh nemoj da se izvinjavash, budi dosledan....
Ajde sada mi reci da zaista mislis o zenama ono sto si napisao u idiotskom ciitatu iz Asteriksa?.
Polovicno tacno, za Accorda bi se stvarno zacudili, a sta mislis kod koga smo gledali svetsko prvenstvo '78 i odakle ideja za pesmu Agilan?Sada smo odjednom svi poznavaoci fudbala?
Ako jos Dziber i Accordo pocnu da se prisecaju fudbalskih momenata i prvotimaca, e to ce stvarno biti smak sveta.
:
Ko qe da se kladi da qe Danci da pobede?

To je sve u stilu katunarizma, ali upravo sam se setio reci koja bi odgovarala ovoj pesmi to bi bila ili Gyzel, ili Beyaz (gyzel je lep, a beyaz je beo, ali kod turaka beyaz isto moze da znaci lep, s obzirom na turski tamniji ten, sto belje, to lepse)????=Eshek. Stid me je tog dela, jer eshek znaci magarac, ali u to vreme nismo imali pogodniju rec. Za detalje oko teksta refer to SEVAND.
....Gyzel, ili Beyaz (gyzel je lep, a beyaz je beo, ali kod turaka beyaz isto moze da znaci lep, s obzirom na turski tamniji ten, sto belje, to lepse)
[
I...A sto se pak tice izvedbe, to smo snimali playback u Studiju TV Pristina, a zaboravo si da spomenes i Tafu, koga smo tamo nasli i koji je nesto svirao ili pevao, tako da nas je tad na bini bilo 6-7.
ULIS, ono sto sam napisao bilo je prema PRDIM-U i njegovoj bizarnoj ideji o samaranju, ali shvatam zbog cega se osecas pogodjenim. Izvinjavam se. Come back, forum je siromasniji bez tebe.
Oko Dejana...sećam se da su mnogi govorili da ličimo. Mislim da mi je Mus pričao da nas je pomešao kada je izlazio iz vojske....
Nego Dziberu, evo ti jos dve iz starih dana
Slika iza Gimnazije ILR u Pristini, snimio nas je Velja Stojanovich.
Steta sto Joka i Tair nisu na ovom forumu, bio bi mnogo bogatiji.
FIDAN znaci mladica,sadnica - potpuno agrikulturni izraz. Bar ovde.