- Poruka
- 23.504
Ovo može da kaže samo majmun a som da ga podržava.Sherlock:Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo može da kaže samo majmun a som da ga podržava.Sherlock:Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj![]()
![]()

A samo slepac ili glup covek moze da ne vidi smajlije i da odmah pocne da jede govna i da vredjav.v.ilic:Ovo može da kaže samo majmun a som da ga podržava.![]()

I ja kažem.Sherlock:A samo slepac ili glup covek moze da ne vidi smajlije i da odmah pocne da jede govna i da vredja![]()
![]()

Znači! Ipak trebamo da ti čestitamo! Vidim da pucaš od zadovoljstva što su vam ambicije ostvarene!Sherlock:Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj![]()
![]()
Znači, ipak trebamo da ti čestitamo! Vidim da pucaš od zadovoljstva što su vam ambicije ostvarene!Sherlock:Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj![]()
![]()
Sherlock:Kao sto rece Jesic bolje biti poslednji u Ligi UEFA nego ne igrati u njoj![]()
![]()
Kaze se cigani a moze i ganferi.MadonnaGirl:Kao sto kazu Delije:Bolje biti prvi u Srbiji i ne igrati u Kupu UEFA nego se tamo blamirati kao poslednje budale!!!
Pssst! Budi pristojan i zapali bar jednu svijeću kad si već kao takav zalutao na ovo sveto mjesto!Sherlock:Kaze se cigani a moze i ganferi.
Zato ste vi mediokriteti.
Sherlock:Kaze se cigani a moze i ganferi.
Zato ste vi mediokriteti.
Ako te nije sramota onda mars u Indiju ili Pakistan.MadonnaGirl:Mene nije sramota da kazem da sam `ciganka` ja se,naprotiv ponosim time!!!
Eto ti!
8-) 8-) 8-) 8-)
Molim te ne se.i!Sherlock:Ako te nije sramota onda mars u Indiju ili Pakistan.
INDIJA PAKISTAN TAMO ZVEZDA OVDE PARTIZAN.
Vama samo Bari i ostao. Posle toga mrak. :wink:Rainbow Six:Molim te ne se.i!
Evo ti još jednom:
MI PAMTIMO BARI, A VI FLJAMURTARI!!!
imali smo barem derbi, a sad je VEĆ 6 GODINA KAKO NEMA NI NJEGA!FLUID:Vama samo Bari i ostao. Posle toga mrak. :wink:
Sto, je'l samo zato sto ti kazes? Ne seri nego pocni da pevas posmrtni mars tvom Partizanu koji je predpostavljam jedini klub koji u gostima moze da pobedi sa 5:2 a da kod kod kuce izgubi 2:5 ( i pri tom vodi 1:0 u prvom poluvremenu). I ne mozes ti da kazes gde ce ko da ide, JEL' JASNO?!Sherlock:Ako te nije sramota onda mars u Indiju ili Pakistan.
INDIJA PAKISTAN TAMO ZVEZDA OVDE PARTIZAN.
Jbt jos jedan kandidat koji zasluzuje kartu u jednom pravcu ka Indiji ili Pakistanu.JekaiGeorge:Sto, je'l samo zato sto ti kazes? Ne seri nego pocni da pevas posmrtni mars tvom Partizanu koji je predpostavljam jedini klub koji u gostima moze da pobedi sa 5:2 a da kod kod kuce izgubi 2:5 ( i pri tom vodi 1:0 u prvom poluvremenu).I ne mozes ti da kazes gde ce ko da ide, JEL' JASNO?!
Pusti Jeku, ona voli da gleda seriju o Džordžu, kao i Radovan III.Sherlock:Jbt jos jedan kandidat koji zasluzuje kartu u jednom pravcu ka Indiji ili Pakistanu.
Bolje spremaj rucak i usisavaj kucu, nego sto kenjas o stvarima o kojima nemas pojma.

Jao ko ce da mi kaze?! Od tebe sigurno znam vise, a svo to tvoje navodno znanje, koje si verovatno pokupio iz fife ili Pes-a prosipaj na drugom mestu.Sherlock:Jbt jos jedan kandidat koji zasluzuje kartu u jednom pravcu ka Indiji ili Pakistanu.
Bolje spremaj rucak i usisavaj kucu, nego sto kenjas o stvarima o kojima nemas pojma.
Znaci opet je obrijala brkove?FLUID:Pusti Jeku, ona voli da gleda seriju o Džordžu, kao i Radovan III.
Ne, ne liči na Radovana, ali možda jeste malo muškobanjasta.![]()

Ma jok, nego se pravi Englez. Vidiš da neće da bodri ove naše. Ma kakvi da su naši su.Sherlock:Znaci opet je obrijala brkove?![]()
Ja cu da ti kazem. Verovatno nikada u zivotu nisi odgledala fudbalsku utakmicu do kraja. Onaj cika sa rukavicama je golman. Pocni da ucis osnovne stvari, pa se javi za jedno 50 godina kada budes shvatila sta je ofsajd.JekaiGeorge:Jao ko ce da mi kaze?! Od tebe sigurno znam vise, a svo to tvoje navodno znanje, koje si verovatno pokupio iz fife ili Pes-a prosipaj na drugom mestu.
Mene boli uvo da li navijas za Zvezdu ili Partizan, ja ne navijam ni za jedan od pomenutih tako da me ne zanimaju ta Zvezda-Partizan sranja i to sto sam tebi rekla rekla bih i bilo kom Zvezdasu. Tako da nemam sta da trazim u Indiji ili Pakistanu.
Kazem ti ne navijam za Zvezdu, tvoj prvi post sam prokomentarisala cisto zbog onog "mars". Tako da u Indiji nemam nikog. A verujem da sam mnogo utakmica odgledala do kraja, mislim mnogo vise od tebe. A da... Cisto da ti pruzim korisno obavestenje: Onaj cika sto ima pistaljku i pokazuje kartone je glavni sudija.Sherlock:Ja cu da ti kazem. Verovatno nikada u zivotu nisi odgledala fudbalsku utakmicu do kraja. Onaj cika sa rukavicama je golman. Pocni da ucis osnovne stvari, pa se javi za jedno 50 godina kada budes shvatila sta je ofsajd.
A u Indiji itekako imas sta da trazis. Svoje rodjake. Cigane.
Jesam li ti lepo rekao da se ne javljas dok ne naucis osnovne fudbalske termine?JekaiGeorge:Kazem ti ne navijam za Zvezdu, tvoj prvi post sam prokomentarisala cisto zbog onog "mars". Tako da u Indiji nemam nikog. A verujem da sam mnogo utakmica odgledala do kraja, mislim mnogo vise od tebe. A da... Cisto da ti pruzim korisno obavestenje: Onaj cika sto ima pistaljku i pokazuje kartone je glavni sudija.
Nauci me :-D. Ili da ja naucim tebe?Sherlock:Jesam li ti lepo rekao da se ne javljas dok ne naucis osnovne fudbalske termine?
Ucicemo zajedno, pa ko koga nauciJekaiGeorge:Nauci me :-D. Ili da ja naucim tebe?