Final Fantasy
Primećen član
- Poruka
- 528
Ebo te, ovo postalo komplikovano.Ništa, neka se Final fantasy odluči koju bi...izabrao...
Idem samo tetki da odnesem lek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebo te, ovo postalo komplikovano.Ništa, neka se Final fantasy odluči koju bi...izabrao...

Ako mogu da primetim...teska odluka je na njegovim plecima..![]()

Eto ti fetishiste... ne moze do KV da skokne. Pa, ti Final nadji nekog da ti bude blizu, 2,3 ulice od tebe. Onda je makar vidjenje jednostavno...![]()
Ako mogu da primetim...teska odluka je na njegovim plecima..![]()
Evo, meni prošla ovulacija, ja još neko vreme neću biti interesantna. Ti, draga moja, iskoristi to vreme na najbolji mogući način.
Opa, bežanija!
Nije ti lako...
Zar i ti, sestro slatka? El se i ti nudiš? Kukuuu, kakva komlikejšn!![]()

Juhuuu, donesi i meni jedan lekić!![]()
Definitivno je vreme da se beži odavle ... dok još uspevam da izvučem živu glavu ...

sta mislite o malim grudima?
Evo dušo, stiže ...
Ti znaš gde živim, blizu smo...Ajde dođi. See you.
Vidiš psycho: i dve, tri ulice i dogovor ... Evo ljubavi, doooolaziiiiimmmmm .... ostavi otvorena vrata i čekaj me u kadi ... i ubaci ono čudo što pravi mirišljavu penu ...
Ti znaš gde živim, blizu smo...Ajde dođi. See you.
Kao i prošli put? OK.
Vidim, vidim... To znaci da sam dobar pr... Pa, zaboga, ja sam organizovala i predlozila takmicenje. Meni je i bio cilj da ti nadjem zenu, da manje radis, pa da i ja automatski budem slobodnija.![]()
Bogami, ovaj put si pronašla pravu ... Vidi kakva je dok leži u kadi ...
Odlazim ... povlačim se u RL ... nemojte da pravite gluposti dok me nema ...

Ajde vise...ne rastezi...ohladice se voda...
Jel da, da cemo biti dobri dok ga nema![]()
Ustvari, ja hoću, ode mi Čizmica u RL i definitivno.