Група Д(наша група) - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    109
  • Anketa je zatvorena .
Ako i oni donesu vuvuzele na tribine treba njih pobacati kroz prozor čim se vrate sa Svetskog Prvenstva.

Preterali su sa tim trubama, ko da ima roj pčela na stadionu, ponekad iritira....:lol:

Inace, zvuk koji trube ispustaju su za Afrikance isto sto i aplauz za nas, onda vam je sve jasno kome smeta a kome je svejedno xD

Momci, srećno danas!
Najbitnija utakmica u grupi jer ćemo posle nje biti znatno rasterećeniji i još sigurniji u sebe.
Ovo je dobra ekipa i uz ozbiljan pristup sigurno će doći i pobeda.
Gana nije taktički jaka ekipa, igraju bez glavnog igrača koji je motor tima i jedini pravi superstar, situacija u savezu i medijima nije na čvrstim nogama tako da sve to može odigrati veliku ulogu.
Ono čega se ja iskreno najviše bojim to je:
- rano primljen gol i sledeće stvari koje iz toga proizilaze:
-pad koncentracije, preskakanje sredine, duge lopte na Žigića
Nadam se da ih je Antić na to pripremio.

Poslednja izmena:
SRBIJA - Gana 3 - 0

Švabija - SRBIJA 2 - 2

Australija - SRBIJA 0 - 2

Stojković

Subotić Ivanović Vidić Kolarov

Kačar
Krasić Stanković (C) Jovanović

Pantelić

Mrđa

Ovo je sastav kojim bi mislim pokopali Rajevca, Mrđa bi ih zakucao uza zid, Žigić nije još dovoljno spreman, a njega svi očekuju u sastavu. Za mene je Miloš Krasić igrač koji će rešiti utakmicu, i dalju sudbinu Naših na ovom dosada verujem najlepšem Svetskom Kupu koji sam gledao, a što ko se tiče Obradovića, za koga najavljuju da će početi utakmicu, kao i za Žigića mislim da nije dovoljno spreman, ali to će biti volja Radomira Antića i Uzvišenoga.

Toliko zasad od mene... :)

NAPRED SRBIJO
br2-800px-.png

Back