n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
Ma jeste, kad ti kažem ... Takvo vreme došlo ... Dok se vi ovde izdogovarate on u RL uhvati neku "raspoloženu" za kosu, tresne štapom u glavu i odvuče kući.
ko pecinski covek......nema sta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jeste, kad ti kažem ... Takvo vreme došlo ... Dok se vi ovde izdogovarate on u RL uhvati neku "raspoloženu" za kosu, tresne štapom u glavu i odvuče kući.
Među grudima se najbolje osećam![]()
Ja sam još uvek naivna i nepodučena devojčica. Od sada ću pažljivije da slušam.
Final će mi pomoći da spoznam sve tajne njegovih fetiša.
E, da, on voli devojke u trenerkama! Tu lekciju sam naučila.
Ondak odeš kod Mimi, izdovolji te se i ona, a u međuvremenu meni ponovo praviš bebu i takoc u krug. Kol'ko ti dece planiraš u životu. bogte???![]()

Pa dobro, nudim relativno kvalitetan genetski materijal. Biće dosta lepe dece na ovome svetu
A koliko planiram ... pa sve zavisi koliko brzo presuši izvor![]()
Ja sam još uvek naivna i nepodučena devojčica. Od sada ću pažljivije da slušam.
Final će mi pomoći da spoznam sve tajne njegovih fetiša.
E, da, on voli devojke u trenerkama! Tu lekciju sam naučila.
ko pecinski covek......nema sta
Gde si minon? Av!

...tu cam... di bi bio...
...el to samo laješ ili i grizeš...![]()
Što se genetskog materijala tiče, mimi's dad se pokazao kao dobar izbor a tim koji dobija se ne menja. Ti možeš eventualno da dođeš u ispomoć, naravno, ako se Madona složi.

Što se genetskog materijala tiče, mimi's dad se pokazao kao dobar izbor a tim koji dobija se ne menja. Ti možeš eventualno da dođeš u ispomoć, naravno, ako se Madona složi.
MA, pr najbolje zna sta sef voli.![]()
MA, pr najbolje zna sta sef voli.![]()
Slažem se. Uzmi ga i vodi ga odavde.![]()
Kad ti kažem ... to se danas tako radi ...

Devojke, ajmo 'vako. Privedemo ga u naše odaje i iskoristimo ga maximalno. Lepo nama, lepo njemu. El može?
Al' ja da ga probam prva! Redaljka, sestro!

Pa vidiš da se Madona izjasnila da joj je ovo sve zezanje... Šta ću kad sam ja "bukvalista" i "naivac" pa se primam
Zovite u ispomoć kad zaškripi. Ja ionako više volim 2 tipa + riba nego 2 ribe + tip ...
Dad će da se bavi donjim delom, ja ću gornjim i eto super žurke![]()

Pa, posto si ti busy... Ne od sada prijave kod tebe a pr ce da se bavi racunima za tel... to mi je nekako draze...![]()
Pa šta si hteo da kažem? Ti si samo moj!
To ću da ti kažem samo na pp.![]()