Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....pa jeste...volim sve sto je prirodno pa tako i prirodne grudi...neko je spomenuo filmove iz osamdesteih i otromboljene sise,ali sta je sa filmovima sadasnjice gde su baloni u prvom planu:? krajnost nikada nije dobra...
Ne znam da li je bila takva tema .....Musharci kakve grudi volite?
....pa ima tu nešto ali hoće kičma da im se krivi od tolike mase......bar 3-ke...i malko vise....jedino potvrdjeno pravilo da od viska glava ne boli....![]()

hahaha, ovaj moj, od pre neki dan, voli sve, i sise i dupe, a i stopala .. ne znam shta mi je pre `vatao .. samo je 'skakao' s jednog na drugo .. k`o da mu je zadnje, boze mi oprostiSve u svemu takvi muskarci su zahvalni za upotrebu i nema da se mislim da li ce ovo, a ono nece ..
jbg olja, muskarci su cudna sorta, ali ja najvise mrzim onu cuvenu recenicu:"Svi muskarci su isti, svinje i sovinisti", problem je u tome sto se vama svidjaju samo takvi muskarci jer sexy ponasanje i izazovno oblacenje privlaci takve tipove, a kad bi se malo manje izazovno obukli i ponasali se manje sexy, videli bi ko vas startuje zbog veze a ko zbog sexa.
)
jer ja volim i da se mazim i ljubim ok, inace tebi je bilo namenjeno samo ono: muskarci su cudna sorta, ostalo je bilo uopsteno.

Ja ih, vala, ne istrazujem .. niti se udubljujem u njihov mentalni sklop. Ono shto moze da se opipa mi je dovoljno, a tu i nema nekakvih chudesa![]()