Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Ajde sada svi pljujte sve zive igrace i zaboravite da je ogroman uspeh uopste kvalifikovati se na SP i koliko vecih drzava to nije uspelo...Pa da,zaboravljam,mi smo Srbi, nebeski narod u pobedi, najgora govna u porazu...

Dobro, evo, neću. Sjajna igra naših, prava napadačka. Sudija je lopov, namerno je svirao nepostojeći penal i dao crveni Lukoviću koji je po svim propisima, vrlo inteligentno zaustavio napadača jer je iza bio samo Vidić koji nikad ne bi stigao loptu.
Milijaš me je oduševio, niko nema takvog igrača koji se uopšte ne vidi na terenu koliko je brz. Šta reći o Panteliću, veliki patriota, mnogo voli Srbiju, vidi se u svakom postupku na terenu.
Ali kako smo ih stisli celu utakmicu nisu mogli da dišu, stvarno nemamo sreće :sad2:

Bruka i sramota... Kreten je dobio crveni... Onda drugi kreten igrao rukom u sesnaestercu... :evil:

Iz auta su dobacili do peterca i zamalo da nam daju gol glavom... Niko od nasih se nije ni pomerio... Sada na kraju stativa... Srecom da je samo 1:0...

Veliko razocarenje...

Iz auta kada je onaj bacio loptu i kada je pogođena stativa niko nije ni skočio, nisu se ni pomerili....sva sreća što je samo 0 - 1, to je još dobro sa obzirom na igrača manje....

Dobro, evo, neću. Sjajna igra naših, prava napadačka. Sudija je lopov, namerno je svirao nepostojeći penal i dao crveni Lukoviću koji je po svim propisima, vrlo inteligentno zaustavio napadača jer je iza bio samo Vidić koji nikad ne bi stigao loptu.
Milijaš me je oduševio, niko nema takvog igrača koji se uopšte ne vidi na terenu koliko je brz. Šta reći o Panteliću, veliki patriota, mnogo voli Srbiju, vidi se u svakom postupku na terenu.
Ali kako smo ih stisli celu utakmicu nisu mogli da dišu, stvarno nemamo sreće :sad2:

I svemu tome treba dodati da je kriva lopta i njena cudna putanja sto je jadni Kuzmanovic igrao rukom :roll:

Nisam mislio da ih hvalite,ali ne treba ih ni pljuvati...Treba pruziti podrsku u najtezim trenucima... A mi Srbi smo daleko poznati po pravljenju losih situacija jos gorim...

Ajde sada svi pljujte sve zive igrace i zaboravite da je ogroman uspeh uopste kvalifikovati se na SP i koliko vecih drzava to nije uspelo...Pa da,zaboravljam,mi smo Srbi, nebeski narod u pobedi, najgora govna u porazu...

Kakve to sad jebene veze ima. . . Treba da budem zadovoljan samim plasmanom i da ih hvalim posle ovakve tekme. . . Treba da kazem nema veze sto smo igralo traljavo ko tunguzija, sto nam spicevi promasuju ciste lopte, vazno je ucestvovati . . . Sto ne mogu nasi bar jednu tekmu na ovakvom takmicenju normalno da odigraju bez penala, crvenih, pozrtvovano, kao da im je stvarno stalo, bez kikseva, koncentrisano, po cemu su to oni gori od drugih. . . Ne mogu da se pomirim sa tim da je gana toliko bolja od nas, i da mi stvarno ne mozemo bolje sa ovim igracima od ovog danas. . .

:klap:

Nismo postali konkretniji u napadu posle iskljucenja Lukovica, kako je komentator rekao, vec zbog zamene nesposobnog "debla" Zigica.
Pantelic apsolutno ne zasluzuje vise mesto u startnih 11.
Krasic jaaaako los, vezni red ceo, zapravo.
Navijao sam da na poluvremenu ubaci Tosica umesto Pantelica, pa da Jovanovic ode na deda Pantelijino mesto, ali avaj.
Onaj kretenski penal je stvarno... :roll:
Ne znam zasto se Kuzmanovic cudio -.-

I ZA OVOG MOMKA NEMA MESTA???
11395868434a68bbed86a27110008887_big.jpg

00:57

Back