salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.866
Sabrina je moj idol.PA gde si SamantaFox nema te odavno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sabrina je moj idol.PA gde si SamantaFox nema te odavno![]()
PA gde si SamantaFox nema te odavno![]()
Prosto, ako si sa nekom zbog grudi, onda Boze sacuvaj.jeste skontali da ljudi koji ne mogu da se odreknu svojih fantazija o savršenom partneru, stagniraju u životu
lik koji sa recimo više od 25 godina tvrdi da su mu sise njegove žene (ili bilo šta vezano za izgled) presudne, naročito ako sam nema da ponudi isto, je budući 45-godišnji nepoželjni neženja
pretpostavljam da je sledeca tema "kolko vam je zena duboka".Godine su nemilosrdne prema nama: ćele, pivski stomaci, grbe, otupljivanje refleksa, raznorazne disfunkcije...ali nećemo sad o tome.
Razmotrićemo ovaj put jedan slučaj.
Vaša voljena supruga je rodila i odgajila vašu dečicu, neštedimice ih dojeći, ne misleći ni jedan trenutak o sebi (a ni o vama). Sve to, plus vreme, plus genetika je donelo to da joj se grudi onako, opuste.
Kakav stav imate prema grudima svoje žene?
Pitanje je prvenstveno namenjeno oženjenima, mada i oni drugi mogu da zamisle i odgovore hipotetički. Mogu naravno i žene da odgovore, ako su razmatrale ovu temu sa svojim muškarcima, a i ako nisu.
Naravno, pretpostavka je da imate, a ako ne, da zamislite da imate dovoljno love, kako biste mogli opušteno da razmislite o svom prohtevu.
Ne. Neke takve koje znam su iznimno uspesni.jeste skontali da ljudi koji ne mogu da se odreknu svojih fantazija o savršenom partneru, stagniraju u životu
Ali to nije ovaj tip poluzivincadi.lik koji sa recimo više od 25 godina tvrdi da su mu sise njegove žene (ili bilo šta vezano za izgled) presudne, naročito ako sam nema da ponudi isto, je budući 45-godišnji nepoželjni neženja
Zašto kažeš "leva i desna"? Više voliš levu? Zašto baš tim redom?Ja nemam ženu ali imam stav prema mojim grudima da kucnem u drvo samo da su mi zdrave leva i desna a ostalo me ne zanima
Za dvojku baš niko,.. nije glasao,..Evo da ih podstaknem, prva ću odgovoriti: da sam muško čekirala bih odgovor 2. jer je ta opcija dovoljno iskrena i moralna.
Zašto kažeš "leva i desna"? Više voliš levu? Zašto baš tim redom?
Ne. Neke takve koje znam su iznimno uspesni.
veća je?
Da više volim levu
Do srca jeveća je?
i to stvarno uspesni, ne palanacki uspesni (e.g. Founder & CEO start-upa na Zapadnoj obali).pa kako su uspešni ako žive u fantaziji
i to stvarno uspesni, ne palanacki uspesni (e.g. Founder & CEO start-upa na Zapadnoj obali).
To su likovi kojima je posao nacin zivota, u tome su od malih nogu, sve im se vrti oko toga. Imaju po tridesetak godina, doista visoke standarde, a pitanje je jesu li ikad dodirnuli zensko.
i to stvarno uspesni, ne palanacki uspesni (e.g. Founder & CEO start-upa na Zapadnoj obali).
To su likovi kojima je posao nacin zivota, u tome su od malih nogu, sve im se vrti oko toga. Imaju po tridesetak godina, doista visoke standarde, a pitanje je jesu li ikad dodirnuli zensko.