grudi

Eto ti fetishiste... ne moze do KV da skokne. Pa, ti Final nadji nekog da ti bude blizu, 2,3 ulice od tebe. Onda je makar vidjenje jednostavno... :mrgreen:

Zavisi ko živi 2-3 ulice od tebe ... Ako je neko komplikovan, lakše je dogovoriti sa nekim malo jednostavnijim iz Teherana. ;)

Ako mogu da primetim...teska odluka je na njegovim plecima..:lol:

To je zbog jake feminističke struje koja se obično stvara na ovakvim, meni omiljenim, temama :D

Evo, meni prošla ovulacija, ja još neko vreme neću biti interesantna. Ti, draga moja, iskoristi to vreme na najbolji mogući način.

Uh, dobro je ... jedna manje ... :D

Opa, bežanija! :)
Nije ti lako...

Stvar je vrlo jednostavna ... ko pre đevojci - njegova đevojka ... u ovom slučaju dečak - pilence :D

Vidim, vidim... To znaci da sam dobar pr... Pa, zaboga, ja sam organizovala i predlozila takmicenje. Meni je i bio cilj da ti nadjem zenu, da manje radis, pa da i ja automatski budem slobodnija. :ok:

Vidim, vidim... To znaci da sam dobar pr... Pa, zaboga, ja sam organizovala i predlozila takmicenje. Meni je i bio cilj da ti nadjem zenu, da manje radis, pa da i ja automatski budem slobodnija. :ok:

Bogami, ovaj put si pronašla pravu ... Vidi kakva je dok leži u kadi ...
Odlazim ... povlačim se u RL ... nemojte da pravite gluposti dok me nema ...

Back